Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Cosmos z Lublina, ja z Łęcznej - może trzeba pomyśleć nad Ani Mru Mru Remaster Trolling Edition.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zawsze mozesz poprosic o udostepneinie kont Mazzeo, bedzie wieksza liczba duchow w klubie ! ^^

co?

a kto zakladal milion kont by wylapac kasiore w promo od microsoft?

94e0614e12a71554c072b91e558446be_3.jpg

Opublikowano

:obama: ping orasz dzisiaj tych biedaków 

Opublikowano

Nie rozumiem o czym Ficuś mówi... czy on mnie obraża?

Opublikowano

Sam siebie obrażasz dokonanym wyborem konsoli... :reggie:

Opublikowano

Obrażam swój wolny czas czytając Twoje wypociny...

Opublikowano

Mazjeusza

a Ficek nie pamietasz sam jak kombinowałeś żeby przycebulić DriveCluba za 100zł?

Opublikowano

Humu!in, możesz zawsze wyjść z tematu i poszukać trawy w GTA V :Coolface:

Opublikowano

ESENCJA choroby zwanej KLAPIOZĄ. Zamiast grać, rozkoszować się świetną fabułą i za(pipi)i.stym gameplayem to oni będą Z LUPĄ PRZY EKRANIE szukać TRAWY w grze XDDDDDDDDDDDD.

lata 90: "walić blacharzy, nasze gry może nie mają najlepszej grafy, ale przynajmniej mają duszę'.

lata 10: "walić xbotów, nasze gry mają więcej trawy na poboczach i wyglądają lepiej!"

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mazjeusza

a Ficek nie pamietasz sam jak kombinowałeś żeby przycebulić DriveCluba za 100zł?

kupienie dwoch doladowan konta na allegro wykorzystujac kody rabatowe z aplikacji mobilnej, z ktorych korzystasz min ty i chyba z 50 innych ludzi na forum to jednak cos zupelnie inneog niz robienie na fb miliona fikcyjnych kont by miec z kazdego pare dolarow z promocji

Opublikowano

Żal mi ich... biedni, ograniczeń ludzie. Trwający w ciągłej niebieskiej krucjacie.

Opublikowano

To nagle trawa przestaje mieć znaczenie, i gameplay się liczy? Kurcze, a już byłem przekonany, że ten port Mafii 2 to serio gorszy na PS3 był... :reggie:

Opublikowano

Spokojnie Mędruś kiedyś The Order trafi do plusa  :dafuq:

Nie byłbym tego taki pewien. :kaz:

Do plusa przecież nie wchodzą gry ze średnią poniżej 75% na MC, DC jak nie było tak nie ma. :reggie:

Opublikowano

Może dlatego tak wszyscy chcą, żeby teraz po tych patchach ją jeszcze raz zrecenzować, żeby średnia się zwiększyła i Sony nie miało już argumentu.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Szkoda, że przy okazji Mafii II nie byleś taki kozak :yao: 

Mazjeusza

kupienie dwoch doladowan konta na allegro wykorzystujac kody rabatowe z aplikacji mobilnej, z ktorych korzystasz min ty i chyba z 50 innych ludzi na forum to jednak cos zupelnie inneog niz robienie na fb miliona fikcyjnych kont by miec z kazdego pare dolarow z promocji

A składanie się we 4 na grę po 30zł to też coś innego? :lapka: 

Opublikowano

Ja pyerdole, znowu o trawie :facepalmz:

Opublikowano

w 5osob sie kiedys skladalo na ps3

bolduper a ty wiesz ze ja tylko wyjasnilem/przypomnialem mazzeo o co chodzilo z easye i jego smiesznym wspisem ze mazzeo ma dac swoje sto kont by mieli wiekszy klub w horizon2, ty juz zaczynasz podjazdy osobiste :D ksywke to ty masz idealna serio :D

Opublikowano

C'nie też już mam dośc, ciągle slysze w realnym życiu, że jem trawe to jeszcze w gierkach ta trawa :frog:

Opublikowano

No ten caly bolduper to aby sie do czegos przyyebac!

Co do lowcow okazji, to zdecydownie najlepszy jest zdunek:

Za wszystko dałem 59zł dzięki łączonym promocją: Allegro mobilny kod rabatowy 10zł + najtańsza aukcje PSN zł + Aktywny Plus + Rabaty wewnętrzne "Zimowe okazje" + Rabat 10% za niedziałającą usługę.

Mysle, ze nawet na mendrku moze to zrobic niemale wrazenie.

Opublikowano

Było się boty nie naśmiewać z trawy w mafii 2 na ps3 :reggie:

Opublikowano

Weź się i nie naśmiewaj z Sony... nie da się.

Opublikowano

Było się boty nie naśmiewać z trawy w mafii 2 na ps3 :reggie:

1080p/120 fps pamietamy, rendery motostorma i killzone 2 też więc odbij :kaz:

Opublikowano

brak trawy xbotów:

15829110402_b297fe9f3c.jpg

brak trawy klapów

20t2p36.png

mam nadzieje ze pomoglem

Opublikowano

Boty opanowały multitasking, potrafią grać i jednocześnie pisać na forumku, jeść obiad, podawać do dzioba pięknej blondynce. A klapki? No nic dziwnego, że nie piszą, jak cały czas z lupą przy ekranie liczą piksele, albo oglądają filmiki na Digital Foundry.

A gdzie tu jest w takim razie immersja z danym tytułem? No bo jeśli gra wciąga to sie siedzi i nią rozkoszuje a nie poświeca czas na robienie przy okazji miliona pierdół. Czyli albo boty nie potrafią grać albo exy na xboksa są tak nudne i słabo dopracowane że wcale nie wciągają i trzeba podczas grania robić też coś innego :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.