Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To, że xbl się potrafi wyłożyć czasem na kilka minut to mały pryszcz przy wykładach klopstejszyn network.

Nie zgodzę się.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co za piękny dzień w cw, niedługo wszyscy będziemy znowu jedną wielką rodziną plejszyejszyn :banderas:.

Jakby Ci to powiedzieć... Nie - nie będziemy :-)

Opublikowano

Macio, a wrocisz do obozu zielonych jak multiplatformy beda juz takie same?

Opublikowano

Chcesz w 2015 roku tolerować 720p?

Gry mają bawić i grafika ma drugorzędne znaczenie, ale sorry, są pewne granice!

http://giant.gfycat.com/HarshSoupyAmericanbadger.gif

http://a.pomf.se/ahcbuh.gif

vs

http://i.minus.com/ibk7ne3zt3SRBT.gif

:reggie:

PS. Przecież ta generacja, to jak starcie Bolta z Rozim na 100m. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Już wolę się bratać z nintendozboczkami niż z klaporami, przynajmniej widzą w grach coś więcej niż deszcz i piksele(klatek nie widzą, bo im nie na rękę).

Opublikowano

Od gifow z the order mozna dostac raka, ja poer.dole jaka ta gra jest slaba a osoby jarajace sie tym filmem jeszcze bardziej. Ciekawe kiedy Sony zainwestuje w cos innego niz te (pipi) dla januszy, bo jeden ex na generacje od najlepszego deva z jap. to za malo.

Opublikowano

Od gifow z the order mozna dostac raka, ja poer.dole jaka ta gra jest slaba a osoby jarajace sie tym filmem jeszcze bardziej. Ciekawe kiedy Sony zainwestuje w cos innego niz te (pipi) dla januszy, bo jeden ex na generacje od najlepszego deva z jap. to za malo.

Przeciez PG robi exa na Xbona?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sony wrzuciło po prostu na półroczny system wydawania gier, po pół roku infamous 3, po pierwszym roku wypuścili drivecrapa, po półtora czas na bloodborne, a 2lata od premiery będzie uncharted 4 :empathy: 

4thefrejers

Opublikowano

From>PG dla mnie, ale moze Scalebound cos zmieni w tej sprawie. Nie gralem jeszcze w Bayonette, ale nie wierze ze jest lepsza od soulsow.

Opublikowano

starczy mi internetu na dziś

Opublikowano

Ujada donośnie niebieska hołota,

wychodzi na matę jak Andrzej Gołota,

Provident wyciąga swe łapy ku Sony,
Bo kasy z plusa sypią się tony,

Niestety, serwerów nie będzie w tym roku,
i dalej zostanie im życie w amoku.

The Order i Drajwklub! wołają głuptaski,
co nie raz po szkole dostawali paski,

zamiast korzystać jak szlachta z internetu,
będą się poniżać korzystając z tabletu,
zerkając zza niego na Zieloną Brać,
i cedząc przez zęby - nosz kur… mać!
Opublikowano

Ku.rwa co za dzień był w CW widze, hav3n nie chce wyrzucić z siebie ze jest gejem i przez to szanuje odmienność jaka sie charakteruzuje nasz pan jagodowy.

Maciomaniak wyrzucił z siebie wreszcie ta złość która go wypełniała, ekran telefonu aż zielony mi sie zrobił, terror tez zawsze walczył i znów prawda zwyciężyła, Kinga byłaby z Ciebie dumna.

Twistów w CW tyle ile nie zobaczymy w grach na nowej generacji jeszcze ze 2 lata, dlatego kocham was i ten temat.

Opublikowano

Ku.rwa co za dzień był w CW widze, hav3n nie chce wyrzucić z siebie ze jest gejem i przez to szanuje odmienność jaka sie charakteruzuje nasz pan jagodowy.

Maciomaniak wyrzucił z siebie wreszcie ta złość która go wypełniała, ekran telefonu aż zielony mi sie zrobił, terror tez zawsze walczył i znów prawda zwyciężyła, Kinga byłaby z Ciebie dumna.

Twistów w CW tyle ile nie zobaczymy w grach na nowej generacji jeszcze ze 2 lata, dlatego kocham was i ten temat.

Tylko na ps4 nic się nie zmieniło, jak gier nie było tak nie ma.

Opublikowano

Proponuję zmianę tematu na "PS4 vs PC War".

X0 nie jest już godny dyskusji.

O N nic nie piszę bo i tak wiadomo, że wygrało ;)

Edytowane przez grykom

Opublikowano

Tylko na ps4 nic się nie zmieniło, jak gier nie było tak nie ma.

Co kto lubi, ja nie mam czasu ograć wszystkich :(
Opublikowano

Proponuję zmianę tematu na "PS4 vs PC War".

X0 nie jest już godny dyskusji.

O N nic nie piszę bo i tak wiadomo, że wygrało ;)

Ja proponuję zmianę forum jak chcesz tutaj pisać o pctach.

Opublikowano

jak janusze sprytnie przemilczają BB, Personę i Ratcheta. :obama:

Opublikowano

BB to jedyna godna uwagi gra na tym marnym gadzecie i akurat prawie kazdy ja tutaj szanuje. Jak ty na to wpadles? Chyba, ze to skrot od czegos innego niz bloodborne, ale nie podejrzewam.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

jak janusze sprytnie przemilczają BB, Personę i Ratcheta. :obama:

A kiedy wychodzą te dwie ostatnie, że powinniśmy o nich pamiętać? :obama:

Opublikowano

BB to jedyna godna uwagi gra na tym marnym gadzecie i akurat prawie kazdy ja tutaj szanuje. Jak ty na to wpadles? Chyba, ze to skrot od czegos innego niz bloodborne, ale nie podejrzewam.

Chciałem tylko zapytać jakie są gry warte uwagi na Xboksie.

Opublikowano

@Copper

Persona na 90% pod koniec roku.

@ssx

grałeś w spaczowane DC oraz Guilty Gear Xrd? 

Opublikowano

:trap:

Opublikowano

:shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.