Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oby, za kilkanaście lat to my będziemy "growymi" dziadkami prawie, więc nasze miejsce zajmie obecne pokolenie z przedziału 12-18 lat i  oni chyba bardzo lubią AC, zważywszy na sprzedaż  :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te dzisiejsze Raymany( Origins i te drugie) to jakies (pipi) obesrane. Rayman 2 bylo dosyc fajne a reszta to takie sredniaki

Opublikowano

Bedzie tego wiecej Suteq, ostatnia generacja wbrew hejtowi miala mnostwo perelek, ktore obecnie sa nieco zapomniane, ale w przyszlosci obrosna aura kultowosci.

W ogole patrzacnna dzisiejsze gry wydaje mi sie ze cala poprzednia generacje bedziemy wspominac z ogromnym rozzaleniem jako ostatnia dobra generacje konsol

Te dzisiejsze Raymany( Origins i te drugie) to jakies (pipi) obesrane. Rayman 2 bylo dosyc fajne a reszta to takie sredniaki

:facepalm:
Opublikowano

Grałem w pierwszego raymana na psx i mega mi się podobał, a origins oraz legends są do niego bardzo podobne, więc siłą rzeczy świetnie się przy nich bawiłem.
Opublikowano

ku.rwa ile raka dzisiaj na forum  :facepalmz:

Opublikowano

Bedzie tego wiecej Suteq, ostatnia generacja wbrew hejtowi miala mnostwo perelek, ktore obecnie sa nieco zapomniane, ale w przyszlosci obrosna aura kultowosci.

W ogole patrzacnna dzisiejsze gry wydaje mi sie ze cala poprzednia generacje bedziemy wspominac z ogromnym rozzaleniem jako ostatnia dobra generacje konsol

No właśnie, tak jest co generację.  Podobne wypowiedzi były przy każdym przejściu do kolejnej generacji (choć za młody byłem w czasach przejścia nes->snes, więc nie wiem, w późniejszym czasie ten motyw pojawiał się zawsze).

Opublikowano

Oczywiście, że będzie więcej. Wymieniłem gierki takie moim zdaniem naprawdę znakomite. Nie brałem pod uwagę gier, które oceniałem np. na 9/10.

Ja jeszcze będę bardzo miło wspominał Sleeping Dogs, Metro, GRFS, Drivera: SF, Dead Space czy serię Mass Effect.

Jestem w stanie się zgodzić, że AC2 można uznać za grę wartą zapamiętania z 7 generacji, bo to naprawdę bdb gra jest.

Opublikowano

@Rayman

Dwójka najlepsza, ale nigdy nie skończyłem. Zawsze dochodziłem do ostatniego bossa i prawie już miałem pokonać i coś szło nie tak. :( Nie mogłem wyczuć kiedy chvj podnosi lawę. :frog:

No grolgoth mi napsuł za dzieciaka krwi,ale jak go już rozwaliłem przed śniadaniem wielkanocnym to z dumy ledwo siedziałem przy stole :banderas: 

3 miała fajny klimat i humor,ale już była dużo łatwiejsza.

Opublikowano

A teraz pytanko do prawdziwych graczy: kto grał w polską grę Target? :banderas:

Pamiętam braciak przyniósł od kolegi grę na chyba kilku płytach CD w takim fajnym rozkładanym boxie tekturowym. Multik na podzielonym ekranie, sziet, ale się grało. :obama:

I jak sobie przypomnę te płaskie tekstury motoru. XD

Z takich staroci pamiętam jeszcze boskie Larry 7, Dark Forces II, które mnie po prostu rozwaliło, JJR2 w coopie, Commandos i DELTA FORCE. Ja pier.dole co za GOTY gierki były.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzien w ktorym janusze beda wspominac AC czy Coda z nutka nostalgii bedzie dniem w ktorym przyloze pistolet do skroni i pociagne za spust, zabijajac...

tego jebanego janusza

Opublikowano

Moze mi sie wydaje ale w wersji PC ostatni boss w Rayman 2 byl latwiejszy, niz wersja z Psx. Na Pc za malolata dalem rade bez wiekszych problemow, ale przechodzac kilka miesiecy wersje na Psx musialem spasowac, bardzo mnie to dotknelo :frog:

Opublikowano

Ja mam sentyment do Pandemonium 1&2, (jedynka jeszcze na system zapisów poprzez hasło :obama: )

Opublikowano

Nie mam mokro Sutek. To nie tak. Jedynie dwojka byla bardzo dobra. Za duzo stekacie. Rynek sie zmienia i sie nie cofnie.

Opublikowano

Ja mam sentyment do Pandemonium 1&2, (jedynka jeszcze na system zapisów poprzez hasło :obama: )

Pandemonium ogrywane na N-Gage :banderas: jedyna dobra gierka na ten system
Opublikowano

Lecisz na ignora. Jakbys juz chociaz to TLOU wymienil to bym sie wachal, ale (pipi) uncharted i god od war XDDD co wnioslo Uncharted? Skrypty od ktorych zaczela sie psuc cala branza i przechodzenie gry z uzywaniem 2 przyciskow.

TLOU to za wysokie progi dla serii MP aby wymieniać je w jednym rzędzie.

Opublikowano

ku.rwa ile raka dzisiaj na forum  :facepalmz:

tylko jeden xbot

Opublikowano

Rynek sie zmienia i sie nie cofnie

On się cofa ale w rozwoju. Za chwilę trudna gierka to będzie taka, gdzie wymogiem będzie naciśnięcie jednego z dwóch guzików. A będzie jeszcze weselej, w końcu gierki muszą dotrzeć do jak największej liczby januszy.

Opublikowano

Suteq chodzi ci o Jedi knighta dark forces 2? Pisalem o tym kilkanascie stron temu, przeszedlem w zeszlym roku i grajac na normalu czulem sie juz wyczerpany ta gra. Ostatni boss tak wku..rwial, ze po godzinie meczarni zabilem go na kodach, zeby obejrzec zakonczenie. Zadna gra 7 generacji nie byla dla mnie nawet w polowie tak trudna. W ogole cala seria jest goty i bardzo szanuje. Szkoda, ze tak dobrych sw juz pewnie nigdy nie bedzie.

Opublikowano

Mnie tez liczcie jako xbota :)

Opublikowano

Moze mi sie wydaje ale w wersji PC ostatni boss w Rayman 2 byl latwiejszy, niz wersja z Psx. Na Pc za malolata dalem rade bez wiekszych problemow, ale przechodzac kilka miesiecy wersje na Psx musialem spasowac, bardzo mnie to dotknelo :frog:

Przechodziłem najpier na pc,potem ps2 i jeszcze na nds i wydawały się podobne.

Kurde,ale to była goty gra. Aż chyba odświeżę.

Opublikowano

Gex <3 Dal bym duzo za nowego Gexa 

Ja za nextgenowe Tenchu.

Opublikowano

Rynek sie zmienia i sie nie cofnie

On się cofa ale w rozwoju. Za chwilę trudna gierka to będzie taka, gdzie wymogiem będzie naciśnięcie jednego z dwóch guzików. A będzie jeszcze weselej, w końcu gierki muszą dotrzeć do jak największej liczby januszy.

Zawsze stekanie nad tym mozesz zamienic na inne zajecie. Nie widze problemu.

Opublikowano

No i końcówka Suikodena 2 na zawsze w serduszku.

Walka z Jowym w miejscu rozpoczęcia podróży i nie atakowanie podczas walki, so much tears :smutas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.