Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

phiii kupione od srody, btw mozna juz dwojke odpalic na vicie? bo jeszcze wczoraj sie nie dalo, a dzis nie sprawdzalem

ehhh szkoda ze xenogears, valkyrie profile, chrono cross i chrono trigger nie ma w polskim store, bawic sie kartami i kontami z us mi sie nie chce, a tak bym sobie na vicie zrobil cyfrowa kolekcje moich ulubionych jrpg

Opublikowano

wczoraj Suikoden II chodzil az milo na vicie ;) rowniez kupilem obie pozycje, cos pieknego teraz tylko zeby wypuscili chrono trigger i cross w eu, chociaz pewnie nigdy to nie nastapi :frog:

Opublikowano

Chrono Trigger na PS1? Z tymi czasami ładowania i bez epickich cinematikikspirjens wstawek anime? No dajcie spokój.

lxcQJsa.jpg

:cool:

Opublikowano

CT falszywy mesjasz.

Ff7 to nosem wciaga.

Opublikowano

Chrono Trigger na PS1? Z tymi czasami ładowania i bez epickich cinematikikspirjens wstawek anime? No dajcie spokój.

lxcQJsa.jpg

:cool:

wiem ze opcja uboga, sam skonczylem chrono trigger na snesie, ale chcialbym miec wszystko w jednym miejscu czyli ps vita ;) bo pewnie vity nikt nie zlamie zeby mozna bylo grac na emulatorkach

Opublikowano

CT bardzo dobry, ale FF VII tez mi sie bardziej podobal, glownie ze wzgledu na zdecydowanie ciekawszych bohaterow.

Opublikowano

CT bardzo dobry, ale FF VII tez mi sie bardziej podobal, glownie ze wzgledu na zdecydowanie ciekawszych bohaterow.

Taka kukiełka to jest Twoim zdaniem BOHATER?

7.jpg

To jest prawdziwy bohater

kratos.jpg

:reggie:

Opublikowano

Dokładnie, nikt nigdy sie nie dowie ze w to grałeś, strata czasu :kaz:

Opublikowano

tracac czas na suikodena można by z 8 razy ordera przejść zwiedzając wszystko.

Opublikowano

Co to jest za nazwa? "suikoden" Co to (pipi)a jest? Można strzelać chociaż?

Opublikowano

Co to jest za nazwa? "suikoden" Co to (pipi)a jest? Można strzelać chociaż?

Chyba tylko z ucha mozna tam strzelac :Coolface:

widzialem zapro na DL ale zajety bylem na kompie kurcze :frog:

Opublikowano

Okej jeszcze zobaczymy cwaniaku.  :frog:

Opublikowano

co tu sie dzieje, boty i nintendofagi odkrywaja chrono trigger i suikoden po 20 latach

Opublikowano

Boty? Chyba klapki, których pierwszą konsolą jest PS4 c'nie Fanek?

Opublikowano

Moja też i co teraz hejterze? Te stare gry tak śmiesznie wyglądają xD

Opublikowano

I jeszcze ta zyebana muzyka poważna z warszawskiej filharmonii, zamiast dubstepu :reggie:

Opublikowano

Gry EA sa jeszcze za trudne do nauczenia sie...

"Our games are actually still too hard to learn," Hilleman said during during an on-stage interview with other developers. "The average player probably spends two hours to learn how to play the most basic game."

"And asking for two hours of somebody's time--most of our customers, between their normal family lives...to find two contiguous hours to concentrate on learning how to play a video game is a big ask," he added.

Hilleman's comments came in response to a statement from interviewer Pete Holmes, the comedian, who said he would prefer that controller layouts and button maps stay the same for future installments in established series and even across franchises.

http://www.gamespot.com/articles/ea-exec-our-games-are-too-hard-to-learn/1100-6425141/

giphy.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co sie dzieje z tymi grami takie trudne a ludzie tak mało czasu mają na opanowanie sterowania. EA takie dobre :dafuq:

Opublikowano

Warto dodać jednak, że mówił to koleś z ich działu od mobile i f2p, na tym rynku to jednak zdrowe podejście. Bo pierwsze wrażenie najczęściej decyduje o sukcesie.

Opublikowano

Te wszystkie skomplikowane gry na ekranie dotykowym, biedaczki az 2 godziny musza sie uczyc, ich klientela w takim razie musi sie z samych retardow skladac :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.