Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A teraz pytanko do prawdziwych graczy: kto grał w polską grę Target? :banderas:

Pamiętam braciak przyniósł od kolegi grę na chyba kilku płytach CD w takim fajnym rozkładanym boxie tekturowym. Multik na podzielonym ekranie, sziet, ale się grało. :obama:

I jak sobie przypomnę te płaskie tekstury motoru. XD

Z takich staroci pamiętam jeszcze boskie Larry 7, Dark Forces II, które mnie po prostu rozwaliło, JJR2 w coopie, Commandos i DELTA FORCE. Ja pier.dole co za GOTY gierki były.

No czesc. Multi na podzielonym ekranie 14' rzadzil. Zeby nie bylo oszukiwania pomiedzy mna a kumplem stawialismy... segragator, rozdzielajac polowki ekranu xD

Dark Forces II czyli Jedi Knight to byla przekozak gra. Pierwsza, w ktorej mozna bylo machac mieczem swietlnym i uzywac mocy. Demo z CDA (rafineria) znalem na pamiec i przechodzilem po pare razy dziennie. Larry 7 to tez byl strzal ze wzgledu na udzial i dubbing Stuhra i  Figury. Commandos to juz klasyka sama w sobie. Ja sie jeszcze symulatorami jaralem wiec wszystkie X-wingi, F-22 czy inne Apacze mam na zawsze w <3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jedi Academy :banderas:

Pierwsza misja, bawimy sie blasterkami, na poczatku troche srednio mi sie to podobalo jako FPS ale pozniej na szczescie gra przeskakuje w tryb TPP i miecze swietlne, jezusie ale ja sie z ta gra dobrze bawilem :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Całkiem niedawno dopiero przeszedłem Jedi Academy i całą grę biegałem z mieczem świetlnym. :starwars:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jedi Academy oczywiscie skonczone 5 razy, ten system walki jest niesamowity. Jednak Jedi outcast jest lepszy fabularnie, szkoda tylko, ze przez dlugi czas to fps.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jedi Academy i KoTOR :banderas: ostatnie dobre gry ze swiata Star Wars

Szkoda, ze na tej generacji dostalismy tylko (pipi) obesrane TFU, a jedyna gre, wobec ktorej zywilrm nadzieje (1133) skasowal Disney.

Ja pierdziele obecne konsole maja tyle mocy iz pozwolilyby ziscic wszystkie mokrr sny fanow Star Wars zamiast tego Disney do spolki z EA zniszcza ta marke

Opublikowano

z facebooka Witcher3, wszystko jasne

10500330_806394126117643_725321562574155

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ty to zawsze musisz wszystko zyebać. :facepalmz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Powiedz jeszcze, ze myslales, ze to oficjalny page to bedzie zbyt smiesznie.

Opublikowano

Dobrze CDProjekt dowalił tym xbotom!

Opublikowano

z facebooka Witcher3, wszystko jasne

10500330_806394126117643_725321562574155

Pfff... To jest z ich forum:

oTMdENY.jpg

Opublikowano

Fanek idź z tym cw z cw.Dzisiaj robimy sobie pałe wspominając stare platformówki :)

a to przepraszam już mnie nie ma, wołajcie jak obgadacie wszystko :ogor:

Opublikowano

Nie no zapraszamy Fanek

Ciekaw jestem, w co tam grales na komputerze jak jeszcze nie byles starym koniem

Opublikowano

Jedi Academy oczywiscie skonczone 5 razy, ten system walki jest niesamowity. Jednak Jedi outcast jest lepszy fabularnie, szkoda tylko, ze przez dlugi czas to fps.

Outcast i Academy najlepsze odwzorowanie walki mieczem swietlnym w fps.

Opublikowano

Nie wolajcie juz go.

Opublikowano

2 miecze, jeden niebieski, drugi fioletowy. I ta misja na planecie, na której była siedziba Vadera (z tym toksycznym deszczem) :banderas:

Opublikowano

Imo daleko im bylo do odwzorowania czegokolwiek ( no chyba, ze tanca :reggie: ) ale na pewno byly bardzo miodne

Opublikowano

Na pewno jest to najlepsze nawalanie świetlówkami jeśli chodzi o gry. Wiele bym dał za nowego Jedi Outcast z jeszcze bardziej rozbudowanym system walk na miecze.

Opublikowano

Ja bym chcial to samo z grafika na dzisiejszym poziomie. To by bylo goty z miejsca.

jeszcze ten multiplayer :obama:

Opublikowano

No multiplayer byl kocurem

Uklony przed pojedynkiem, pamietacie?

Opublikowano

Machanie swietlowa tez podobalo mi sie w Force Unleashed 1. Szkoda, ze wszystko inne bylo tam pokpione (acz i tak 2ka to przebila).

Opublikowano

Wy tu o jakiś Jedajaich i innych śmocach gadacie, a  ja dałbym wszystko za  normalną grę w świecie Nosgoth, nie ważne czy reboot, remake, Raziel czy Kain.

Tylko nikt nie zastąpi głosu Elder Goda :(

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

2 miecze, jeden niebieski, drugi fioletowy. I ta misja na planecie, na której była siedziba Vadera (z tym toksycznym deszczem) :banderas:

Tylko polaczone!

Jedi_academy_double_saber__by_ZimAsh.jpg

:fsg:

Kierwa az mam ochote wrocic do tej gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z okazji dzisiejszych wspominek starych gier, jedną z najlepszych które grałem to ...

wacki1qz8.jpg

Wacki: Kosmiczna Rozgrywka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.