Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

klapy serio mysla ze jak ktos nie jest fanem dark souls to poleci po ps4 bo po 1,5 roku wyszla na to w koncu konkurencja dla Ryse?

Sprzedaż nam to powie, nie ty.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale ja gram w gry, a nie w słupki sprzedaży i zapowiedzi....

Opublikowano

tutaj wszyscy grają w gify i oceny metacritic

Opublikowano

Mroku, serio, wiem, że to CW, ale reprezentujesz tak mizerny poziom, że słabo się robi :(

Przynajmniej wie czego chce, nie lata jak poparzony z jednej na drugą stronę barykady  :kaz:

Sam robisz to samo, najpierw tylko Xbox, później niby przejrzałeś na oczy i kupiłeś PS4, a jeszcze wmawiałeś tutaj, że każdy powinien się ogarnąć, bo w Wiedźmina i Batmana to trzeba zagrać na PS4. 

Jesteś jedną z ostatnich osób która ma podstawy czepiać się mnie w jakikolwiek sposób, więc spływaj.

Sam spływaj, robię to samo? dobre sobie, pokaż mi proszę gdzie to ja byłem wielkim fanem Ps4? Który fapowal się jakie to PS4 jest super i jakie to ma świetne gry 6xknack shadowfail i bajcznego infameusa. Właziłeś do każdego możliwego tematu z żalami jaki to XBOX jest zły po czym sprzedajesz Ps4 i kupujesz XBOXAa   :reggie: . I zaczynasz to samo ale z drugiej strony, zmieniłeś słowo z Ps4 na XBOX wytrzymał 2-3 miechy i znowu to samo XBOX bee, zachowujesz się jak baba podczas okresu, tylko u Ciebie on trwa dłużej niż tydzień :reggie: . Ja natomiast cały czas trzymam się po zielonej stronie, co nie raz podkreśliłem, że kupię Ps4 do multipltform i  a ONE do kapitalnych exów kto bogatemu zabroni? zagrać sobie w BB i w Wieśka w 1080 ? Mimo, że sercem jestem bliżej z xboxem to nie wykluczam konkurencji prawie zawsze posiadałem obie konsole ps2/xbox, ps3/xbox 360 więc i teraz przyszedł czas na takie combo, lubię grać w gry a te są fajne na obu konsolach. Pokaż mi proszę gdzie to ja wmawiałem wszystkim na czym trzeba grać w Batmana i Wieska.

PS

Słowo się rzekło, boty prędzej kupią PS4 niż połowa klapów na tym forum  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ryse to gra? Porownywac do Dark Souls. Najs.

Nie o to mu chodzilo
Opublikowano

Mroku, serio, wiem, że to CW, ale reprezentujesz tak mizerny poziom, że słabo się robi :(

Przynajmniej wie czego chce, nie lata jak poparzony z jednej na drugą stronę barykady  :kaz:

Mam obie konsole,ale serio jak patrze sie na tego szrota, to raka mozna dostac. Najlepiej chyba schowam tego paszteta do pudla bo i tak nie ma w co grac na ten moment. inFamous SS to porazka(pedaul w rurkach i gra skierowana dla emo) The Last of US to symulator noszenia drabin i w chuy skryptow, DC kupilem ostatnio i porazka taka ze AI jest chuyowe,do PGR gra nawet startu nie ma. BB to jakis mod do Dark Soulsow,o Orderze nie bede wie wypowiadal bo szkoda czasu na to guwno obesrane skryptami i korytarzykiem.Jedyna nadzieja w Uncharted chociaz po ostatnim materiale mozna wywnioskowac ze to taki U 3.5

Opublikowano

Sam spływaj, robię to samo? dobre sobie, pokaż mi proszę gdzie to ja byłem wielkim fanem Ps4? Który fapowal się jakie to PS4 jest super i jakie to ma świetne gry 6xknack shadowfail i bajcznego infameusa. Wlaziles do każdego możliwego tematu z żalami jaki to XBOX jest zły po czym sprzedajesz Ps4 i kupujesz XBOXAa. I zaczynasz to samo ale z drugiej strony zmieniłeś słowo Ps4 na XBOX wytrzymał 2-3 miechy i znowu to samo XBOX bee, zachowujesz się jak baba podczas okresu, tylko u Ciebie on trwa dłużej niż tydzień. Ja natomiast cały czas trzymam się po zielonej stronie, co nie raz podkreśliłem, że kupię Ps4 do multipltform a ONE do kapitalnych exów kto bogatemu zabroni? zagrać sobie w BB i w wieszka w 1080 ? Mimo, że sercem jest bliżej z boxem to nie wykluczam konkurencji prawie zawsze posiadałem obie konsole ps2/xbox, ps3/xbox 360 więc i teraz przyszedł czas na takie combo, lubię grać w gry a te są fajne na obu konsolach. Pokaż mi proszę gdzie ja to wmawialem wszystkim na czym trzeba grać w Batmana i Wieska.

Plastikowe zabaweczki - poważny biznes.

Opublikowano

Dla nie których aż za bardzo. 

Opublikowano

Ej soul jakie są te kapitalne exy na Xbąku?

Opublikowano

Ori na dniach  :kaz: a póki co już po ogranym SO, gra się w bete HALO MCC i jakieś multiplatformy typu Dying Light.

No a najlepsze przed nami, QB, Halo 5, Fable( czekam choć nie wiem co dostane) nowy Tomb Raider i FM6  :obama:

Opublikowano

Ok czyli nic. 

Opublikowano

Obecnie jest kicha to fakt, ale jako posiadać obu konsola będę się ratował. 

Opublikowano

Szwendable jako eksa na xboxa nigdy nie szanowałem i szanował nie będę, ale Halo 5, Quantum Break, Phantom Dust (wiem, że odgrzewane kotlecicho, ale za to jakie!)...Antonio Banderas....

Opublikowano

Jeszcze żeby chociaż Halo działało. Ta konsola miała być dla mnie HaloBoxem, no ale właśnie nie wiem co tak słabo. 343i ogłosiło betę po kilku miesiącach od premiery i ją... anulowało.

A najlepsze jest to, że preorderki na H5 już pewnie złożone. Raki raki nieboraki.

Opublikowano

Halo 5 BĘDZIE działać od pierwszych chwil. Wnoszę po becie w odróżnieniu od guwna obeszczanego tj Kolekcji Amaro...

Opublikowano

Mi tam MP w Halo 1 działa jak trzeba  :sir:

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie Soul. MS sika tą składanką ci do ryja, a ty piszesz że pada deszcz.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Halo 5 BĘDZIE działać od pierwszych chwil. Wnoszę po becie w odróżnieniu od guwna obeszczanego tj Kolekcji Amaro...

Beta tez miala swoje problemy, znacznie wieksze niz jakakolwiek poprzednia czesc od Bungie.

343 nie potrafi ogarnac podstawowej rzeczy w fps'ach - matchmakingu...

Edytowane przez easye

Opublikowano
Nie rozśmieszaj mnie Soul. 

No co ja Ci poradzę, że jak wracam wieczorem do domu odpalam H1 zaprasza mnie ziomuś i lecimy mecz za meczem. 

ps mi tam beta Halo 5 działa jak trzeba, fakt, że nie grałem w nią każdego dnia, zawsze jak chciałem zagrać to działała :D

łatwy w Halo 4 dali radę to i tu dadzą, HALO MCC to przykład, że mogli poczekać do wydania z nią do nie wiem teraz n/p

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli nie masz zastrzeżeń do MCC?

Opublikowano

Beta tez miala swoje problemy, znacznie wieksze niz jakakolwiek poprzednia czesc od Bungie.

Moze 343 po prostu nie potrafia ogarnac matchmakingu...

Beka z MS i ich 300 tysięcy serwerów :teehee:

Opublikowano

-zje,bany matchmaking

-kasujące się zapisy

-animacja nie trzymająca 60fpsów

:obama:

W rankingu gier na Xbox Live, MCC jest wyprzedzone nawet przez Assassina Unity xDDDDDD. PIĘKNE POTRAKTOWANIE SERII, BRAWO MS.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Te 300tys dodatkowych serwerow to taki sam marketingowy belkot jak chmura.
Nie dosc ze Live dziala gorzej i wiecej z nim problemow niz na 360tce, to jeszcze kod sieciowy tych wybitnych exclusivow napisany tak, ze auta Ci skacza po calym ekranie! No ale moze to wynika tez z faktu, ze polaczyc to sie mozemy co najwyzej z hamburgerami.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.