Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Humulin, ale porażka xD 

Pewnie pomyliłeś sobie z Xenogearsami i Xenosagą.

Chociaż to w sumie jest jedna seria... 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wchodze o godz 11 do CW bo od rana troche popracowałem, a tu tylko 3 nowe strony :P

Macio wczoraj mocno pocisnął :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chvj wie Bluber, dla mnie to oni są po jednych piniondzach. :dog:

Opublikowano

xenogears genialne choc szkoda drugiej plyty

trylogia xenosaga super, a jej trzecia czesc to w ogole MINDBLOWING EPIC SHIT

Opublikowano

Tam należy znać poprzednie części, czy jest to robione na zasadzie FF? Każda część o czymś/kimś innym?

Opublikowano

xenogears - zamknieta historia

xenosaga - scisle powiazane czesci stanowiace jedna historie rozbite na trzy odslony

xeno na wii - poza chyba paroma smaczkami tez nic wspolnego nie ma zarowno z gears jak i saga

Opublikowano

Ale ja xenoblade ogrywam na wii u kupować new 3ds dla xenonlade to masochizm ta gra jest stworzona dla dużych konsol. Mam 3ds xl i nie zamierzam kupować nowego ale cieszę się że więcej osób kupi 3dsa.

Opublikowano

Chvj wie Bluber, dla mnie to oni są po jednych piniondzach. :dog:

Dobrze że do tych gifów w internecie mają dostęp 3-4 osoby, to macie zawężone grono podejrzanych.

:teehee:

Opublikowano

Kidnappa jedyne co ma do powiedzenia to plus/minus pod postem  :reggie:

No nic dziwnego że nabrał... wody w usta.

Opublikowano

Gdy całe życie zawodowe wykonuje się zlecenia przyjmowane od innych, przychodzi chęć stworzenia wreszcie czegoś swojego. Podobny zew kreatywności poczuły dwie ekipy: N-Space i Digital Extremes, które połączyły siły i rozpoczęły prace nad grą z gatunku RPG.

Digital Extremes może być Wam znane głównie z wydanego na PS4 Warframe (PS4), ale studio ma na koncie między innymi serię Unreal i produkcję The Darkness II (PS3) i Dark Sector (PS3). N-Space za to pracowało przy przenoszeniu na inne platformy wielu gier Activision (głównie Call of Duty na Nintendo DS).

Jak dowiedział się serwis GamesBeat, gra powstaje w znanym wielu graczom świecie fantasy. Produkcja wylądować ma na PC-tach i konsolach tej generacji. Ciekawym wydaje się, że w ekipach są osoby odpowiedzialne między innymi za Neverwinter Nights, Wrota Baldura i Dragon Age: Origins (PS3).

James Schmalz z Digital Extremes przyznał, że gdy gracze starszej daty zobaczą ich nową grę pospadają z krzeseł wyrażając swoją radość. Mam nadzieję, że to nie są czcze przechwałki.

http://www.pssite.com/news-39446-tworcy_warframe_biora_weteranow_branzy_i_zaczynaja_prace_nad_gra_rpg.htmlC

Ciekawe :)

Opublikowano

lol czytam sobie artykuł o tym, że ND nie da rady zrobić Uncharted 4 w 60 fps :banderas: a tam w komentarzach juras już szału macicy dostał i wkleja podciągniete photoshopem screeny z gierek na ps3 :dynia:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-02-05-dyrektor-kreatywny-uncharted-4-osiagniecie-60-fps-bedzie-bardzo-trudne

Jeśli sądzisz, że te jego screeny kiedykolwiek widziały photoshopa, to to jest dopiero etiopia umysłowa :rofl2:

Opublikowano

Dobrze że do tych gifów w internecie mają dostęp 3-4 osoby, to macie zawężone grono podejrzanych.

:teehee:

Za dużo rzeczy się dodaje. :dog:

Opublikowano

tez wydaje mi sie ze to sa screeny bezsporednio z gry, on chyba je nawet sam lapie z tego co pamietam, Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Opublikowano

Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Uuuu... znów pociski po rodzinie. Dobrze zaczyna się ten dzień w CW.

:kaz:

Opublikowano

Za 7 miesiecy bedzie Driveclub w plusia za darmo, tak jak obiecali "October" :Coolface:

Opublikowano

sa zaczal niegodziwiec jeden nie wierzac ze tak piekne byly exy od sony na poprzedniej generacji :shotgun:

Opublikowano

teraz jest osiem ale amerykanskich  :dog:

Opublikowano

tez wydaje mi sie ze to sa screeny bezsporednio z gry, on chyba je nawet sam lapie z tego co pamietam, Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Yup, jakiś capture card Avera, a potem tylko IrfanView na jpeg.

Piękny jest ten bul dupy blaszek i botów, że gry na PS3 wcale tak nie wyglądają :banderas:

Opublikowano

sa zaczal niegodziwiec jeden nie wierzac ze tak piekne byly exy od sony na poprzedniej generacji :shotgun:

Były piękne, ale to są tylko sprytnie zrobione screeny propagandowe :reggie: na screenie czy gifie to wszystko da się zrobić piękne a w ruchu już nie tak do końca wygląda.

gta-iv-pc-600x350.jpg

GTA IV na PC i teras klapki?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

reakcja na ogloszenie czym bedzie nowa dragons dogma i nowy ex od square enix

1233400426_guy%20falls%20of%20chair.gif

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Która? Niezłe freaki:)

Opublikowano

Wczorajszy dzień był epicki, ale też bardzo owocny dla rodziny Playstation. Chyba wszystko zostało już powiedziane, a bekę z xbąka przetoczono dookoła globu, ale najbardziej mi się podobał te desperackie próby "damage control'u" u botów. Jakieś suche wiersze, cytaty, bagatelizowanie, stawanie na głowie. Tylko to już nie brzmiało jak głos społeczności, tylko jakiejś garstki dziwaków na uboczu cywilizacji...

Protest-0006.jpg

Machina Playstation jedzie dalej przed siebie niezachwiana, a naloty dywanowe prawdy rozszarpują szeregi botów. Our victory is imminent!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.