Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

do mnie to mala patologia, a jak jeszcze sie okaze ze bedzie wiecej exow na ten dziwny twor to juz giga patologia

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic nie poradzimy, przez Sony i Microsoft takie zagrywki sa coraz popularniejsze i nawet świete Nintendo musi cos zarobic zeby sie utrzymac na rynku i dalej wydawac wszystkie swoje killery :reggie:

Opublikowano

Przecież miliard wersji jednej przenośnej konsoli nintendo to nic nowego.

Opublikowano

Nintendo rakiem branży wiadomo, później sony i ubisoft

Opublikowano

Chyba trzeba założyc obóz Nintendo. Dla pierwszych 10 członków pielucha z pinem Mario gratis.

Opublikowano

Nic nie poradzimy, przez Sony i Microsoft takie zagrywki sa coraz popularniejsze i nawet świete Nintendo musi cos zarobic zeby sie utrzymac na rynku i dalej wydawac wszystkie swoje killery :reggie:

jak ktos ma xboxa 360 z 2005 roku (jeszcze mu jakims cudem sie nie spalił) to ogra w tym roku nowego Tomb Ridera

jak ktoś ma 3ds'a kupionego wczoraj w sklepie to w Xenoblade sobie pogra na YT

"swiete nintendo" xD dlc w formie figurek rulz

Opublikowano

Po co grać w Xenoblade na 3dsie?

Opublikowano

3 dni nieobecnosci, 70 stron do nadrobienie, 3 strony warte uwagi*

* te o chinskich bajkach na polonii 1

Opublikowano

Po cóż ogóle grać w Xenoblade?

Opublikowano

Słaba zagrywka nintendo. Konsola nie różni się prawie niczym, a niektóre gry już tylko na nią wychodzą. Jedyny plus jest taki że może 3ds potanieje. Chętnie go kupię i zagram w mh.

Niektóre gry? Ja wiem, że Xenoblade Chronicles jest jak dziesięć Orderów, ale żeby od razu mówić na jedną grę w liczbie mnogiej? ;)

Opublikowano

Xenoblade szanuje, 4 raz dark souls juz nie bardzo :reggie:

Opublikowano

A to przepraszam. No ale tych gier będzie pewnie więcej. Jednak dla mnie na pewno nie jest to wyznacznik i w tym roku kupuję zwykłego 3dsa.

Opublikowano

Po cóż w ogóle grać w gry?

Bo niektóre są fajne...
Opublikowano

A to przepraszam. No ale tych gier będzie pewnie więcej. Jednak dla mnie na pewno nie jest to wyznacznik i w tym roku kupuję zwykłego 3dsa.

Pewnie będą, ale nie liczyłbym na wiele. n3DS jest tym dla 3DSa czym był DSi dla DS/DS Lite. Trochę mocniejsze bebechy, trochę nowych funkcji - nic nowego w światku Nintendo. 

Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie teraz tak hejtują Ninny za n3DSa, kiedy X lat temu nikt nie marudził o DSi. A słupski sprzedaży i tak rosną w ogromnym tempie.  No ale nvm, zagrywka tak parę lat temu jak i teraz trochu chamska. Ale to Nintendo, więc jemu się wybacza, bo przynajmniej gierki dobre robią a nie gów.na obes.rane jak te na PS4

Opublikowano

Ninny od zawsze wydaje po kilka modeli swoich handheldów a teraz jakiś lament o następny model 3ds....

Opublikowano

Po cóż ogóle grać w Xenoblade?

ben_kowalowicz__get_the_fuck_out_by_skin

lol czytam sobie artykuł o tym, że ND nie da rady zrobić Uncharted 4 w 60 fps :banderas: a tam w komentarzach juras już szału macicy dostał i wkleja podciągniete photoshopem screeny z gierek na ps3 :dynia:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-02-05-dyrektor-kreatywny-uncharted-4-osiagniecie-60-fps-bedzie-bardzo-trudne

Albo komentarze w stylu 

Dobra grafika wspiera gameplay, a 60 fps to dla mnie trochę teatr telewizji - nie trawię.

ahahaha co za etiopia umysłowa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ninny od zawsze wydaje po kilka modeli swoich handheldów a teraz jakiś lament o następny model 3ds....

This. Ostatnio jest moda na hejt Nintendo, pewnie dlatego ;) 

Opublikowano

Kidnappa jedyne co ma do powiedzenia to plus/minus pod postem  :reggie:

Opublikowano

CW off

Bólduper od razu wygania. Nigdy nie rozumiałem 'fenomenu' gier Xenoblade.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@Bluber

Obczaj wpisy norbertnorbertowski. Wkleja te same gify z DC, TO1886 i Infamous co YETI tutaj, nawet te same co wczoraj. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Cw off.

U wat m8? Jest jedno Xenoblade póki co. 

Opublikowano

CW off

Jest tylko jedno Xenoblade.

Opublikowano

@Bluber

Obczaj wpisy norbertnorbertowski. Wkleja te same gify z DC, TO1886 i Infamous co YETI tutaj, nawet te same co wczoraj. xD

Czyli kto to Yeti czy Lemonka? Bo już nie ogarniam tych gifowych wojowników, nie czytam ich postów.

Opublikowano

Ło matko, gier z serii Xeno...

Grałem w Xenogears na PSX - nie podeszło mi. 

Na PS2 było tyle gier, że nie szło wszystkiego ograć, do tego miałem również GCN.

Czy jest ok?

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.