Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xD najlepsze forum na świecie, polecam.

Opublikowano

Po dzisiejszym dniu Klapki na kolanach z pełnymi ustami. Nawet mi ich nie żal. Wydać 250 zł za 3h upośledzonego gameplayu z AI na poziomie bloków z tetrisa.

Opublikowano

Ja bym zrobil jakas liste forumkowych klapkow frajerow co polecieli po to z piniendzmi w zebach ;(

Grałeś?

Na (pipi)e twojej starej grubasie

To skończ bulgotać pajacu.

Opublikowano

I warn dla Roziego, forumkowa sprawiedliwosc :Coolface:

Opublikowano

Niech zgadne, adblock jest dla Ciebie zbyt mainstreamowy? :D

Czasem cos klikne, ale z reguly nie wylaczam adba bo w 99% przypadkow reklamy na stronkach sa zbyt denerwujace. Nie lubie otwierac strony i nagle wyskakuje mi na pol ekranu reklama margaryny i znaczek [X] ucieka po ekranie 10 sekund jak na niego namierzasz <siega po kluczyki do walca>.

Zarabiam na chleb dzięki temu, że ludzie nie używają adblocka a na szczęscie tylko 10% internetu o tym wie :potter: no i na forumku czy to na rymie, last.fm i innych portal użytkowych z których korzystam nie używam abblocka bo chociaz troche kasy wpadnie na serwer. 

Ja bym zrobil jakas liste forumkowych klapkow frajerow co polecieli po to z piniendzmi w zebach ;(

Grałeś?

Na (pipi)e twojej starej grubasie

To skończ bulgotać pajacu.

Roziemu nie będzie żal 250zł bo tata da na grę :teehee: 

Opublikowano

No i da, chu.j ci do tego?

Nie mam w zwyczaju skreślania gier i takiego pier.dolenia, kiedy jeszcze nikt na forum nie grał, ale to tutaj typowe.

Opublikowano

A skąd tata weźmie tyle pieniędzy?

Po co grać, skoro po 10 min. "gameplayu" widać, że to okropna wydmuszka pieniądza i benchmark, a nie gra.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No i da, chu.j ci do tego?

Nie mam w zwyczaju skreślania gier i takiego pier.dolenia, kiedy jeszcze nikt na forum nie grał, ale to tutaj typowe.

Ty no spoko gierki ok, ale filmy to nie tutaj 

Opublikowano

Ogolnie to wiadomo ze CW Internet i zero spiny ale... Jak bym strzelil w ten tlusty pysk   :mog:

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers

1d8545b0c998d9a154dc47a617311b6a.gif

Opublikowano

Z BB nic nie odwalą.

Opublikowano

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ?  :D #sony4thefrajers

1d8545b0c998d9a154dc47a617311b6a.gif

Yes.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kobikowi od waszych postów psycha siadła i odpływa teraz z delfinami w stronę zachodzącego słońca.

Bluber jak prorok wykrakał xd

Opublikowano

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Jeszcze lemonka i mroku dostają odłamkami i jestem content. 

Opublikowano

Kobikowi od waszych postów psycha siadła i odpływa teraz z delfinami w stronę zachodzącego słońca.

Bluber jak prorok wykrakał xd

no pewnie troluje znów

Opublikowano

dinklage.gif

tumblr_inline_n4pwim41h11rstr1a.gif

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

Mam nadzieje ze nie, poza Persona 5 to jedyna gra na ktora czekam z next-genów. Jak przy tej grze tez cos odwala dziwnego, easy mode, checkpointy, auto clear mapy, cokolwiek to sprzedaje PS4 w cholere i nie interesuje sie juz zadnym next-genem bo juz teraz beda wychodzily tylko gry dla uposledzonych. Wróce do retro, zaleglosci z PS2 i ogram wkoncu ominiete hiciorki na x360.

Opublikowano

Trochę to smutne że to już druga gierka w ciekawym setting'u okazująca się balasem , dobrze że BB już tuz tuż :)

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.