Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FH 2 - To samo co jedynka, jedzisz sobie do okola jakims samochodzikiem, do tego rysuja Ci linie na jezdni zebys sie nie zgubil przypadkiem, a jak cos pojdzie nie tak to mozesz cofnąć jak film na blu-ray

Fifa/PES - Co roku to samo wrzucaja a Janusze to łykaja, zmieniaja troche kolory włosów zebyscie sie nie poznali ze to ta sama gra i edytuja nazwiska piłkarzy.

Call of Duty - To samo co wyżej, teraz tylko wrzucili aktora z polskich reklam o kredytach zebyscie kupili gierke bo moze wam zarzuci kolejnym grypsem o skarpetach.

Titanfall - Biegasz z karabinem który sam strzela w głowy i robi multi-kille, wyzwanie na całego

Killer Instinct - Jak zdrapki w kiosku ruchu, tutaj każdy wygrywa

Sunset Ovedrive - Ładna okładka i tylko dlatego sie sprzedaje, bo kto by chciał jeździć trampkami po słupach elektrycznych i rzucasz gościami w niewinnych opryszczków

Wymienilem chyba cała biblioteke gier juz.

proszę nie róbcie takiej listy o exach na PS4, będzie zbyt śmiesznie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficus no :(

:Coolface:

Opublikowano

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

jaki janusz, nie odroznia nawet mh3 od mh portable 3rd :D a taki niby znawca i kolekcjoner :sir:
Niech zgadne - i tu i tu biega japoński pedal w ubraniu dla 9letniej dziewczynki, trzyma 2metrowy miecz, gada jak stiller w zoolanderze i zbiera pokemony.

Strzelam - roznia sie tytułem?

Opublikowano

Ale jak biega napakowany łysol to juz jest za(pipi)iście. (pipi)a Janusz ale gra, biegasz napakowanym łysolem i łupiesz frajerów jak ta lala, GOTY 10/10 <czuje sie męsko> :sir:

Opublikowano

ej ale rozdzielczość poniżej 1080 na prawde potrafi być irytująca i przeszkadzac, nie mowie tego stricte o xboxie ale ogolnie, gram na monitorze 27" fullhd z dość bliska i w niektorych grach te zabki sa w(pipi)iajace

wspolczuje xboxowcom

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

- Monster Hunter 3 - gra, która jest dostępna na PS3, Wii, PSP. Do tego nudna jak flaki z olejem.

jaki janusz, nie odroznia nawet mh3 od mh portable 3rd :D a taki niby znawca i kolekcjoner :sir:
Niech zgadne - i tu i tu biega japoński pedal w ubraniu dla 9letniej dziewczynki, trzyma 2metrowy miecz, gada stiller w zoolanderze i zbiera pokemony.

Strzelam - roznia sie tytułem?

5+. siadaj.

Opublikowano

Nintendozboki nie potrafiące podejść krytycznie do gier Nintendo to gorszy rak niż wszystkie klapy i boty razem wzięte. Napisz takiej amebie, że gra X ma takie i takie wady, to zaraz dostaną ślinotoku i zaczną budować zdania złożone ze słów:

-miodne

-GRYWALNOŚĆ

-miodne miodne

-nie liczy się grafika

-prawdziwe gry

Zero krytycznego podejścia. Rozjeżdżałbym walcem. Wind Waker idealny BO TAK. Sunshine idealne BO TAK. Metroid Other M super BO TAK BO TO NINTENDO I TYLE.

Opublikowano

Ja mam i mówię bombę prawdy: Wii U jedyną ostoją PORZĄDNYCH, DOPRACOWANYCH I GENIALNYCH GIER. Tylko tu znajdziecie stałę 60 klatek na sekundę, full HD i tonę miodu. 

Typie gdzie ty masz full hd na wii u xDDDDDDDDDDDDDDDDD 60fps to jest faktycznie,ale w poszarpanym 720p :reggie:

Opublikowano

Rayos tak chwali gry nintendo i stawia je jako najlepsze ever a potem sie okazuje ze nigdy nie gral w zadnego finala, mgs czy inne klasyki 

Opublikowano

ej ale rozdzielczość poniżej 1080 na prawde potrafi być irytująca i przeszkadzac, nie mowie tego stricte o xboxie ale ogolnie, gram na monitorze 27" fullhd z dość bliska i w niektorych grach te zabki sa w(pipi)iajace

wspolczuje xboxowcom

No to wiadome od dawna. Tylko 1080p :banderas: ku.rwa jak można w 2015 roku grać w niższej rozdziałce? Przecież to jest jakbyś miał do wyboru siedzenie w pięknej wiejskiej rezydencji przy kominku a wolał siedzieć w wychodku dla służby i wycierał dupe gazetami. 

Opublikowano

Rayos tak chwali gry nintendo i stawia je jako najlepsze ever a potem sie okazuje ze nigdy nie gral w zadnego finala, mgs czy inne klasyki

Ficuś tak chwali gry ND i exy na PS3 i stawia je jako najlepsze gry ever a potem się okazuje ze nigdy nie grał w żadna Zeldę czy inne klasyki

Opublikowano

Figaro taki miłośnik nintendo, a nie ma żadnej z ich obecnych konsol xD Twoje posty brzmią jak obrona wyimaginowanego przyjaciela.

Takich wacków to zaorać. Wymądrzają się w każdym temacie,a są największymi rakami co nie wspierają branży i tylko sępią na używkach jak już spadną do 30zł.

Opublikowano

za wyjatkiem zeldy w jakie? jrpg z snesa na emu check, kilka czesci mario na emu check, kilka czesci donkey kong na emu check, fenomenu mario kart nie kumam choc tez check - zaleglosci mam jedynie z wii lub wiiu

zaden ex z ps3 nie stawiam jako najlepsza gre ever, nawet tlou daleko do tego

probuj nastepnym razem trafic celniej  :kaz:

Opublikowano

Figaro taki miłośnik nintendo, a nie ma żadnej z ich obecnych konsol xD Twoje posty brzmią jak obrona wyimaginowanego przyjaciela.

Ale mam każdą poprzednią.

No ale Ty na pewno wspierasz branżę, każdą grę kupując nówkę w folii.

Opublikowano

Chyba jedyny highlight w cw dzisiejszego dnia jaki nas czeka to licytacja na to kto jest lepszym graczem :frog:

no ale ok, kontyuujcie...

Opublikowano

Te,którymi się mega jaram tak jak np. wszystkie soulsy i bijatyki capcomu prawilnie w dniu premiery obdzieram z folii w przeciwieństwie do twoich wyżebranych zeld i metroidów z allegro :reggie:

Dzisiaj dzień orania nintendo.

Opublikowano

Te,którymi się mega jaram tak jak np. wszystkie soulsy i bijatyki capcomu prawilnie w dniu premiery obdzieram z folii w przeciwieństwie do twoich wyżebranych zeld i metroidów z allegro :reggie:

A skąd masz pieniąszki? Mama daje czy tata :cool: 

Opublikowano

209126_print-trimmed-1.png

Ależ dzisiaj cudowny dzień, szlachcice z królestwa błękitu i zieleni wspólnie zjednoczyli się by ZAORAĆ najpoważniejsze zagrożenie dla branży.

:banderas:

Opublikowano

rogue%20legacy%20screen%202.png

Wy tu pitu-pitu, a kochane Sony dało jak dotąd najlepszą grę w Plusie :banderas:

i to na wszystkie trzy platformy na raz, dobroć Sony jest nieskończona

Opublikowano

dali by shadofą, a nie jakiegoś szrota ze STEMa.

Opublikowano

No Raaaaaven, u mnie żyleta już odpalona z zapuszczonym Rogaliuszem :banderas:

Opublikowano

rogue%20legacy%20screen%202.png

Wy tu pitu-pitu, a kochane Sony dało jak dotąd najlepszą grę w Plusie :banderas:

i to na wszystkie trzy platformy na raz, dobroć Sony jest nieskończona

Nie ma strzałek gdzie iść ani nie mozna cofać, wiec słaba gierka :reggie:

Opublikowano

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Już o tym pisałem jakiś czas temu - Ryse ma fantastyczne filtry, np. AF,  z którym nawet PS4 potrafi mieć problemy ( zobacz Dying Light ), a także super dokładne tekstury. Grę zrobił Crytek, nie mogło być inaczej. 

Inna sprawa, że trzeba poświęcić masę rzeczy dla tego efektu, w Ryse walka na poziomie z God of War pewnie powodowałaby dropy do sub20fps, bo skądś obliczenia dla tych wszystkich latających przeciwników, wybuchów i efektów trzeba wziąć.

Ciekawe jak nowy GoW sobie poradzi graficznie, jeśli będą kontynuować multiplayer i rozbudowanie mechanizmów gry z Ascenscion, to wcale nie musi być to graficzna bomba.

Raczej Wii U -tutaj nie trzeba nawet nic mówić.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.