Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FH 2 - To samo co jedynka, jedzisz sobie do okola jakims samochodzikiem, do tego rysuja Ci linie na jezdni zebys sie nie zgubil przypadkiem, a jak cos pojdzie nie tak to mozesz cofnąć jak film na blu-ray

Fifa/PES - Co roku to samo wrzucaja a Janusze to łykaja, zmieniaja troche kolory włosów zebyscie sie nie poznali ze to ta sama gra i edytuja nazwiska piłkarzy.

Call of Duty - To samo co wyżej, teraz tylko wrzucili aktora z polskich reklam o kredytach zebyscie kupili gierke bo moze wam zarzuci kolejnym grypsem o skarpetach.

Titanfall - Biegasz z karabinem który sam strzela w głowy i robi multi-kille, wyzwanie na całego

Killer Instinct - Jak zdrapki w kiosku ruchu, tutaj każdy wygrywa

Sunset Ovedrive - Ładna okładka i tylko dlatego sie sprzedaje, bo kto by chciał jeździć trampkami po słupach elektrycznych i rzucasz gościami w niewinnych opryszczków

Wymienilem chyba cała biblioteke gier juz.

proszę nie róbcie takiej listy o exach na PS4, będzie zbyt śmiesznie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficus no :(

:Coolface:

Opublikowano

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

jaki janusz, nie odroznia nawet mh3 od mh portable 3rd :D a taki niby znawca i kolekcjoner :sir:
Niech zgadne - i tu i tu biega japoński pedal w ubraniu dla 9letniej dziewczynki, trzyma 2metrowy miecz, gada jak stiller w zoolanderze i zbiera pokemony.

Strzelam - roznia sie tytułem?

Opublikowano

Ale jak biega napakowany łysol to juz jest za(pipi)iście. (pipi)a Janusz ale gra, biegasz napakowanym łysolem i łupiesz frajerów jak ta lala, GOTY 10/10 <czuje sie męsko> :sir:

Opublikowano

ej ale rozdzielczość poniżej 1080 na prawde potrafi być irytująca i przeszkadzac, nie mowie tego stricte o xboxie ale ogolnie, gram na monitorze 27" fullhd z dość bliska i w niektorych grach te zabki sa w(pipi)iajace

wspolczuje xboxowcom

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

jaki janusz, nie odroznia nawet mh3 od mh portable 3rd :D a taki niby znawca i kolekcjoner :sir:
Niech zgadne - i tu i tu biega japoński pedal w ubraniu dla 9letniej dziewczynki, trzyma 2metrowy miecz, gada stiller w zoolanderze i zbiera pokemony.

Strzelam - roznia sie tytułem?

5+. siadaj.

Opublikowano

Nintendozboki nie potrafiące podejść krytycznie do gier Nintendo to gorszy rak niż wszystkie klapy i boty razem wzięte. Napisz takiej amebie, że gra X ma takie i takie wady, to zaraz dostaną ślinotoku i zaczną budować zdania złożone ze słów:

-miodne

-GRYWALNOŚĆ

-miodne miodne

-nie liczy się grafika

-prawdziwe gry

Zero krytycznego podejścia. Rozjeżdżałbym walcem. Wind Waker idealny BO TAK. Sunshine idealne BO TAK. Metroid Other M super BO TAK BO TO NINTENDO I TYLE.

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

Typie gdzie ty masz full hd na wii u xDDDDDDDDDDDDDDDDD 60fps to jest faktycznie,ale w poszarpanym 720p :reggie:

Opublikowano

Rayos tak chwali gry nintendo i stawia je jako najlepsze ever a potem sie okazuje ze nigdy nie gral w zadnego finala, mgs czy inne klasyki 

Opublikowano

ej ale rozdzielczość poniżej 1080 na prawde potrafi być irytująca i przeszkadzac, nie mowie tego stricte o xboxie ale ogolnie, gram na monitorze 27" fullhd z dość bliska i w niektorych grach te zabki sa w(pipi)iajace

wspolczuje xboxowcom

No to wiadome od dawna. Tylko 1080p :banderas: ku.rwa jak można w 2015 roku grać w niższej rozdziałce? Przecież to jest jakbyś miał do wyboru siedzenie w pięknej wiejskiej rezydencji przy kominku a wolał siedzieć w wychodku dla służby i wycierał dupe gazetami. 

Opublikowano

Rayos tak chwali gry nintendo i stawia je jako najlepsze ever a potem sie okazuje ze nigdy nie gral w zadnego finala, mgs czy inne klasyki

Ficuś tak chwali gry ND i exy na PS3 i stawia je jako najlepsze gry ever a potem się okazuje ze nigdy nie grał w żadna Zeldę czy inne klasyki

Opublikowano

Figaro taki miłośnik nintendo, a nie ma żadnej z ich obecnych konsol xD Twoje posty brzmią jak obrona wyimaginowanego przyjaciela.

Takich wacków to zaorać. Wymądrzają się w każdym temacie,a są największymi rakami co nie wspierają branży i tylko sępią na używkach jak już spadną do 30zł.

Opublikowano

za wyjatkiem zeldy w jakie? jrpg z snesa na emu check, kilka czesci mario na emu check, kilka czesci donkey kong na emu check, fenomenu mario kart nie kumam choc tez check - zaleglosci mam jedynie z wii lub wiiu

zaden ex z ps3 nie stawiam jako najlepsza gre ever, nawet tlou daleko do tego

probuj nastepnym razem trafic celniej  :kaz:

Opublikowano

Figaro taki miłośnik nintendo, a nie ma żadnej z ich obecnych konsol xD Twoje posty brzmią jak obrona wyimaginowanego przyjaciela.

Ale mam każdą poprzednią.

No ale Ty na pewno wspierasz branżę, każdą grę kupując nówkę w folii.

Opublikowano

Chyba jedyny highlight w cw dzisiejszego dnia jaki nas czeka to licytacja na to kto jest lepszym graczem :frog:

no ale ok, kontyuujcie...

Opublikowano

Te,którymi się mega jaram tak jak np. wszystkie soulsy i bijatyki capcomu prawilnie w dniu premiery obdzieram z folii w przeciwieństwie do twoich wyżebranych zeld i metroidów z allegro :reggie:

Dzisiaj dzień orania nintendo.

Opublikowano

Te,którymi się mega jaram tak jak np. wszystkie soulsy i bijatyki capcomu prawilnie w dniu premiery obdzieram z folii w przeciwieństwie do twoich wyżebranych zeld i metroidów z allegro :reggie:

A skąd masz pieniąszki? Mama daje czy tata :cool: 

Opublikowano

209126_print-trimmed-1.png

Ależ dzisiaj cudowny dzień, szlachcice z królestwa błękitu i zieleni wspólnie zjednoczyli się by ZAORAĆ najpoważniejsze zagrożenie dla branży.

:banderas:

Opublikowano

rogue%20legacy%20screen%202.png

Wy tu pitu-pitu, a kochane Sony dało jak dotąd najlepszą grę w Plusie :banderas:

i to na wszystkie trzy platformy na raz, dobroć Sony jest nieskończona

Opublikowano

dali by shadofą, a nie jakiegoś szrota ze STEMa.

Opublikowano

No Raaaaaven, u mnie żyleta już odpalona z zapuszczonym Rogaliuszem :banderas:

Opublikowano

rogue%20legacy%20screen%202.png

Wy tu pitu-pitu, a kochane Sony dało jak dotąd najlepszą grę w Plusie :banderas:

i to na wszystkie trzy platformy na raz, dobroć Sony jest nieskończona

Nie ma strzałek gdzie iść ani nie mozna cofać, wiec słaba gierka :reggie:

Opublikowano

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Już o tym pisałem jakiś czas temu - Ryse ma fantastyczne filtry, np. AF,  z którym nawet PS4 potrafi mieć problemy ( zobacz Dying Light ), a także super dokładne tekstury. Grę zrobił Crytek, nie mogło być inaczej. 

Inna sprawa, że trzeba poświęcić masę rzeczy dla tego efektu, w Ryse walka na poziomie z God of War pewnie powodowałaby dropy do sub20fps, bo skądś obliczenia dla tych wszystkich latających przeciwników, wybuchów i efektów trzeba wziąć.

Ciekawe jak nowy GoW sobie poradzi graficznie, jeśli będą kontynuować multiplayer i rozbudowanie mechanizmów gry z Ascenscion, to wcale nie musi być to graficzna bomba.

Raczej Wii U -tutaj nie trzeba nawet nic mówić.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.