Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No wiem, ale nigdy nie byłem fanem brum brumów...

Na zdjęciu wkleiłem jedynie exy - wiadomo, że nie są to jedyne gry, które mam i ogrywałem na 360tce.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Same halo i gearsy. I Alan same pif pafy :D. No ale za Lost odysey plusik.

Opublikowano

Tyle raka na jednej fotce :obama:

Załatw sobie jakiś gejmingowy słownik. 

Opublikowano

No wiem, ale nigdy nie byłem fanem brum brumów...

Na zdjęciu wkleiłem jedynie exy - wiadomo, że nie są to jedyne gry, które mam i ogrywałem na 360tce.

ME wyszedł w 2012 na ps3 z lepszym framerate. Spróbuj jeszcze wkleić kolekcję exów bez pif pafów. :lapka:

W 2015 wychodzi jakiś 3xA ex bonera, dzie się nie szczela, lub nie jeździ ałtem?  :ogor:

Opublikowano

nie  :kaz: 

@Don

rak=(pipi) obesrane,więc nie wiem w czym problem. Jedynie 1,2 Gearsy i LO na propsie.

Opublikowano

ME wyszedł w 2012 na ps3 z lepszym framerate.

Troszkę lepszym, ale dalej chvjowym.

Opublikowano

no fakt. właśnie takie serie potrzebują przyzwoitego remaster Full HD collection - z naciskiem na collection, a nie pojedyńcze poperdółki ze spadkami poniżej 30 fps za pełną cenę, jak 95% obecnych. 

Opublikowano

Za 3 dni możliwe że poznamy duchowego następcę Banjo Kazooie od ex pracowników Rare. Albo tease o BK 3? Kto wie. Eksajt.

Opublikowano

Ex na PS4?

Opublikowano

Albo poznacie (pipi) obesrane i to indyk. Nie chce mi sie wierzyc ze Rare wyskoczy jak filip.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Albo poznacie (pipi) obesrane i to indyk. Nie chce mi sie wierzyc ze Rare wyskoczy jak filip.

A czy on pisze o Rare czy o byłych pracownikach Rare?

Opublikowano

Srapcom zapowiedzial deep down niemalze rowno z zapowiedzia PS4, teraz okazuje sie ze i tak wydadza niedawno zapowiedziana Dogme przed Deep downem :yao:

A deep downa beda 15 lat wspierac :dynia:

Co ta firma to ja nie...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja nie chcę wkładać kija w mrowisko bo nie o to mi chodzi ale xboty kładą wszystko na jedną karte ?

Chodzi mi o to że Quantum Break jest nową marką i zawsze jest ryzyko że może być to (pipi) rozmazane mimo że tworzy ją doświadczona ekipa.

Po U4 już wiadomo co się spodziewać, uznana marka doświadczony dev.

Będzie ciekawie albo będzie bomba albo klapa, sam jestem ciekaw

Żeby nie było po materiałach promocyjnych chętnie bym w QB zagrał.

Opublikowano

E tam z tą oskryptowaną kopią Drejk wannabe bez osobnego co-opa i pvp, The Order dostarcza coraz lepiej.  :banderas:

Na pierwsze 20 min. gry (4 nagrania video nagrywane taboretem) chyba z 3 stanowił czysty gameplay, podczas którego twórcy pozwalają nam wycelować broń i biec. Trochę ponad 6 stanowi trzymanie gałki w górę i kultowe QTE w stylu Heavy Rain. A 65% stanowią Epickie, filmowe cut scenki (no shit). 

http://www.ppe.pl/news-33827-ponad_20_minut_z_the_order__1886___wyciekl_nowy_gameplay.html

Ale będzie 10 godzin grania kurfa mać.  :sir::trophy_silver:  

Edit: Autor usunął filmiki.  :dog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Lost Odyssey :banderas:

Dla tej jednej gry juz warto bylo kupić xbox 360. Microsoft juz chyba sie odsunął od japońszczyzny i jrpgów ? Bo pamietam ze swego czasu sporo tego bylo na x360 ale ostatnio jakos nie widac nowych rzeczy, serii Tales, jrpgów, czegos podobnego do LO itp.

Opublikowano

Tales of Zesitria wyszła właśnie w Japonii na ps3. I t.j. pozostałe prawdopodobnie trafi do Europy.

Opublikowano

Ale mi chodzi o konsole Microsoftu, bo cos zauwazylem ze coraz mniej tego typu rzeczy sie pokazuja (przynajmniej u nas) na ich konsolkach.

Opublikowano

Bedzie ex od platynowych :banderas:

Opublikowano

nobody - usunęli zanim włączyłem, obejrzałeś całe? było tam jakieś wbite trofeum? jeśli to pierwsze 20 min

to był całkowicie nowy gameplay?

Opublikowano

Czy wbito trofea. Najważniejsze pytanie xD. Idzie rak nieborak.

Opublikowano

Fanek skoro kupujesz Ordera na premierę, może zorganizowałbyś jakiegoś streama z PS4? Wiesz na xbone nie ma takich dobrych gier 

Opublikowano

Przecież napisałem Fanek. 60% video stanowiły filmiki, kilka minut. QTE w stylu interaktywnych filmów Davida Cage'a. Około 5 ekscytujące trzymanie lewej gałki w górę. I cała jedna sekwencja gdzie mogliśmy swobodnie biec po rynnie i wymierzyć w uciekającego przeciwnika. Będzie gra generacji. Mam nadzieję że sprzedaż będzie świetna i doczekamy się więcej takich tytułów. 

@Velius spytałeś o Talesy, to podałem przykład Zesitrii, ale fakt nie doczytałem.

Edit: Dobra, jestem dziś niedzisiejszy. Nie, nie było żadnego trofika. Zmyliło mnie pytanie o gameplay, bo normalnego gameplayu było tam może parę minut. Zero trollingu.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tak w ogole co wy rozkminacie z tymi trofeami - jezeli ktos dostal za przejscie calej gry w 5h to jakie ma znaczenie kiedy zdobyl pierwszego aczika?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.