Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pokaż lepiej taga z psnu to zobaczymy w jakie perły ty grasz, bo  już mieliśmy tutaj jednego co sobie wymyślił xboksa i jakoś sunset mu się podobał :whistling:

Żebyś się mógł śmiać że grałem w takiego "crapa" jak Thief ? najpierw wyzywasz od januszy , a teraz masz wobec mnie roszczenia i do tego dorzucasz kolejne oskarżenia , co jak co ale po tobie spodziewałem się czegoś innego :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak Thief z plusa to Mendrek Cię rozgrzeszy.

Nie zapomnij o formułce: "Ojcze Mendrcze, ostatni raz opłaciłem plusa x temu, zagrałem w następujące crapy..."

Edytowane przez Copper

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

w szeregach botów same asy zostały po tym jak ostatni z rozumem i godnością człowieka się nawrócili

65uydv.jpg

Możecie botki skreślać kolejnych, którym się polepszyło i wyszli z domu wariatów.

Niezle, ale ja to widze troszke inaczej:

ndcKvo5.jpg

Idac od lewej, Czezky, ktory patrzy sie w druga strone ciagle myslac do ktorego obozu by teraz spyerdolic, Kermit, zgrabnie oznacza klapkow ktorych potem kolejno Haven, Kubson i Don beda ostrzeliwac trollingiem, no i na koncu Soul ktory opyerdala dowodztwo za bledne wytyczne misji, mial atakowac waski pasaz ktorego klapki uzywaja jako beki a nie otwarty most.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najlepszy dzień w cw od dawna. Szkoda tylko że botki już się nigdy nie pozbierają. Niby wstaną z kolan, niby wyplują / przełkną to czym mają teraz zapełnione usta, ale już nigdy nie będą tacy sami, zawsze będą pamiętali o dzisiejszym dniu i będą udawać że jest wciąż tak samo, "beka z klapów hehe" itd., ale w głebi obes.ranej xbockiej duszy będą pamiętali dzień upokorzenia.

Opublikowano

Uff w porę spie,rdoliłem od tego tatałajstwa

Opublikowano

Ja pie,rodole płacze z beki dzisiaj w cw xddddddddyeti już liste na 2016 przygotował ahahaha dopisz agenta, the last guardiana i eight days i tego jakiegos final fantasy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czytam dzisiejsze cw i pokłady beki aż za duże. Czezky koneser dobrych gier, maciomaniak zielona siła forum i marketingowiec ms nagle krytykuje xboxa ?    : )  

P.S. Kupiłem suikoden 1 i 2. Zainstalowałem na vicie i pograłem chwilkę która zamieniła się w 1,5 h :) cholera gdyby nie pora to bym dłużej grał. Czemu dziś nie ma takich jRPG :(

Opublikowano

Dzień 6. lutego. Witamy w kolejnym odcinku areny CW. Tematy dnia:

- trawa jednak ma znaczenie

- grafika już nie

- most jest korytarzem

- wojna wyścigów odcinek pierdyliard pierwszy

- Mendrek nie troluje... nigdy

- stulejarze gamingu kochają plastik

- beka z klapka pogania bekę z bota. Blue vs Green

Zapraszamy i życzymy miłego odbioru!

:dog:

Opublikowano

pewnie taki dzien jak wczoraj przez jakis czas sie nie powtorzy w CW - no bezbledna beka z obu obozow, az plusikow mi zabraklo, propsy dla wszystkich :D

Opublikowano

Czytam dzisiejsze cw i pokłady beki aż za duże. Czezky koneser dobrych gier, maciomaniak zielona siła forum i marketingowiec ms nagle krytykuje xboxa ?    : )  

P.S. Kupiłem suikoden 1 i 2. Zainstalowałem na vicie i pograłem chwilkę która zamieniła się w 1,5 h :) cholera gdyby nie pora to bym dłużej grał. Czemu dziś nie ma takich jRPG :(

Klapy, prawdziwe konesery, wlasnie ogrywaja suikodeny z lat '90!

Nastepnie zrobia kolejne 20 stron, klepiac sie po plecach, w temacie o order 1886, ktore jest polaczeniem gearsow, tlou, a fabule ma na poziomie VLR.

Potem wejda do CW i beda wychwalac pod niebiosa najlepszego obecnie (i pewnie przez dlugie lata) exa na ps4 - guilty gear, ktorego ogralo 3 klapow, w tym jeden (guernica) sprzedal po 2 dniach, "bo go niszczyli online".

Wreszcie, z czystym sumieniem, barony pyerdolone, zatraca sie w beczce miodu zwanej battlefield hardline...

Opublikowano

2016

GoW IV

:daddy:

2022

Gran Turismo 7

Opublikowano

Demo z samochodami z PS2.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ciekawe czy gt7 bedzie mialo jeszcze zapozyczenia z PSX jako smaczek dla koneserow?

Czy tylko z ps2?

Opublikowano

czyli specom od teorii kosmosów dx12 popekaly dupy bo dying light w 1500/1080 i beta bf hardline w 720p?

#almosttime #project22

Opublikowano

Ciekawe czy gt7 bedzie mialo jeszcze zapozyczenia z PSX jako smaczek dla koneserow?

Czy tylko z ps2?

Pewnie całe udźwiękowienie będzie z psxa. Tylko najwięksi fani marki wyłapią easter egga    :banderas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

FF 7 przetarł szlaki - pierwszy downgrade remaster. Teraz dostaniecie GT2 z cyferką 7.

Historia gejmingu właśnie się tworzy! Niebieską szlachta odkrywców.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dokładnie, prawdziwy koneser niedlugo bedzie dawkował swoja beczułke miodu płynąca z New 3DS gdy reszta towarzystwa dalej bedzie sie przepychała o jakies Ordery :reggie:

Opublikowano

Jarać się remasterem konsoli? :yao:

Opublikowano

Nie no, sorry, ale akurat ten new 3ds to jest tak bezczelny skok na kase, ze ja pyerdole. 

Nintendo idzie po linii najmniejszego oporu, lub, jak to mowia nieduczone klapy - po najmniejszej linii oporu.

Opublikowano

Jarać się remasterem konsoli? :yao:

Remaster czy nie, ale oni tą konsolę przynajmniej kupują... :reggie:

artworks-000022149818-l0jio0-original.jp

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Przynajmniej jeszcze gry umieja robic, bo mam wrazenie ze Sony i MS juz zapomnieli.

Opublikowano

Słaba zagrywka nintendo. Konsola nie różni się prawie niczym, a niektóre gry już tylko na nią wychodzą. Jedyny plus jest taki że może 3ds potanieje. Chętnie go kupię i zagram w mh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.