Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak obrzucacie tego Ordera, jaki to jest rak, a sami w tej sytuacji przejawiacie objawy nowotworu, "przechodząc" tę grę na youtubie, oglądając zakończenie oraz oceniając ją nawet nie dotykając pada. No i napalanie się na metacritic, chyba największy raczek.

Sami jesteście częścią problemu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tutaj nie ma w co grać. Grę wydawałałby Ubisoft i byś inaczej miauczał. Piony na nełogafie zresztą też.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Najbardziej mnie bawi, że paru tutejszych hejterów napi.erdalało w Walking Dead i inne samograje ;/

Opublikowano

Walking Dead nie kosztowało 250zł.

Opublikowano

Najbardziej mnie bawi, że paru tutejszych hejterów napi.erdalało w Walking Dead i inne samograje ;/

Co jak co ale Walking Dead to Ty szanuj  :sir:

Opublikowano

Nie 250zł.

Opublikowano

season pass każdej gry telltale kosztuje na premierę maks 80zł, a wystarcza na co najmniej tyle co the order (jak nie dłużej), więc z czym do ludzi :(

wychodzi na to, że się płaci 3x więcej za ładną graficzkę

Edytowane przez Copper

Opublikowano

season pass każdej gry telltale kosztuje na premierę maks 80zł, a wystarcza na co najmniej tyle co the order (jak nie dłużej), więc z czym do ludzi :(

Ale gameplayu tak ze 20 procent tam jest. A jednak szacuneczek jest.

Twórcy jeszcze przed zapowiedzią gry mówili o inspiracji Unchartedem. Przed premierą ostrzegali co chcą osiągnąć tym tytułem. Jawnie mówili w wywiadach, że to ma być filmowa gra i jeśli ktoś jest na taką rozgrywkę uprzedzony, to niech nie podchodzi. Nadchodzi premiera, a boty są zdziwione, że Order to nie jest Dark Souls na 50 godzin. Zima ponownie zaskoczyła polskich kierowców. 

Ch.uj że ci którzy, no wiecie, faktycznie zagrali w grę bardzo ją chwalą. Mi się tam też podobało to co pyknąłem.

Opublikowano

Jak bym kupił taką "grę" nie wiedząc jakie jaja z tego wyszły i po "epickie"j walce z subbossem w 5h gry okazało by sie że to tyle to chyba by mnie krew zalała a konsola latałaby po chałpie jak mały samolocik.

Opublikowano

No nie wiem ile byś wydał kupując każdy epizod na premierę.

TWD w wielu miejscach można było rozegrać na 3 sposoby. no i pierwsze podejście trwało 8-10h. sam z ciekawości ukończyłem ją dwa razy dla zobaczenia innych ficzerow. zayebisty był tez ficzer z porównywaniem swoich wyborów z wyborami innych graczy, po każdym epie (5% zgodności i to uczucie gdy było się taki alternatywny jak Blubi :banderas:).

myślę jednak że przechodząc grę na YT wydawcy zarobią na nas mniej niż na kupnie nówki.  :mellow:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

.

Oj, ojojojoj, z tym to bym uważał. Dzieła Telicośtam mają tak zwolenników, jak i osoby, którym te gry się nie podobają (hejterów jeżeli ktoś woli).

Opublikowano

Twórcy jeszcze przed zapowiedzią gry mówili o inspiracji Unchartedem. Przed premierą ostrzegali co chcą osiągnąć tym tytułem. Jawnie mówili w wywiadach, że to ma być filmowa gra i jeśli ktoś jest na taką rozgrywkę uprzedzony, to niech nie podchodzi. Nadchodzi premiera, a boty są zdziwione, że Order to nie jest Dark Souls na 50 godzin. Zima ponownie zaskoczyła polskich kierowców. 

Ch.uj że ci którzy, no wiecie, faktycznie zagrali w grę bardzo ją chwalą. Mi się tam też podobało to co pyknąłem.

Od kogo jest to jest, ja tam się wcale nie jaram TWD, nawet zakończenie było według mnie przewidywalne. Przewidywalne. A nie debilne jak w the order. Ogółem nie jestem fanem gier Telltale, przypasował mi najbardziej Wolf Among Us za naprawdę oryginalną fabułę, gameplayu tyle co w the order, ale tam końcówka była jakoś... ∞ razy lepsza niż w the order.

Opublikowano

The Order 1886

1+8+8+6=23-> 230zł 

Przypadek?

nie sądze

no ale ten klimat, są wilkołaki, no i burdel, chyba warto co

Opublikowano

The Order 1886

1+8+8+6=23-> 230zł 

Przypadek?

nie sądze

Fanek nie kupuj tego crapa, kup Bloodborne w marcu, wypier.dol drake'a sprzed upgrade'u z avatara, ogarnij się i do przodu. No zagraj choć w ku.rwa JEDNĄ dobrą grę.

Opublikowano

Nie no kopara opada jak Figar zaciekle broni The Order. Widać za mało beki wczoraj było z tych niesamowitych recenzji, które wklejał :P

Opublikowano

Wiecie co jest w tym wszystkim zabawne?

Już za chwilę pojawią się recenzje The Order i wyjdzie z nich średnia którą będzie można odczytać na Metacritic i GameRankings.

Co w tym zabawnego?

Gdy średnia będzie niska, boty będą triumfowały, będą strzelały szampany, nie zdając sobie sprawy będąc w amoku że znów wychodzą na kompletnych debili ponieważ okaże się że ww. strony pokazują średnią opinii która odwzorowuje faktyczną jakość produktu a to by oznaczało klęskę całej poprzedniej generacji.

Jeśli średnia natomiast będzie wysoka

To przynajmniej nie będzie Czezkiego.

Opublikowano

Zakład nie został przyjęty więc nie będzie żadnych konsekwencji.

Opublikowano

The Order 1886

1+8+8+6=23-> 230zł 

Przypadek?

nie sądze

jest i burdel, chyba warto co

Za mniej niż 230 zł będziesz miał w prawdziwym burdelu 10 razy więcej zabawy w ciągu jednej h.  :ogor:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Figaro na ch.uj ty bronisz The Order, jak zanim ty będziesz miał PS4 i go ograsz to już będą go dawno puszczać w telewizji?

Opublikowano

Klimat spoko, wilkołaki to QTE, a burdel to walka z gościem z chujem na wierzchu. Mam nadzieję, że pomogłem. :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.