Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I tak nie zagrasz, i tak nie zagra nikt na tym forum oprócz Pinga bo on sie jarał basebalem

Pudło. Jestem wielkim fanem baseballu, a gra jest na mojej liście must-have :dance2:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podobna Ordera można przejść w 3h, oczywiście smerfy mogą przejść grę w 7h na hardzie i przy lizaniu ścian :reggie: Gra działa w 29 FPS a twórcy tego paszteta obiecywali 30 fps xDd Następna rzecz ten szrot (ps4) jest slaby w pizdu żeby osiagnac 1080p to dali pasy.

'Nie wykorzystalismy calej mocy konsoli' Nigga Please :obama: Pewnie Order 2 by dzialal w 240p i 15 FPS jak zboki w 3DS XD

Ludzie prosze was to jest CW a wy placzecie jak (pipi)..

Znowu minusy ? Za prawdę ? Smerfy maja wyprane mozgownice, ja IDE grac w prawdziwego next gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

Opublikowano

prawdziwego next gena(XONE) 

dobrze, że napisałeś, bo bym się nie domyślił :obama: 

Opublikowano

W pi... Dałem mu plusa niechcący :shout:

Opublikowano

I tak nie zagrasz, i tak nie zagra nikt na tym forum oprócz Pinga bo on sie jarał basebalem

Pudło. Jestem wielkim fanem baseballu, a gra jest na mojej liście must-have :dance2:

Ale to nie wychodzi na Vite. 

Opublikowano

Ło, o akcji z wiedźminem nie słyszałem. Co się stało?

Chyba chodzi o to ze na konferencji MS kiedy pierwszy raz pokazali Wieska na XO niektorzy detektywi doszukali sie takiego znaku:ezUpE5w.png

I niemalze obsrali sie ze smiechu mowiac ze to z PS4 gameplay jest bo przeciez trojkat taknie? Oczywiscie nie wiedzieli ze to znak Aaard z Wiedzminskiego lore :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A ma to split screena? Bys sobie z kidnappa pogral na kanapie w przerwach na pisanie bajek xD

Opublikowano

Ło, o akcji z wiedźminem nie słyszałem. Co się stało?

Chyba chodzi o to ze na konferencji MS kiedy pierwszy raz pokazali Wieska na XO niektorzy detektywi doszukali sie takiego znaku:ezUpE5w.png

I niemalze obsrali sie ze smiechu mowiac ze to z PS4 gameplay jest bo przeciez trojkat taknie? Oczywiscie nie wiedzieli ze to znak Aaard z Wiedzminskiego lore :reggie:

Dokładnie tak bylo, z tym ze daleko do obsrania mi było :kaz:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Uogolnilem cala sytuacje z tym obsraniem sie, pamietam jak na n4g byl to news dnia i wszyscy fapowali w komentarzach zeby potem sie mocno zdziwic :yao:

No ale wtope to zaliczyles wtedy konkretna :reggie:

Opublikowano

Wiem, dostałem nauczkę i wiem ze nie bede wiecej mówił o grze o której nie mam pojęcia(nigdy nie grałem w wiedźmina) :frog:

Opublikowano

Kurcze szkoda ze stiga w avatarze juz nie masz :frog:

Taki fajny gif by byl:

y4qkJW.gif

Opublikowano

Ciągle nie mogę pojąć, że nie ogarniacie funkcji ignora :reggie:

Będąc szerym to tylko cioty używają ignora.

Moge użyć ignora na Mroku ale czy to rozwiąże mój problem? Nie

Wole go rozdeptać argumentacja, ośmieszyć podczas pi.erdolenia bzdur, i zgnoić gdy nie okazuje szacunku.

Tak, tak robi mocny samiec, a nie gąbka palcem robiona.

:ohboy:

Opublikowano

Podobna Ordera można przejść w 3h, oczywiście smerfy mogą przejść grę w 7h na hardzie i przy lizaniu ścian :reggie: Gra działa w 29 FPS a twórcy tego paszteta obiecywali 30 fps xDd Następna rzecz ten szrot (ps4) jest slaby w pizdu żeby osiagnac 1080p to dali pasy.

'Nie wykorzystalismy calej mocy konsoli' Nigga Please :obama: Pewnie Order 2 by dzialal w 240p i 15 FPS jak zboki w 3DS XD

Ludzie prosze was to jest CW a wy placzecie jak (pipi)..

Znowu minusy ? Za prawdę ? Smerfy maja wyprane mozgownice, ja IDE grac w prawdziwego next gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

Powiedział xbot i poszedł grać w multiplatformy, które lepiej wyglądają na ps4. Ale prawilne nawrzucanie na Ordera jest no i pozostało wyczekiwać exów na xboxa, które gdzieś tam kiedyś będą xD

Opublikowano

odnośnie Ordera, ze streama:

• Fanek: this is beginning?
  • Hardt186: No. I play it maybe 3 hours
  • Fanek: did you get any trophy ?
  • Hardt186: Not yet

:kaz:

Opublikowano

Ale wiesz, że trophy nie dostaje się tylko za samo ukończenie jakiegoś rozdziału gry nie? :oh_you:

Opublikowano

Cóż za angielszczyzna :obama:

Opublikowano

wiem, ktoś przeszedł gre i mu nie wpadło, a innemu wpadło

Opublikowano

Fanek kur.va co chwile sie wszystkich pytasz gdzie mozna dostac najtaniej ordera w dniu premiery albo gdzie zlozyc preorder, ale (pipi)a kazdy trailer czy stream na twichu z fulla lykasz jak dziwka sperme - nie glupio ci ze juz pewnie polowe gry widziales?

Opublikowano

Ficek spokojnie to tylko Fanek xD

Opublikowano

ale co cie to obchodzi

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ja IDE grac w prawdziwego cross gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

@fixed

Opublikowano

ale co cie to obchodzi

o to, że się jarasz gównem wmawiając sobie, że to dobre gry. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.