Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ori olsniewa.

jaki Ty jesteś żałosny, dobrze, że zmieniłeś obóz.

pograłem w BB wczoraj coś około 2 godzinek także mnie te gify z kosmosu nie ruszają.

wiem co widziałem. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mondry na miliard minusów, a żyje.

Sam sobie dorzucil -10k zeby zatuszowac fakt, ze ciagle minusy zbiera(ł).

Opublikowano

Dla Mazza minusiki nic nie znacza ale jak dostal -10k od Micha to od razu na PW uderzal :yao:

piekna akcja z zeszlorocznego zlotu, a w tym kolejny :banderas:

Opublikowano

No technicznie Bloodborne ssie, ale designem zdecydowanie nadrabia.

PS. BTW czy tylko mi się wydaję, że KoBik stał się niezłym burakiem i jego poziom wypowiedzi zdecydowanie siadł odkąd stał się uległym klapem ?

Ewidentnie chcesz oddychac przez rurke.

Opublikowano

Bez przesady roczna gierka nie zestarzała się na tyle, żeby ocenić ją niżej. 

Tu nie chodzi o to ze gra sie zestarzala, gra dalej jest wyborna, nawet dzis. Chodzi o to ze dochodzi potem do kuriozalnych sytuacji w ktorych swietne gry sa w cieniu remastera, a to, juz jest troche smieszne, bo o ile rozumiem poprzednie "gry" (np order) ktore nawet remasterowi nie podskakuja (dat 8th gen quality) tak BB zasluguje juz na najwyzsze miejsce w chwili obecnej z exow na PS4, nie remaster.

Oczywiscie to moje zdanie, jak juz oceniac remaster, to maks na 8.

Myślę, że inteligentnych ludzi oceny #nikogo więc darcie szat o jakaś tam ocene remastera jest bez sensu. Czy Ojciec Chrzestny na bluray zasługuje na gorszą ocenę bo wyszedl znów zremasterowany? 

Opublikowano

No technicznie Bloodborne ssie, ale designem zdecydowanie nadrabia. 

PS. BTW czy tylko mi się wydaję, że KoBik stał się niezłym burakiem i jego poziom wypowiedzi zdecydowanie siadł odkąd stał się uległym klapem ?

Kobik zawsze był burakiem i prymitywem. 

Ewidentnie chcesz oddychac przez rurke.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Słaba psycha jest słaba. 

Opublikowano

10486169_851815984883866_608053433270743

strach pomyslec co by bylo jakby jednak dawali gry za darmo

Strach pomyslec jakby dali za darmo moda do DS 2.5. Klapy by sie pozabijaly xd Gorzej by bylo jak w Zoo :)

Opublikowano

Myślę, że inteligentnych ludzi oceny #nikogo więc darcie szat o jakaś tam ocene remastera jest bez sensu. Czy Ojciec Chrzestny na bluray zasługuje na gorszą ocenę bo wyszedl znów zremasterowany? 

No ale tych nieinteligentnych ktorzy patrza na MC jest niestety wiecej, stad mnie troche to irytuje.

Nikt o zdrowych zmyslach nie powinien pisac ponownie recenzji filmu tylko dlatego ze na BR wyszedl, w grach remaster moze byc dobry z nowymi rzeczami, trybami, dlc, lub robiony na szybko ze zwyklym podbiciem rozdzialki, moze miec crashe, niestabilny/poprawiony f. rate etc. wg mnie to zasluguje na opisanie w recenzji, film juz nie bardzo, choc na upartego tez pewnie by sie dalo.

Opublikowano

A ty sutku wytarles juz mleko spode nosa? mama i tata nie da na raty. Idz do pracy i wez kup PS4. Nie graj juz na jutubach.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Wolałbym spalić te pieniądze niż wydać je na PS4. 

Opublikowano

Wolałbym spalić te pieniądze niż wydać je na PS4.

Mam to samo podejście, ale do PS3.

:reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A ty sutku wytarles juz mleko spode nosa? mama i tata nie da na raty. Idz do pracy i wez kup PS4. Nie graj juz na jutubach.

Ordera bylo warto przejsc na jutubie,nie dlugo pogram sobie ordera i bloodborne na PC za friko ;) Szkoda kasy mi na wersje ps4,w te miejsce wole sobie kupic DLC do destiny lub cos na xbąka :D

Opublikowano

Ale czemu miałbym szukać nabywców? Bo co? Bo nie ma 1080p w każdej gierce? Bo są dobre GRY, a nie filmy i crapy jak na PS4? Bo yebie mnie liczenie pixeli i podniecane się gifami 200x400? Bo Xbone ma najlepszego pada? Bo ma lepszy serwis i lepsze warunki gwarancyjne? Bo jest wykonany z lepszych materiałów, a nie byle jakiego plastiku jak PS4? Bo ma lepszą usługę sieciową since 2005? Bo Spencer robi miliard razy więcej niż te zyeby w Sony i nie wydaje remasterów po 40$ za jedną grę? A może dlatego, że krawaciarze w Sony sami nie wiedzą czemu ten bubel się tak dobrze sprzedaje? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo do końca roku rozk.urwi japoński plastik.

Opublikowano

Bo pad ma wibracje i ujowe instalki. Dlatego. Reszta to obesrane, bylo dobre na 360. Nie na tym vhs, jesli wiesz co to jest w ogole.

Opublikowano

Widzę sensowne kontrargumenty Kobiku.

No po prostu same dealbreakery.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tak, wiem co to VHS. Jakiś rok temu wywalałem na śmieci stary magnetowid, który służył mi dobrze przez ok. 10 lat, a od 2008 tylko się kurzył.

Wibracje w padzie można wyłączyć w konkretnej grze, a instalki można poprawić aktualizacją systemu. Zwłaszcza jak MS ma zamiar wprowadzić system oparty na Win 10 to myślę, że poprawią mnóstwo rzeczy. 

Wystarczy zobaczyć jak zmieniał się dash w X360 przez tyle lat, a aktualizacje tam były bardzo rzadko(przeważnie 2-3 na rok), a nie co miesiąc jak tutaj. 

Odkąd Spencer objął stery wszystko idzie w coraz lepszym kierunku. 

Sorry, ale wolę lepszego pada(pozdro 5h akumulatorka w DS4, ładowanie DS3 na kablu to było jedno z bardziej nieprzyjemnych rzeczy podczas obcowania z PS3, chociaż poza grami to tam nic nie było dobrego XD), lepiej wykonaną konsolę i przede wszystkim lepsze warunki gwarancji oraz świetny serwis niż więcej pixeli w gierkach zwłaszcza, że ani wyższa rozdzielczość ani ładniejsza grafika nie nadrobią słabego gameplayu, historii czy braku pomysłów. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq is on fire :obama:

Opublikowano

exy pudelkowe (olalem cala dyskusje, ze jak cos jest tez na pc to nie ex)

project spark - 73%

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

killer instinct - 73%

screamride - 71%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

titanfall - 86%

10 gier - srednia - 77,2 %

lbp3 - 79%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 93%

knack - 54%

order - 65%

guilty gear - 85%

driveclub - 71%

9 gier - srednia 77,2 %

xone konsola z samymi super grami, ps4 konsola bez gier, niech wasza fatamorgana trwa dalej

Opublikowano

nie zgadzam sie!

to wszystko są pomówienia wysokie sądzie

Opublikowano

Grałem mało w soulsy, zawsze wolałem rpgi klasyczne, z widokiem z góry. Odnajdę się tutaj? Jaram się tym tytułem pomimo wszystko. Klimat mi się bardzo podoba, oraz to wyrzynanie wrogów, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest to dmc.

Witam, czy da rade grać w co-opie przed pierwszym bossem bo sie męczę z przeciwnikami. A dopóki nie pokona się pierwszego bossa to postaci nie można rozwijać.

Trzeba mieć jakiś przedmiot żeby koś mógł odwiedzić nasz świat?

Hej, powiedzcie czy przy starcie gry wybieracie tryb online czy offline? co daje gra online? i czy jesli będę grał w ten sposób to czy przy braku połączenia z netem będę mógł odpalić grę?

beka z sonoklapów :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.