Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Humulin, ale porażka xD 

Pewnie pomyliłeś sobie z Xenogearsami i Xenosagą.

Chociaż to w sumie jest jedna seria... 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wchodze o godz 11 do CW bo od rana troche popracowałem, a tu tylko 3 nowe strony :P

Macio wczoraj mocno pocisnął :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chvj wie Bluber, dla mnie to oni są po jednych piniondzach. :dog:

Opublikowano

xenogears genialne choc szkoda drugiej plyty

trylogia xenosaga super, a jej trzecia czesc to w ogole MINDBLOWING EPIC SHIT

Opublikowano

Tam należy znać poprzednie części, czy jest to robione na zasadzie FF? Każda część o czymś/kimś innym?

Opublikowano

xenogears - zamknieta historia

xenosaga - scisle powiazane czesci stanowiace jedna historie rozbite na trzy odslony

xeno na wii - poza chyba paroma smaczkami tez nic wspolnego nie ma zarowno z gears jak i saga

Opublikowano

Ale ja xenoblade ogrywam na wii u kupować new 3ds dla xenonlade to masochizm ta gra jest stworzona dla dużych konsol. Mam 3ds xl i nie zamierzam kupować nowego ale cieszę się że więcej osób kupi 3dsa.

Opublikowano

Chvj wie Bluber, dla mnie to oni są po jednych piniondzach. :dog:

Dobrze że do tych gifów w internecie mają dostęp 3-4 osoby, to macie zawężone grono podejrzanych.

:teehee:

Opublikowano

Kidnappa jedyne co ma do powiedzenia to plus/minus pod postem  :reggie:

No nic dziwnego że nabrał... wody w usta.

Opublikowano

Gdy całe życie zawodowe wykonuje się zlecenia przyjmowane od innych, przychodzi chęć stworzenia wreszcie czegoś swojego. Podobny zew kreatywności poczuły dwie ekipy: N-Space i Digital Extremes, które połączyły siły i rozpoczęły prace nad grą z gatunku RPG.

Digital Extremes może być Wam znane głównie z wydanego na PS4 Warframe (PS4), ale studio ma na koncie między innymi serię Unreal i produkcję The Darkness II (PS3) i Dark Sector (PS3). N-Space za to pracowało przy przenoszeniu na inne platformy wielu gier Activision (głównie Call of Duty na Nintendo DS).

Jak dowiedział się serwis GamesBeat, gra powstaje w znanym wielu graczom świecie fantasy. Produkcja wylądować ma na PC-tach i konsolach tej generacji. Ciekawym wydaje się, że w ekipach są osoby odpowiedzialne między innymi za Neverwinter Nights, Wrota Baldura i Dragon Age: Origins (PS3).

James Schmalz z Digital Extremes przyznał, że gdy gracze starszej daty zobaczą ich nową grę pospadają z krzeseł wyrażając swoją radość. Mam nadzieję, że to nie są czcze przechwałki.

http://www.pssite.com/news-39446-tworcy_warframe_biora_weteranow_branzy_i_zaczynaja_prace_nad_gra_rpg.htmlC

Ciekawe :)

Opublikowano

lol czytam sobie artykuł o tym, że ND nie da rady zrobić Uncharted 4 w 60 fps :banderas: a tam w komentarzach juras już szału macicy dostał i wkleja podciągniete photoshopem screeny z gierek na ps3 :dynia:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-02-05-dyrektor-kreatywny-uncharted-4-osiagniecie-60-fps-bedzie-bardzo-trudne

Jeśli sądzisz, że te jego screeny kiedykolwiek widziały photoshopa, to to jest dopiero etiopia umysłowa :rofl2:

Opublikowano

Dobrze że do tych gifów w internecie mają dostęp 3-4 osoby, to macie zawężone grono podejrzanych.

:teehee:

Za dużo rzeczy się dodaje. :dog:

Opublikowano

tez wydaje mi sie ze to sa screeny bezsporednio z gry, on chyba je nawet sam lapie z tego co pamietam, Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Opublikowano

Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Uuuu... znów pociski po rodzinie. Dobrze zaczyna się ten dzień w CW.

:kaz:

Opublikowano

Za 7 miesiecy bedzie Driveclub w plusia za darmo, tak jak obiecali "October" :Coolface:

Opublikowano

sa zaczal niegodziwiec jeden nie wierzac ze tak piekne byly exy od sony na poprzedniej generacji :shotgun:

Opublikowano

teraz jest osiem ale amerykanskich  :dog:

Opublikowano

tez wydaje mi sie ze to sa screeny bezsporednio z gry, on chyba je nawet sam lapie z tego co pamietam, Bluber chyba u ciebie nie tylko najblizsi maja jakies wady wzroku :P

Yup, jakiś capture card Avera, a potem tylko IrfanView na jpeg.

Piękny jest ten bul dupy blaszek i botów, że gry na PS3 wcale tak nie wyglądają :banderas:

Opublikowano

sa zaczal niegodziwiec jeden nie wierzac ze tak piekne byly exy od sony na poprzedniej generacji :shotgun:

Były piękne, ale to są tylko sprytnie zrobione screeny propagandowe :reggie: na screenie czy gifie to wszystko da się zrobić piękne a w ruchu już nie tak do końca wygląda.

gta-iv-pc-600x350.jpg

GTA IV na PC i teras klapki?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

reakcja na ogloszenie czym bedzie nowa dragons dogma i nowy ex od square enix

1233400426_guy%20falls%20of%20chair.gif

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Która? Niezłe freaki:)

Opublikowano

Wczorajszy dzień był epicki, ale też bardzo owocny dla rodziny Playstation. Chyba wszystko zostało już powiedziane, a bekę z xbąka przetoczono dookoła globu, ale najbardziej mi się podobał te desperackie próby "damage control'u" u botów. Jakieś suche wiersze, cytaty, bagatelizowanie, stawanie na głowie. Tylko to już nie brzmiało jak głos społeczności, tylko jakiejś garstki dziwaków na uboczu cywilizacji...

Protest-0006.jpg

Machina Playstation jedzie dalej przed siebie niezachwiana, a naloty dywanowe prawdy rozszarpują szeregi botów. Our victory is imminent!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.