Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie jak za recki wezmą się IGNy i inne takie, to średnia spadnie bo przesadzili z grafiką w rzucie izometrycznym.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie jarałem się i nie będę tego typu grami. Choć miałem wiele podejść, to nie da rady. Odpycha mnie :/

Opublikowano

Czyli znowu PC ma najwięcej exowych kandydatów do gry roku (ORI-no co na xa jest exem, to na PC też niech będzie- i Pillars), a które nie są remasterami. A zaraz dopiero kwiecień się zacznie :oh_you:

koBik- nie ma w tych grach movie experience, oj nie ma.

Opublikowano

może i gierka jest super, nie wiem, ale podniecanie się średnią z pięciu ocen to przedwczesny wytrysk. trzeba poczekać na ewentualnych hejterów. kiedyś jakiś portal (giant bomb ?) wystawił 4/10 dla dead nation, bo w grze jest ciemno i nie widać skąd zombiaki lecą    

Opublikowano

Do beki z konsolorzy wystarczy chocby i jedna recka.

Opublikowano

Pillars Of Eternity? Dużo chodzenia i czytania, za mało zręcznościowego strzelania, czyli według standardu forumowych blacharzy i botów - samograj 0/10.

Ogram jak będzie w humblebundlu.

Opublikowano

klaperska logika - lepiej żeby konsole były fundamentem firmy, przez co ryzyko działalności ogromnie wzrasta, trzeba działać zachowawczo (dlatego marketing ps4 jest pod januszy), a nie, tak jak u MS, gdzie Xbox zarabia porównywalne pieniądze ale firma ma zdywersyfikowaną działalność.

Tia Playstation będąc oczkiem w głowie Sony jest w gorszej sytuacji niż Xbox którego brak MS nawet by specjalnie nie odczuł :pinch:

Opublikowano

Poczekajcie na recke od PlayStation official magazine zaraz beda plakac ze gra za ciezka,za dluga i slaba grafika :obama:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Pillars Of Eternity? Dużo chodzenia i czytania, za mało zręcznościowego strzelania, czyli według standardu forumowych blacharzy i botów - samograj 0/10.

Czy powiedzial to własnie posiadacz konsol sony? xD TEGO SONY na którego wychodzą gry pokroju heavy rain, the order, uncharted, until dawn, god of war?

BECZUNIA

Opublikowano

Blubi, przecież to Observer, czego Ty się spodziewasz od ameby? :cool:

Opublikowano

Nie bardzo, bo gra nadrabia koniecznością planowania z wyprzedzeniem tak rozwoju postaci jak i samych potyczek. Palców sobie nie zmęczymy, ale przynajmniej nasze szare komórki nie będą tak masowo obumierać jak zakochanych w typowych eksach od SONY (Blood to nie jest typowy ex, nie wmawiajcie sobie tego przypadkiem) do przechodzenia których nie jest nawet potrzebna obecność gracza w pobliżu konsoli.

Opublikowano

Bieda na PS4 od czasu premiery... wszyscy grali tylko w Battlefield 4, bo nic innego nie bylo. Ciezko bylo patrzec w strone Infamousa, ktorego gameplay byl bardziej powtarzalny niz w saperze. Potem ukazalo sie multiplatformowe Destiny, niby na poczatku na Xbonie mialo nie byc 1080p wiec wszyscy sonyslave trzymali sie tej magicznej rozdzielczosci jak Bill Gates dolarow, potem okazalo sie co innego wiec magia prysla. W koncu dojechal z rocznym opoznieniem Driveclub ktory przez 2 miesiace po premierze nie dzialal... zas bieda. Nadchodzi mesjasz w postaci order 1886 i sie okazuje, ze to film z elementami gry, a nie na odwrot. Jest jeszcze gorzej niz w Metal Gear Solid 4. Nie ma wiec co sie dziwic, ze w Bloodborne z grafika na poziomie PS3, fizyka obiektow na poziomie wczesnych gier z PS2, loadingow podczas ktorych mozna przejsc order 1886 zaczyna sie upatrywac mesjasza.

Opublikowano

No jest to grafika  :reggie:

1622556_887715331290307_3828737168555705

Opublikowano

No jest to grafika  :reggie:

1622556_887715331290307_3828737168555705

No nie jest, ale to jest GRA, a nie gufno obesrane.

Opublikowano

Order? Nie bo tylko grafika.

BB? Nie bo tylko pure gameplay.

Tok botow rozrzedza gonwna.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

ale i tak beka z klapesrkiego tasowania się do podrasowanych gifów, a tu a kuku downgorad, patch day one i framerate floating 30 fps

bk :lapka:

Opublikowano

Oprawa graficzna stoi na wysokim poziomie

Pod względem oprawy wizualnej, Bloodborne jest jedną z ładniejszych gier na PlayStation 4. To, co zobaczyłem w finalnej wersji gry, spowodowało u mnie opad szczęki. Ostre jak brzytwa tekstury, wszędzie fruwający resztki kurzu, krew spływająca po naszym ubraniu, zaawansowane efekty świetlne i cząsteczkowe, przejście pomiędzy dniem a nocą, padające wszędzie cienie, a całość otoczenia została wypchana po brzegi detalami i przedmiotami, jakie mogłyby znaleźć się w skazanym na zagładę mieście

Ciekawe kiedy xzłom dostanie tak śliczną grę działająca w 1080p, ale pomijając kwestie graficzne, ciekawe kiedy ostatnia konsola microsyfu dostanie tak rozbudowany tytuł. Miodny, wymagający, z genialnym systemem walki, projektem leveli, które zasługują na mistrzostwo świata, czy designu każdego elementu gry, który miażdży jajca. Tak, zgadzam się z GS, BB to dar od bogów, nowy mesjasz, którego mogą posmakować tylko właściciele Nadkonsoli, po posiadacze podkosnoli mogą tylko posmakować pizzy zamówionej przez appke czy obejrzeć trailery gier na yt w full hd, a póxniej odpalić jest w 800p.

Nawet mi was nie żal.

PS. Halo zapowiedziane na pc, widzę, że Knur Spencer idzie w ślady Segi, która widząc śmierć saturna, zaczęła wypuszczać swoje gry na pc. Historia zatacza koło.

Opublikowano

Z pozdrowieniami od mojego serdecznego przyjaciela Jerzego:

8cAXFKu.png

CHvTBeE.png

mdkXzSm.png

YeUnywd.png

Se6wOG3.png

E6eZw7Q.png

YOrFX8B.png

cfLrMJ9.png

I ze specjalną dedykacją dla mazzeo:

uJF7bpa.png

Opublikowano

Czyli znowu PC ma najwięcej exowych kandydatów do gry roku (ORI-no co na xa jest exem, to na PC też niech będzie- i Pillars), a które nie są remasterami. A zaraz dopiero kwiecień się zacznie :oh_you:

Jak już o remasterach mowa to chyba sobie znów odświeże HL2 nawet tylko po to żeby posłuchać ciekawostek nagranych przez Did you know gaming

http://store.steampowered.com/app/290930

Oczywiście "mod" jest darmowy bo kto by płacił 2 razy za tą samą grę z podbitymi teksturami i lepszym oświetleniem. Oh wait...  :Coolface:

Opublikowano

YETI serio daj sobie siana, bo błaźnisz się od roku do podrasowanych gifów, ta gra technicznie jest dostateczna i na to wpływa wiele czynników, zaczynając od loadingów, przez słaby framerate kończąc na teksturach i efektach pamiętających początki poprzedniej generacji. Nadrabia designem i tutaj nie ma żadnej dyskusji, w tym kontekście jak najbardziej rozumiem  zdania o tym,  że ta gra jest piękna.

Opublikowano

Podrasowanych gifów? Ja sobie tych cytatów nie wymyśliłem, czytałem kilka recenzji i w każdej oprawa graficzna jest zachwalana. Fakt, bez problemu można znaleźć słabsze tekstury, ale całość robi świetne wrażenie, jeżeli miałbym ocenił tylko grafikę, to dałbym mocne 8. Dla mnie BB wygląda lepiej od takiego inFamousa. Błaźnią to się boty wklejając takie screeny i poklepując się po plecach, że grafika jak ps3, ale co im pozostało, twitch, youtube lub pizza.

Opublikowano

Eurogamer napisał że "oprawa stoi na wysokim poziomie, choć odstaje od innych tytułów na wyłączność PlayStation 4. Ważne jednak, że widać zauważalny postęp w stosunku do dosyć przeciętnych tekstur i modeli z Dark Souls 2."

mate5 napisał mi na PM 2 dni temu cytuje:

"Framerate trzyma prawie cały czas 30 klatek. Strona audiowizualna fantastyczna nie tylko ze względu na artdesign ale również z technicznej strony. No ku.rwa jest fantastycznie."

Analiza DF potwierdza to samo choć wykazuje sporadyczne spadki o dosłownie parę klatek.

Komu wierzyć chłopaki, bo nie wiem czy brać na ps4 z BB, czy czekać następne pół roku na exy bonera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.