Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A teraz pytanko do prawdziwych graczy: kto grał w polską grę Target? :banderas:

Pamiętam braciak przyniósł od kolegi grę na chyba kilku płytach CD w takim fajnym rozkładanym boxie tekturowym. Multik na podzielonym ekranie, sziet, ale się grało. :obama:

I jak sobie przypomnę te płaskie tekstury motoru. XD

Z takich staroci pamiętam jeszcze boskie Larry 7, Dark Forces II, które mnie po prostu rozwaliło, JJR2 w coopie, Commandos i DELTA FORCE. Ja pier.dole co za GOTY gierki były.

No czesc. Multi na podzielonym ekranie 14' rzadzil. Zeby nie bylo oszukiwania pomiedzy mna a kumplem stawialismy... segragator, rozdzielajac polowki ekranu xD

Dark Forces II czyli Jedi Knight to byla przekozak gra. Pierwsza, w ktorej mozna bylo machac mieczem swietlnym i uzywac mocy. Demo z CDA (rafineria) znalem na pamiec i przechodzilem po pare razy dziennie. Larry 7 to tez byl strzal ze wzgledu na udzial i dubbing Stuhra i  Figury. Commandos to juz klasyka sama w sobie. Ja sie jeszcze symulatorami jaralem wiec wszystkie X-wingi, F-22 czy inne Apacze mam na zawsze w <3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jedi Academy :banderas:

Pierwsza misja, bawimy sie blasterkami, na poczatku troche srednio mi sie to podobalo jako FPS ale pozniej na szczescie gra przeskakuje w tryb TPP i miecze swietlne, jezusie ale ja sie z ta gra dobrze bawilem :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Całkiem niedawno dopiero przeszedłem Jedi Academy i całą grę biegałem z mieczem świetlnym. :starwars:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jedi Academy oczywiscie skonczone 5 razy, ten system walki jest niesamowity. Jednak Jedi outcast jest lepszy fabularnie, szkoda tylko, ze przez dlugi czas to fps.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jedi Academy i KoTOR :banderas: ostatnie dobre gry ze swiata Star Wars

Szkoda, ze na tej generacji dostalismy tylko (pipi) obesrane TFU, a jedyna gre, wobec ktorej zywilrm nadzieje (1133) skasowal Disney.

Ja pierdziele obecne konsole maja tyle mocy iz pozwolilyby ziscic wszystkie mokrr sny fanow Star Wars zamiast tego Disney do spolki z EA zniszcza ta marke

Opublikowano

z facebooka Witcher3, wszystko jasne

10500330_806394126117643_725321562574155

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ty to zawsze musisz wszystko zyebać. :facepalmz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Powiedz jeszcze, ze myslales, ze to oficjalny page to bedzie zbyt smiesznie.

Opublikowano

Dobrze CDProjekt dowalił tym xbotom!

Opublikowano

z facebooka Witcher3, wszystko jasne

10500330_806394126117643_725321562574155

Pfff... To jest z ich forum:

oTMdENY.jpg

Opublikowano

Fanek idź z tym cw z cw.Dzisiaj robimy sobie pałe wspominając stare platformówki :)

a to przepraszam już mnie nie ma, wołajcie jak obgadacie wszystko :ogor:

Opublikowano

Nie no zapraszamy Fanek

Ciekaw jestem, w co tam grales na komputerze jak jeszcze nie byles starym koniem

Opublikowano

Jedi Academy oczywiscie skonczone 5 razy, ten system walki jest niesamowity. Jednak Jedi outcast jest lepszy fabularnie, szkoda tylko, ze przez dlugi czas to fps.

Outcast i Academy najlepsze odwzorowanie walki mieczem swietlnym w fps.

Opublikowano

Nie wolajcie juz go.

Opublikowano

2 miecze, jeden niebieski, drugi fioletowy. I ta misja na planecie, na której była siedziba Vadera (z tym toksycznym deszczem) :banderas:

Opublikowano

Imo daleko im bylo do odwzorowania czegokolwiek ( no chyba, ze tanca :reggie: ) ale na pewno byly bardzo miodne

Opublikowano

Na pewno jest to najlepsze nawalanie świetlówkami jeśli chodzi o gry. Wiele bym dał za nowego Jedi Outcast z jeszcze bardziej rozbudowanym system walk na miecze.

Opublikowano

Ja bym chcial to samo z grafika na dzisiejszym poziomie. To by bylo goty z miejsca.

jeszcze ten multiplayer :obama:

Opublikowano

No multiplayer byl kocurem

Uklony przed pojedynkiem, pamietacie?

Opublikowano

Machanie swietlowa tez podobalo mi sie w Force Unleashed 1. Szkoda, ze wszystko inne bylo tam pokpione (acz i tak 2ka to przebila).

Opublikowano

Wy tu o jakiś Jedajaich i innych śmocach gadacie, a  ja dałbym wszystko za  normalną grę w świecie Nosgoth, nie ważne czy reboot, remake, Raziel czy Kain.

Tylko nikt nie zastąpi głosu Elder Goda :(

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

2 miecze, jeden niebieski, drugi fioletowy. I ta misja na planecie, na której była siedziba Vadera (z tym toksycznym deszczem) :banderas:

Tylko polaczone!

Jedi_academy_double_saber__by_ZimAsh.jpg

:fsg:

Kierwa az mam ochote wrocic do tej gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z okazji dzisiejszych wspominek starych gier, jedną z najlepszych które grałem to ...

wacki1qz8.jpg

Wacki: Kosmiczna Rozgrywka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.