Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

QB taki korytarz, a grafika średniacka, pewnie jeszcze w 900p.

PS. Wiecie czemu w tej grze jest zatrzymywanie czasu? Aby xzłom mógł odsapnąć i za chwilę wskoczyć na te 25fpsów. :kaz:

Bedzie jak z pjudigejem i dying light:

"graphics are amazing" - Lorenzo Tomei, youtuber

Akurat graphics are amazing przy Orderze to może stwierdzić nawet osoba z wadą wzroku -10.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Autor

"Dobra grafika i dobra muzyka. 9/10"

Tyle raka.

Kubson wydupcaj z tymi gifami.

Opublikowano

biznes jest biznes. Kto nie chce wyjść na plus ten frajer.

niech frajerów szuka na allegro

dupa dalej boli widze

Opublikowano

"Dobra grafika i dobra muzyka. 9/10"

Tyle raka.

Kubson wydupcaj z tymi gifami.

Dokladnie, nic o story lub gameplayu, jak napisalem pod tym newsem komentarz w stylu "9 because of graphics and music, fuck story or gameplay, typical" to bana dostalem (powaga) xD

@Yeti

Nie o to mi chodzilo, nie swiruj :f

Opublikowano

dupa dalej boli widze

Mnie o co? Jestes lamusem, chwaliłeś, że kupiłeś grę za 50zł i potem chciałeś zarobić na forumowiczach stówke na czysto trochę słaba opcja. Było trzeba się nie pucować, że za 5 dyszek zgarnąłeś to każdy by miał w (pipi)e tak zachowaleś się jak totalny lamus.

Opublikowano

dupa dalej boli widze

Mnie o co? Jestes lamusem, chwaliłeś, że kupiłeś grę za 50zł i potem chciałeś zarobić na forumowiczach stówke na czysto trochę słaba opcja. Było trzeba się nie pucować, że za 5 dyszek zgarnąłeś to każdy by miał w (pipi)e tak zachowaleś się jak totalny lamus.

original5242.jpg

Opublikowano

dupa dalej boli widze

No własnie widze jak nie boli. Strasznie nerwowy jestes od dluzszego czasu. Jeszcze zaraz wybuchniesz jak przy -9.

Opublikowano

hehe twoja stara

Opublikowano

QB taki korytarz, a grafika średniacka, pewnie jeszcze w 900p.

Optymistycznie, bo prezentowane demo było w 720p.

Opublikowano

Kurna, chciałem coś napisać o konsolkach, ale nie mogę przestać ze śmiechu. Bartosz Szuja, hehe. Kto Ci wymyśla te ksywki Bluber?

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ja.

Opublikowano

to co zrobil z tymi lekarzami

To co TY zrobiłeś, to ty ich zamordowałeś. Nie wiem czy gra pozwala ukończyć tytuł bez ich zabicia (wątpię), ale pewnie jak tylko przeszedłeś przez drzwi i zobaczyłeś, po wyniszczającej konfrontacji z żołnierzami, tych lekarzy, bezbronnych, z podniesionymi rękami, to momentalnie wdusiłeś przycisk i ich zmasakrowałeś karabinem szturmowym, co? To naprawdę świetny motyw, że po całej grze, po tych ciężkich konfrontacjach z zarówno grzybami jak i ludźmi, ostatnimi "przeciwnikami" są bezbronni ludzie błagający się co litość. Silne gó.wno - taka manipulacja graczem, którą w sumie podziwiam, pokazuje jak skłonni (przynajmniej ja byłem) do bezsensownej przemocy są gracze, gdy wcześniej wyniszczy się ich trudnymi sekwencjami i da się im powód do przemocy.

Opublikowano

to co zrobil z tymi lekarzami

To co TY zrobiłeś, to ty ich zamordowałeś. Nie wiem czy gra pozwala ukończyć tytuł bez ich zabicia (wątpię), ale pewnie jak tylko przeszedłeś przez drzwi i zobaczyłeś, po wyniszczającej konfrontacji z żołnierzami, tych lekarzy, bezbronnych, z podniesionymi rękami, to momentalnie wdusiłeś przycisk i ich zmasakrowałeś karabinem szturmowym, co? To naprawdę świetny motyw, że po całej grze, po tych ciężkich konfrontacjach z zarówno grzybami jak i ludźmi, ostatnimi "przeciwnikami" są bezbronni ludzie błagający się co litość. Silne gó.wno - taka manipulacja graczem, którą w sumie podziwiam, pokazuje jak skłonni (przynajmniej ja byłem) do bezsensownej przemocy są gracze, gdy wcześniej wyniszczy się ich trudnymi sekwencjami i da się im powód do przemocy.

Ja tylko przyciskalem guziki, to wszystko on!!!!!!! Prawda? :frog:

Opublikowano

Jest pierwsza ocena Ordera, mam nadzieje, że Jaczes już spakowany. :reggie:

Looks like copies of The Order: 1886 are starting to be available to some gamers, and YouTube user Lorenzo Tomei leaked a video on his channel.

During the video he praises (in Italian) the game without reserve. Of course keep in mind that this is Tomei’s personal opinion, and you’ll ultimately have to make your own decision on whether he’s right or not.

If I had to give this game a score, I’d give it a full 9. It’s really very convincing, Graphics are spectacular, and the music tracks really immerse you in the story of the game.

http://www.dualshockers.com/2015/02/06/the-order-1886-early-player-comments-very-positively-really-convincing-praises-graphics-and-music/

:daddy: 9/10 :daddy:

a to on sie nie przestraszyl przypadkiem i nie wycofał z zakładu?

Opublikowano

To YETI schował się na 2 dni po przyjęciu przez niego niekorzystnego zakładu. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z oficjalnego forum Wiedźmina 3. Cytaty z tematu o Bloodborne z tegoż forum:

Kuboniusz viewpost-right.png

Szanse nie są bliskie 0. Nie ma ich w ogóle. Grę wydaje Sony, grę współtworzy Sony (dokładniej ich japoński oddział - Sony Japan), a PC to konkurencyjna platforma, na dodatek Microsoftu. Poza tym, przez takie petycje zarząd widzi, że Bloodborne cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem nie tylko u posiadaczy PS4, więc razem z nim (tzn. z Bloodbornem) sprzeda się zapewne bardzo dużo konsol.
Karesh
Okej, nie sprzedadzą Bloodborne w tym roku z tą wielką ilością konsoli PS4, a w ciągu 2 lat dadzą wersję PC %29.gif R* też wydaje GTA V na PC dopiero wtedy, gdy się nachapie $$$ za wersje konsolowe

Smutne życie Master Race. Nie rozumieją nawet najprostszych rzeczy XD

Opublikowano

Szanse nie są bliskie 0. Nie ma ich w ogóle. Grę wydaje Sony, grę współtworzy Sony (dokładniej ich japoński oddział - Sony Japan), a PC to konkurencyjna platforma, na dodatek Microsoftu. Poza tym, przez takie petycje zarząd widzi, że Bloodborne cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem nie tylko u posiadaczy PS4, więc razem z nim (tzn. z Bloodbornem) sprzeda się zapewne bardzo dużo konsol.
Karesh

Okej, nie sprzedadzą Bloodborne w tym roku z tą wielką ilością konsoli PS4, a w ciągu 2 lat dadzą wersję PC %29.gif R* też wydaje GTA V na PC dopiero wtedy, gdy się nachapie $$$ za wersje konsolowe

Ich życie kręci się wkoło mieć nadzieję, nawet gdy kupują najnowszego PC

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zawsze się zastanawiam, dlaczego Master Rasa z tyloma indykami, strategiami, rozbudowanymi RPG, i 1080p60FPS na Ultra non stop pisze petycje pod niemal każdą grą na konsole.

Każdy z exów Sony ją ma, a niby takie słabe..

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Czasem żal mi jest pecetowców, kupują te zapierdziałe dżiforsy titiny za milion ojro a później przy premierze co lepszych tytułów pozostaje im podpisywanie petycji z żebraniem okruchy z pańskiego stołu i kości do wylizania.

Opublikowano

Ci, którzy pisza petycje to jakieś komunijne złodziejaszki. 

Opublikowano

Żałosny podgatunek.

Opublikowano

Karesh

Ja tam ostatnio czytalem post ktory lecial mniej wiecej tak:

"Ciagle mam nadzieje ze redzi sobie tylko lekki trollik wyprawiaja i jak wieslaw uderzy w polki to bedzie chodzic bez problemu na gtxach 600 cos..."

:yao:

Urojenia, urojenia maja chlopaki z tego forum, inaczej tego nazwac nie mozna.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Karesh

Ja tam ostatnio czytalem post ktory lecial mniej wiecej tak:

"Ciagle mam nadzieje ze redzi sobie tylko lekki trollik wyprawiaja i jak wieslaw uderzy w polki to bedzie chodzic bez problemu na gtxach 600 cos..."

:yao:

Urojenia, urojenia maja chlopaki z tego forum, inaczej tego nazwac nie mozna.

Zwykłe zaprzeczanie rzeczywistości. Jeszcze niedawno rozpisywali się, że na tych 600 będzie im chodzić w High, a tu okazuje się, że gra tnie na gtx 980 XD

Opublikowano

ostatni geforce jakiego mialem to byl gf 6600 jakies 10 lat temu

potem zmadrzalem

Opublikowano

Każdy z exów Sony ją ma, a niby takie słabe..

Nawet Killzone, Haze czy inny Lair? :Coolface:

Beka z tych pecetowców na forum Wiedźmina. Jak dobrze, że ogram to już na jedynym nextgenu na rynku już niedługo. :fsg:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.