Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podałem coś słabego żeby ocenami nie odbiegało za bardzo on exów japońskiego kolosa na glinianych nogach.

Opublikowano

Za 30 minut moje urodziny, wchodzę na maila, a tu takie coś od MS:

Happy Birthday, Humulin, 

Over the past year, you may have explored alien worlds, joined up with galactic heroes, and run marathons of your favorite TV shows - all on Xbox Live! No matter how you've chosen to spend these last 12 months, we'd just like to say: 

We hope you had a great year. 

From us to you – happy birthday! Here's to the next one being even better. 

Xbox Live Rewards Team 

A u Was klapki co? Gierki za ĆWIERĆ tysiaka złotych na 5h którym przyklaskujecie i czekacie na więcej niczym pies na kolejną michę żarcia z tesco.

Ja tylko zapytam where the ku.rwa games are

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Liczba mnoga? Jaki ciekawy ex wyszedł na bone'a oprócz SO?

SO? Przecież tylko dzisiaj na PlayStation wyszły dwa exy ze średnią wyższą od SO :kaz:

Opublikowano

This is waiting...

Opublikowano

Wchodzę z nudów na Benchmark,a tam w komentarzach do artykułu na temat Bloodborn takie rodzynki:

nikt nei potwierdzil ze to prawdziwy ex na ps4 i ze nie ukaze sie na innych platformach wiec nie biadolcie.....

Spokojnie, czekamy na emulator. To kwestia czasu.

XD

Opublikowano

Kwintesencja blacharni.

To jest dobre.

O dziwo latwiej byloby zrobic emulator PS4 niz PS3, latwiej jest emulowac chyba to co przetwarza ten procek AMD niz CELL. Gpu tez jest latwiejsze do rozgryzienia. Takze ja bym nie byl taki pewny. Oczywiscie emulator zajedzie kazdy dzisiejszy sprzet, ale za pare lat...

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja tylko zapytam where the ku.rwa games are

o tutaj:xbox-one-logo-wallpaper.jpg

rozumiem że sonybociarnia cofnęła się w rozwoju po obcowaniu ze szrotem ps4 i klepaniu X na padzie w paskach1886 ale są jeszcze konsole z prawdziwymi grami jak XO   ;)

uwagi dodatkowe: przesiadka z gówna obesranego na nadkonsole XO może wywołać szok spowodowany świetnymi grami w hurtowych ilościach które wymagają czegoś więcej niż klepania X czy trzymania gazu w drive crapie i odbijania się od niewidzialnych barier prosto do mety   ;)

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale sony tez wysyla maile na urodziny - przynajmniej ja co roku taki dostaje

Opublikowano

jeszcze nawet kiedys prezenty dawali, a u zielonych tylko gadki z tv i tv

aIdyjYW.jpg

Opublikowano

Rok temu dostałem wzór wycinanki tortu... wydrukowałem, a podczas wycinania i klejenia czułem się jak przedszkolak. :dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

uwagi dodatkowe: przesiadka z gówna obesranego na nadkonsole XO może wywołać szok spowodowany świetnymi grami w hurtowych ilościach które wymagają czegoś więcej niż klepania X czy trzymania gazu w drive crapie i odbijania się od niewidzialnych barier prosto do mety   ;)

nie kórwa FH2 i popi3rdalanie po polach do mety. 

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Lepsze pola i swoboda niż deszcz i niewidzialne bariery.

Opublikowano

@Humulin

Nie napisałeś w statusach że tej pracy masz dostęp do CW, może wtedy ktoś by się zamienił.

Opublikowano

Szczerze, wyscigi mnie nudza, jazda autami w kolko po paru zamknietych torach jest nudna jak skur.wysyn i tutaj wlasnie nadjezdza FH2. Przy tej grze nie mozna sie nudzic. Przyjemna grafika z fajna paleta barw, duzy wybor aut, otwarta zroznicowana mapa, rozne rodzaje wyscigow, tu jest po prostu tyle zawartosci, ze nie mamy prawa sie nudzic. Jak ktos chociaz lubi samochodziki to powiniwn byc ta gra zachwycony. Obecnie drugiej takiej gry na rynku nie ma.

Opublikowano

[Cw off]

Ja wiem, że to tylko cw i darcie łacha z każdego możliwego tematu konsoli konkurencji...

O ile w poprzedniej generacji były jakieś wyjątki, które skłaniały mnie by jednak kupić gdzieś używane PS3 i ograć tych kilka gier(np. Okami HD, Uncharted), tak obecnie w odniesieniu do PS4 nie ma zupełnie nic, co ciągnęło by mnie w jej kierunku, pomijając też fakt posiadania Xbąka -przed jego zakupem zastanawiałem się, czy jednak nie wybrać Sony tym razem... i nie znalazłem żadnego konkretnego argumentu by to zrobić. Ta konsola jest pusta i bezpłciowa do bólu. W MM w którym kupiłem X'a były obok siebie standy obu konsol. Ten z PS4 był wyłączony, a pady zamiast gałek miały jakieś kikuty, więc szybko sięgnąłem po raz pierwszy w życiu po pada od xbąka, była włączona F5 z trasą w Pradze. Po kilku sekundach czułem się jak w domu... i po pół godzinie, gdy już do niego wróciłem jeździłem po tej samej trasie na moim TV.

Wniosek jest taki, że po mega czasie PSXa i PS2 całkowicie straciłem zaufanie do konsol Sony, jakby zmęczenie materiału, jakby wszystko już się zobaczyło. Do tego dochodzi kalkulacja polskiego biedaczka, który woli wydać 400 zł na Wii i kupić do niej Zeldę SS i Mariana w galaktyce 2, będąc pewnym jakości tych gier i funu, który dostarczą.

@mate5

Nie wysiedziałbym w tej robocie, gdyby nie telefon z internetem i tapatalkiem:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

dobry trolling Humulin

Opublikowano

Nie wszystko to trollowanie.

Opublikowano

11048623_945788135455947_488837884792638

Halo:MCC zalatane :obama: od dzisiaj jest to gra na 9+

Opublikowano

Fajnie, ale w to juz nikt nie gra.

Opublikowano
:dynia: Halo to nie ex na Playsation o ktorym zapomina sie miesiac po premierze
Opublikowano

Przesadziłeś z tym miesiącem. Max tydzień i kuboty na nowo powracają do statutu 'this is waiting'.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.