Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

The Order? Super doświadczenie koledzy! Obłędna grafika, świetna muzyka, betonowe 30 klatek, pyszny gunplay i fajny bohater. Problem polega na tym, że to nie jest 100% gra tylko interaktywny BluRay. Za dużo tu łażenia i oglądania, a jak trafisz w końcu na świetną wymianę ognia to miej pewność że następna będzie za dwie godziny. Dali du.py strasznie, to mogła być gierka na 9/10. Szkoda, była szansa na mocnego exa. Mimo wszystko warto doświadczyć Ordera na własnej konsoli. Platyna to czysta formalność.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no taki film na Bluray z elementami gry :)

Opublikowano

slaby film z slabymi elementami gry

Opublikowano

Jak suaby, jak to kandydat SONY na Oscary w kategorii gufno obesrane.

Opublikowano

Hurr durr platyna musi być choćbym miał się męczyć!

Opublikowano

Jest spora roznica miedzy YT a ograniem normalnie, na YT nie czuc tej zlej mocy ktora wysysa z ciebie wszelka pozytywna energie jak 15 minut trzymasz analog do gory i idziesz slimaczym tempem przez waskie korytarze, gra nie ma litosci, bedziesz szedl, nie biegl, tylko szedl i moze na koncu tej wedrowki zacznie sie dziac cos ciekawego, ale spoiler alert, nie zacznie bo po kolejnej cutscence bedziesz szedl dalej.

Pamietam jak mnie ten motyw niepomiernie wku.rwial w Vanquishu (tak, w Vanquishu) i chyba Killzone 3. Tyle ze jakby zebrac do kupy czasy kiedy trzymajac analoga w obu grach szlismy i gadalismy przez radio to by wyszlo, ja wiem, 1min? 15min w orderze, 9/10, ja pier.dole :facepalmz: 

Co do platyny to ja bym tak Insa nie obskakiwal. Daliscie ze gre 200zl, okazalo sie, ze poplyneliscie na fali marketingu a gra okazala sie kupsztalem. Wiec na pocieszke wbijacie sobie platyne zeby chociaz w jakis sposob wydluzyc zywotnosc.

W ogole chyba nawet Knack >>>>>> Order bo ludzie koncza go po 6 razy a ja nie slyszalem jeszcze zeby ktos zaczal w Ordera grac chocby po raz drugi xD

Opublikowano

No przeciez bylo w recenzji co ja Django wrzucil, ze the order to visual novel. :reggie:

Opublikowano

Za dużo tu łażenia i oglądania, a jak trafisz w końcu na świetną wymianę ognia to miej pewność że następna będzie za dwie godziny.

Świetna rekomendacja, będę musiał sprawdzić.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Miałem okazję pograć w Knacka i serio po filmikach miałem wrażenie, że ta gierka jest jednak ciut lepsza. Jest AŻ tak słaba.

Opublikowano

order jest slaba gra observer - nie dorabiaj sobie ideologiii

Opublikowano

Najgorzej jak gra nie pozwala biegać, idziesz przez te korytarze i idziesz od święta coś trzeba zrobić, ehh

Opublikowano

Najgorzej jak gra nie pozwala biegać, idziesz przez te korytarze i idziesz od święta coś trzeba zrobić, ehh

jeszcze jakby te przestrzenie gdzie sie idzie przypominaly chociazby pewna wioske z U2, ale nie idziesz przez takie cos z reguly

waski-korytarz-w-uniwersytecie.jpg

Opublikowano

W ogole chyba nawet Knack >>>>>> Order bo ludzie koncza go po 6 razy a ja nie slyszalem jeszcze zeby ktos zaczal w Ordera grac chocby po raz drugi xD

Wczoraj skończyłem i zastanawiam się czy drugie podejście zaczynać dzisiaj po pracy, czy poczekać do weekendu. Gra zostaje w kolekcji, więc kiedyś bankowo będzie trzecie. Liczę na fabularne DLC i czekam na sequel.

Aha, w skali szkolnej mocne 4+ albo 5 na szynach.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Aha, w skali szkolnej mocne 4+ albo 5 na szynach.

chyba wg niemieckiej skali ocen :kaz:

Opublikowano

Kolejny po kidnappie ma haluny z braku gier? Bo tag oczywiscie ukryty.

Mam backlog z 2014 na PS4, za dwa tygodnie wychodzi Bloodborne, a do tego ze trzy gry do ogrania na Vicie tylko w tym miesiącu. Żeby narzekać na brak gier musiałbym chyba mieć xboxa :yao:

ID ukryte, żeby mnie chłopstwo pańszczyźniane nie stalkowało :sir:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Kolejny po kidnappie ma haluny z braku gier? Bo tag oczywiscie ukryty.

ID ukryte, żeby mnie chłopstwo pańszczyźniane nie stalkowało :sir:

Raczej wstyd, że przez cały rok wklejałeś gify z DriveCluba, a na gamercardzie go nie było.

Opublikowano

To Lemonka ma PS4?

Sprawa zaczyna być poważna. :obama:

Opublikowano

Lemonka po prostu nie wie co to dobraa gra.

Opublikowano

Lemonka bardzo bezpiecznie - id ukryl wiec moze cisnac kity co to nie ogrywa bo nikt wiarygodnosci nie sprawdzi, co tam jeszcze ogrywasz?

Opublikowano

Poprawke z przyrody?

Opublikowano

Nie wstydź się Lemonidas, pokaz PSN id. Nie będziemy się śmiać

zbyt długo....

Opublikowano

Załóżmy, że wbija wam na chatę ogarnięty rządzą mordu i perwersji konsolomaniak - psychopata. Grozi wam i stawia ultimatum. Za(pipi)i wam całą kolekcję gierek i konsol, a pozostawia tylko jedną, wybraną przez was konsolę. Co wybieracie, czyje istnienie ratujecie? Ja wybieram PS2.

Dyskutujmy.

Opublikowano

Ej odnosnie beczułki z 720p w hardlinie to ku.rwa mać xd jakie te typy z visceral games to są nie ogary, gra wygląda gorzej niż BF4 na premiere konsol a rozdziałka została ta sama w obu wersjach (analogicznie ofc). Dla przykładu fotki z bety Hardline a poniżej screeny z BF2, który ma 10 lat.

10359118_401298783363733_154630241063597

10952134_401298753363736_365334119064399

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.