Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oby, za kilkanaście lat to my będziemy "growymi" dziadkami prawie, więc nasze miejsce zajmie obecne pokolenie z przedziału 12-18 lat i  oni chyba bardzo lubią AC, zważywszy na sprzedaż  :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te dzisiejsze Raymany( Origins i te drugie) to jakies (pipi) obesrane. Rayman 2 bylo dosyc fajne a reszta to takie sredniaki

Opublikowano

Bedzie tego wiecej Suteq, ostatnia generacja wbrew hejtowi miala mnostwo perelek, ktore obecnie sa nieco zapomniane, ale w przyszlosci obrosna aura kultowosci.

W ogole patrzacnna dzisiejsze gry wydaje mi sie ze cala poprzednia generacje bedziemy wspominac z ogromnym rozzaleniem jako ostatnia dobra generacje konsol

Te dzisiejsze Raymany( Origins i te drugie) to jakies (pipi) obesrane. Rayman 2 bylo dosyc fajne a reszta to takie sredniaki

:facepalm:
Opublikowano

Grałem w pierwszego raymana na psx i mega mi się podobał, a origins oraz legends są do niego bardzo podobne, więc siłą rzeczy świetnie się przy nich bawiłem.
Opublikowano

ku.rwa ile raka dzisiaj na forum  :facepalmz:

Opublikowano

Bedzie tego wiecej Suteq, ostatnia generacja wbrew hejtowi miala mnostwo perelek, ktore obecnie sa nieco zapomniane, ale w przyszlosci obrosna aura kultowosci.

W ogole patrzacnna dzisiejsze gry wydaje mi sie ze cala poprzednia generacje bedziemy wspominac z ogromnym rozzaleniem jako ostatnia dobra generacje konsol

No właśnie, tak jest co generację.  Podobne wypowiedzi były przy każdym przejściu do kolejnej generacji (choć za młody byłem w czasach przejścia nes->snes, więc nie wiem, w późniejszym czasie ten motyw pojawiał się zawsze).

Opublikowano

Oczywiście, że będzie więcej. Wymieniłem gierki takie moim zdaniem naprawdę znakomite. Nie brałem pod uwagę gier, które oceniałem np. na 9/10.

Ja jeszcze będę bardzo miło wspominał Sleeping Dogs, Metro, GRFS, Drivera: SF, Dead Space czy serię Mass Effect.

Jestem w stanie się zgodzić, że AC2 można uznać za grę wartą zapamiętania z 7 generacji, bo to naprawdę bdb gra jest.

Opublikowano

@Rayman

Dwójka najlepsza, ale nigdy nie skończyłem. Zawsze dochodziłem do ostatniego bossa i prawie już miałem pokonać i coś szło nie tak. :( Nie mogłem wyczuć kiedy chvj podnosi lawę. :frog:

No grolgoth mi napsuł za dzieciaka krwi,ale jak go już rozwaliłem przed śniadaniem wielkanocnym to z dumy ledwo siedziałem przy stole :banderas: 

3 miała fajny klimat i humor,ale już była dużo łatwiejsza.

Opublikowano

A teraz pytanko do prawdziwych graczy: kto grał w polską grę Target? :banderas:

Pamiętam braciak przyniósł od kolegi grę na chyba kilku płytach CD w takim fajnym rozkładanym boxie tekturowym. Multik na podzielonym ekranie, sziet, ale się grało. :obama:

I jak sobie przypomnę te płaskie tekstury motoru. XD

Z takich staroci pamiętam jeszcze boskie Larry 7, Dark Forces II, które mnie po prostu rozwaliło, JJR2 w coopie, Commandos i DELTA FORCE. Ja pier.dole co za GOTY gierki były.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzien w ktorym janusze beda wspominac AC czy Coda z nutka nostalgii bedzie dniem w ktorym przyloze pistolet do skroni i pociagne za spust, zabijajac...

tego jebanego janusza

Opublikowano

Moze mi sie wydaje ale w wersji PC ostatni boss w Rayman 2 byl latwiejszy, niz wersja z Psx. Na Pc za malolata dalem rade bez wiekszych problemow, ale przechodzac kilka miesiecy wersje na Psx musialem spasowac, bardzo mnie to dotknelo :frog:

Opublikowano

Ja mam sentyment do Pandemonium 1&2, (jedynka jeszcze na system zapisów poprzez hasło :obama: )

Opublikowano

Nie mam mokro Sutek. To nie tak. Jedynie dwojka byla bardzo dobra. Za duzo stekacie. Rynek sie zmienia i sie nie cofnie.

Opublikowano

Ja mam sentyment do Pandemonium 1&2, (jedynka jeszcze na system zapisów poprzez hasło :obama: )

Pandemonium ogrywane na N-Gage :banderas: jedyna dobra gierka na ten system
Opublikowano

Lecisz na ignora. Jakbys juz chociaz to TLOU wymienil to bym sie wachal, ale (pipi) uncharted i god od war XDDD co wnioslo Uncharted? Skrypty od ktorych zaczela sie psuc cala branza i przechodzenie gry z uzywaniem 2 przyciskow.

TLOU to za wysokie progi dla serii MP aby wymieniać je w jednym rzędzie.

Opublikowano

ku.rwa ile raka dzisiaj na forum  :facepalmz:

tylko jeden xbot

Opublikowano

Rynek sie zmienia i sie nie cofnie

On się cofa ale w rozwoju. Za chwilę trudna gierka to będzie taka, gdzie wymogiem będzie naciśnięcie jednego z dwóch guzików. A będzie jeszcze weselej, w końcu gierki muszą dotrzeć do jak największej liczby januszy.

Opublikowano

Suteq chodzi ci o Jedi knighta dark forces 2? Pisalem o tym kilkanascie stron temu, przeszedlem w zeszlym roku i grajac na normalu czulem sie juz wyczerpany ta gra. Ostatni boss tak wku..rwial, ze po godzinie meczarni zabilem go na kodach, zeby obejrzec zakonczenie. Zadna gra 7 generacji nie byla dla mnie nawet w polowie tak trudna. W ogole cala seria jest goty i bardzo szanuje. Szkoda, ze tak dobrych sw juz pewnie nigdy nie bedzie.

Opublikowano

Mnie tez liczcie jako xbota :)

Opublikowano

Moze mi sie wydaje ale w wersji PC ostatni boss w Rayman 2 byl latwiejszy, niz wersja z Psx. Na Pc za malolata dalem rade bez wiekszych problemow, ale przechodzac kilka miesiecy wersje na Psx musialem spasowac, bardzo mnie to dotknelo :frog:

Przechodziłem najpier na pc,potem ps2 i jeszcze na nds i wydawały się podobne.

Kurde,ale to była goty gra. Aż chyba odświeżę.

Opublikowano

Gex <3 Dal bym duzo za nowego Gexa 

Ja za nextgenowe Tenchu.

Opublikowano

Rynek sie zmienia i sie nie cofnie

On się cofa ale w rozwoju. Za chwilę trudna gierka to będzie taka, gdzie wymogiem będzie naciśnięcie jednego z dwóch guzików. A będzie jeszcze weselej, w końcu gierki muszą dotrzeć do jak największej liczby januszy.

Zawsze stekanie nad tym mozesz zamienic na inne zajecie. Nie widze problemu.

Opublikowano

No i końcówka Suikodena 2 na zawsze w serduszku.

Walka z Jowym w miejscu rozpoczęcia podróży i nie atakowanie podczas walki, so much tears :smutas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.