Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Termin "epicki" powinien być zarezerwowany jedynie dla starć z kolosami w SOTC oraz częściowo z tytanami i bóstwami w GOW. Z reszty można się śmiać i używać pejoratywnie.  

A MOŻE (pipi)A NIE SOM????!!!!!11111

k13-2b.jpg

AvionWander.jpg

GOW3vengeancetrailerscreen18.jpg

i8tFCNOhrZsqu.jpg

Opublikowano

Termin "epicki" powinien być zarezerwowany jedynie dla starć z kolosami w SOTC oraz częściowo z tytanami i bóstwami w GOW. Z reszty można się śmiać i używać pejoratywnie.  

A MOŻE (pipi) NIE SOM????!!!!!11111

k13-2b.jpg

AvionWander.jpg

GOW3vengeancetrailerscreen18.jpg

i8tFCNOhrZsqu.jpg

Oraz ojca słowa "epic", czyli finałowa walka z Bowserem w Mario 64.

Opublikowano

@Figaro

Nie wiem. Ja tam przez termin "epickość" rozumiem sekwencje niemalże zapierające dech w piersiach i wybałuszające moje gałki, jak właśnie loty na ów kolosach z towarzyszącą im podniosłą muzyką i genialną pracą kamery, sekwencje bitwy o Minas Tirith w Powrocie Króla, kiedy jeźdżcy Rohanu zmierzają się z tuzinami Olifantów czy starcie z Metal Gear Rayem w MGS Revengance. Beka zaczęła się od kiedy ów terminu zaczęto nadużywać i to tam gdzie nie trzeba. Serio, uwielbiam np. TLOU, ale co w nim było kur.wa epickiego? XD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Obejrzyj to i spróbuj powiedzieć, że Mario 64 nie jest epickie. I double dare you.

Opublikowano

Wziąłem w zestawie z Shadowfallem. Mam nadzieję, że będę się epicko bawił.

Killzone to nie jest dobra gra na single, wynudzisz sie strasznie, co najwyżej pooglądasz ładną grafike

proponuje dobrać jakąś gre z multiplatform jak np. Tomb Raider, mega wciąga

albo czekać do końca miesiąca na TLOU !

Opublikowano

Czekac na TLoU XDD

Opublikowano

Wziąłem w zestawie z Shadowfallem. Mam nadzieję, że będę się epicko bawił.

Killzone to nie jest dobra gra na single, wynudzisz sie strasznie, co najwyżej pooglądasz ładną grafike

proponuje dobrać jakąś gre z multiplatform jak np. Tomb Raider, mega wciąga

albo czekać do końca miesiąca na TLOU !

Tomb Raidera to ja odpalam w 1440p, a i tak kutasem bym tego crapa nie dotknął.
Opublikowano

Czekać na Halo 2 xD

Cztery gry Halo, REMAKE Halo 2. cztery tryby multi, 200 map, Halo Nightfall, beta Halo 5.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Obejrzyj to i spróbuj powiedzieć, że Mario 64 nie jest epickie. I double dare you.

Ok muza i montaż są epickie. xD

W latach 90' miałem raz ciężki wybór psx vs n64, kiedy w sklepie wystawione było akurat Mario 64 oraz Medievil. Do dziś żałuje że Banjoo, Concer i Zelda miały w Polsce takie chore ceny.

Opublikowano

Ta muza była w pierwszym filmie RE xD - ostatniej udanej adaptacji gier wideło.

Opublikowano

Silent Hill i Prince of Persia były lepsze. Choć względem growych oryginałów i tak co najwyżej na naciągane "7".

Opublikowano

Kupować Killzona dla singla :teehee: Ma on dzięki universum potencjał na świetnego singla na miarę tego z Halo ale co z tego jak GG nie potrafią tego wykorzystać.Killzona kupuje się dla multi , singiel to tylko dodatek do popodziwiania oprawy AV i zapoznania ze sterowaniem.

Opublikowano

A to dziwne. Bo ja więcej czasu w takim Killzone 2 spędziłem w singlu niż w Sieci.

Opublikowano

Fabuła singla dwójki była akurat bdb. 100 razy było mówione. :(

Opublikowano

A to dziwne. Bo ja więcej czasu w takim Killzone 2 spędziłem w singlu niż w Sieci.

O ile 2 dawała jeszcze rade w singlu , tak 3 czy SF jednak już nie. Moja wypowiedź odnosiła do SF o którym była mowa w cytowanej odpowiedzi ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Trójka też dawała radę - bardzo zróżnicowane misje, oprawa, design - fabuła prosta jak drut ale do przełknięcia.

Opublikowano

No taki COD tylko że z lepszym silnikiem. Bawiłem się przednio, ale mózg trzeba było zostawić w drugim pokoju.

Opublikowano

Jednak po dwójce szło w przypadku trójki odczuć że jednak to już trochę "niższy poziom" , po dwójce spodziewałem się że będzie jednak w kolejnej odsłonie lepiej a nie jednak mimo wszystko słabiej.

Opublikowano

Ragus ale teraz tak już serio. PRzestałem się śmiać i wstałem z podłogi jak checesz pograć w dobre gry na ps4 to  proponuje:

AC 4 Black Flag

Thief

Wolfenstein

Valiant Hearts

Trials

Resogun

Strider

Outlast jak lubisz horrory

Do multi CoD Ghost - eksterminacja kosmitów fajna jest

Jak lubisz sportówki fo NBA 2k14

Reszta to szrot a największy to knack i killzone właśnie :)

Infamous i Wathc dogs bierz tylko jeżeli naprawdę nie masz w co grać ale to jak masz 3ds'a i dobrego pc'ta raczej ci nie grozi :)

Opublikowano

W zasadzie z dobrych gier, pomijając indie biedotę, której żaden szanujący się konsolomaniak by nie dotknął, jest tylko Black Flag, Ryu ga Gotoku: Ishin, Dynasty Warriors (jak kto lubi - ja lubię), Strider, Battlefield 4 i w zasadzie tyle na ten moment.

Opublikowano

Poważnie stawiasz tego niedorobionego Thief'a nad I:SS ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.