Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mielony. Przez połowę zeszłej generacji można było obejść się spokojnie bez HDD na X360. Później dokupiłem dysk za 200 zł i dalej byłem kilka stów do przodu  :newell:

No na upartego to obyć się można pewnie do dziś, tylko potem mamy płacze, że na pudełku z grą nie ma ostrzeżenia, że gra się nie instaluje na pendrive, pamiętamy xd.

Biedaki.

Opublikowano

Ja pamiętam mojego pierwszego X360, kupiony pod koniec listopada 2005 za 1880zł z PGR 3 i kartą pamięci 64mb. Wersja CORE bo premiumów już nie było. Z(pipi).ał się po pół roku, dorzuciłem trzy stówy i w ramach gwarancji wziąłem premiuma.

Opublikowano

Ja mam 120gb dysk i badzmy szczerzy, odkad wprowadzono GWG nie da sie komfortowo korzystac z konsoli z takim dyskiem.

Opublikowano

Mielony jak zwykle nie wie o czym pisze. Wiesz ile było gier na X360, które wymagały HDD do działania? Może z 6 przez całą generację.

Opublikowano

jaki bol dupy boldupera i juz szuka wymowek - na kolana !!!!!!!! i mow do mnie po angielsku :bolduper:

Opublikowano

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

jak ci pokaze wieczorem zeskanowany paragon (zdajsie jeszcze mam choc glowy nie dam) z mojej ps3 kupionej w grudniu 2007 roku (model 40gb) za 1599zl w media markt to kasujesz konto?

:hi: uchylam fedore faktycznie wersja 40gb była 1600, ale xbox 360 był już do kupienia za 699 i 999zł

https://web.archive.org/web/20071217152056/http://www.ultima.pl/Xbox_360_Wersja_CORE_gra_Fusion_Frenzy_2/i3109

https://web.archive.org/web/20071221105000/http://www.ultima.pl/Xbox_360_Arcade_HDMI_3_gry_koszulka_kurier_gratis_/i5546/

także nadal naginałeś rzeczywistość, że xbox kosztował tyle samo

Opublikowano

Jak zgra

Nowy model konsoli:

zmniejszona ilość portów USB 2.0 do dwóch.
brak portów na karty pamięci.
brak kompatybilności wstecznej z grami PlayStation 2.
dysk twardy o pojemności 40GB.

jakość według sony

Jak zgrabnie ominiety temat ceny o ktora sie klociles.

Opublikowano

jaki bol dupy boldupera i juz szuka wymowek - na kolana !!!!!!!! i mow do mnie po angielsku :bolduper:

BEKA Z CIEBIE HANYSIE NIE POLAKU KŁAMAŁEŚ RÓWNIEŻ NA KOLANA NIEMIASZKU

Opublikowano

ee tam 600zl w te czy wewte dla barona plejstejszyn to jest tyle samo

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

Sunset Overdrive - 81% < Guilty Gear - 84%. Weź sobie lepiej te cyfry do serca. :klapek:

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

DMC1? Zawsze szanowałem. Za to typów którzy wypominają że GOW to przede wszystkim L1+square, zapominając o Flying Swallow z NG już tak jakby dużo mniej. Anyway XM GOW to w końcu slasher, czy nie slasher? Bo nie wiem czy kombinacja + kilkunastu ciosów/ juggli i płynnych zmian broni i magii w locie w GOW2&3 zalicza się już do gatunku czy jeszcze nie.  

Dla mnie mimo wszystko slasher, ale słaby. Dlaczego? Bo każdy przeciwnik ma klatki nieśmiertelności.... 

Żeby nie było, Nobody, ja GoW 1 i 2 mocno szanuje, kocham i przeszedłem wielokrotnie bo gra się w to bardzo dobrze mimo wad w systemie. 

:cool::lapka:

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

Opublikowano

DonWasyl : mogła to być nawet jedna gra, nie zmienia to faktu, że najważniejszym argumentem za zakupem tego sprzętu w Polsce była jej cena i piraty, choćby kosztem komfortu grania, beka z biedakonsoli dla cyganów i tyle.

Opublikowano

Nigdzie się nie kłóciłem, napisalem, że na premierę sprzęt za 2400 po niespełna roku mialby kosztować 800zł mniej i to mnie zdziwiło, ale nie brałem pod uwagę, że wyszła wersja 40gb bez wstecznej kompatybilnosci z ps2, którą puszczali za 1600zł, ale ciekawe po ile stała w 2007 podstawowa wersja 80gb

Opublikowano

DonWasyl : mogła to być nawet jedna gra, nie zmienia to faktu, że najważniejszym argumentem za zakupem tego sprzętu w Polsce była jej cena i piraty, choćby kosztem komfortu grania, beka z biedakonsoli dla cyganów i tyle.

PS3 też miało piraty. Składki w 5 typa na grę za 20zł to norma w tamtych czasach.

Opublikowano

powiedział typ, który ps3 kupił rok temu lol

Opublikowano

Kolejny raz wbiłeś się w rozmowę i nie wiesz co napisać XD

Sam pisałeś, że "na upartego" można by grać bez dysku, po czym wyjechałeś z tym śmiesznym przykładem o grach z pena/HDD, a jak Ci pokazałem, że 99,9% gier wydanych przez te 9 lat odpali normalnie nawet na najstarszej wersji konsoli bez HDD, to piszesz, że to nic nie zmienia.

Beka z mielonego od zawsze  :sorcerer:

Opublikowano

Nigdzie się nie kłóciłem, napisalem, że na premierę sprzęt za 2400 po niespełna roku mialby kosztować 800zł mniej i to mnie zdziwiło, ale nie brałem pod uwagę, że wyszła wersja 40gb bez wstecznej kompatybilnosci z ps2, którą puszczali za 1600zł, ale ciekawe po ile stała w 2007 podstawowa wersja 80gb

podstawowa wersja miala 60gb, 80gb wyszla nawet i po tej 40gb ktora kupilem

hehaszki na minus dziewiec

Opublikowano

Oczywiście zdaniem Mielonego X360 to konsola dla biedaków, ale setki stron o składkach w 5 na gry za 50 zł to pisali przecież "baroni" gejmingu  :yao:

Opublikowano

miliona fikcyjnych kont oczywiscie zaden bot nie zakladal by wylapac darmowe 5 dolcow od M$

Opublikowano

Tak się kłócić o kawałek plastiku, to tylko polaczki potrafią.

Bardzo ładnie umilacie mi ostatnie pół godziny w pracy.

Inna sprawa, że te argumenty czytam po raz 9856644 w CW.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

Sunset Overdrive - 81% < Guilty Gear - 84%. Weź sobie lepiej te cyfry do serca. :klapek:

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

DMC1? Zawsze szanowałem. Za to typów którzy wypominają że GOW to przede wszystkim L1+square, zapominając o Flying Swallow z NG już tak jakby dużo mniej. Anyway XM GOW to w końcu slasher, czy nie slasher? Bo nie wiem czy kombinacja + kilkunastu ciosów/ juggli i płynnych zmian broni i magii w locie w GOW2&3 zalicza się już do gatunku czy jeszcze nie.  

Dla mnie mimo wszystko slasher, ale słaby. Dlaczego? Bo każdy przeciwnik ma klatki nieśmiertelności.... 

Żeby nie było, Nobody, ja GoW 1 i 2 mocno szanuje, kocham i przeszedłem wielokrotnie bo gra się w to bardzo dobrze mimo wad w systemie. 

:cool::lapka:

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

Nie ma to jak zestawic oceny gier, ktore nijak sie do siebie nie maja pod wzgledem gatunkowym. Typowo kubockie zagranka.Bez zaskoczenia... Poza tym ping napisal, ze Guilty Gear nikogo i jako nieekwestionowanemu znawcy japonszczyzny na tym forum wierze mu sto razy bardziej niz jakiemus tam XM, ktory jak widac najwyrazniej ma problem w  rozroznieniu gatunkow gier...

Opublikowano

podstawowa wersja miala 60gb, 80gb wyszla nawet i po tej 40gb ktora kupilem

hehaszki na minus dziewiec

Dobra na zgode przyznam ci racje co do ps3 za 1599 a ty mi za to, że xbox nie kosztował tyle co ps3 ok?

btw ficuś po co było kupować w 2007 ps3 skoro na xboxie miales bioshocka, mass effecta, gears of war, pgr 4 czy lost odyssey tego nigdy nie zrozumiem :>

Opublikowano

Bluberek : może przez ten rok stałem się bardzo zamożnym człowiekiem i mogę się już śmiać z plebsu ? Także zamilcz.

DonKichot : ile byś na dysku nie oszczędził (xd), i tak musiałeś bulić za xlive. inb4 "zdrapki, które wypadły z transportu z Białorusi dało się kupić na aukcjach taniej niż w sklepie !!".

Opublikowano

Chcecie na szrota dobry slasher to polecam to:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.