Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ogra sie na PS3 :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka z kolejnej czesci Halo czy Forzy ale piata czesc jakiejs Persony to juz jaranko. Do tego jeszcze cross gen.

Klapy i ich podwojne standardy. Gardze mocno.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Persona 4 - rok 2008, platforma - ps2.

Persona 5 - rok 2015

#takbardzojakForzaiHalo  :dynia:

Opublikowano

Tak samo jak nie każdego jara strzelanie do krasnali, tak samo nie każdego musi jarać latanie jakimś japońcem i podrywanie koleżanek, w międzyczasie strzelając sobie co chwilę w łeb.

Opublikowano

Beka z kolejnej czesci Halo czy Forzy ale piata czesc jakiejs Persony to juz jaranko. Do tego jeszcze cross gen.

Klapy i ich podwojne standardy. Gardze mocno.

Nie piata lecz dwunasta :kaz: a i tak nie wliczylem gier mobilnych :obama:
Opublikowano

Persona 5 - rok 2015

#takbardzojakForzaiHalo :dynia:

Wikipedia mi mowi ze jak podliczymy wszystkie czesci ze wszystkich konsol, stacjonarnych jak i przenosnych, spin offy, anime czy filmy to Persona 5 to 22ga czesc serii czyli ladny tasiemiec :obama:

Opublikowano

I samograj!

Opublikowano

Dobra koniec zartow

Kogo tak naprawde interesuje jakies japonskie (pipi) o zakompleksionym nastolatku

Jestesmy dojrzalymi odbiorcami, ktorzy szukaja powaznych i dojrzalych doswiadczen, wiec szanujmy sie.

Nie podoba mi sie kierunek w ktorym zmierza Sony, teraz jakas gierka bez fabuly o machaniu mieczykiem, a na jesien pedalska Persona. Zamiast tego wolalbym zobaczyc jakas powazna historie niczym w The Order 1886

Opublikowano

Persona 5 - rok 2015

#takbardzojakForzaiHalo :dynia:

Wikipedia mi mowi ze jak podliczymy wszystkie czesci ze wszystkich konsol, stacjonarnych jak i przenosnych, spin offy, anime czy filmy to Persona 5 to 22ga czesc serii czyli ladny tasiemiec :obama:

same exy playstation nie ma co.  :pawel:

Opublikowano

Znowu klapy sciagna do kraju jeden egzemplarz, ktory obleci wszystkie 3 osoby zainteresowane tym tytulem. Najlepsze exy tylko na plejstejszyn.

Opublikowano

Ja takich gier nie sprzedaje. Więc będą minimum dwa egzemplarze. 

Opublikowano

Dobra koniec zartow

Kogo tak naprawde interesuje jakies japonskie (pipi) o zakompleksionym nastolatku

Jestesmy dojrzalymi odbiorcami, ktorzy szukaja powaznych i dojrzalych doswiadczen, wiec szanujmy sie.

Racja.

Press-Tour-2014-Halo-2-Anniversary-Cairo

Opublikowano

Ja takich gier nie sprzedaje. Więc będą minimum dwa egzemplarze. 

No to faktycznie dominacja jak za czasów PS2. Wtedy tez były dwa egzemplarze, reszta jechała na verbatimie :dynia:

E: Widzisz Mendrek, w końcu się do czegoś przydałeś. Miałem iść grać w Halo, ale jak zawsze forum zatrzymało. :lapka:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Persona 5 - rok 2015

#takbardzojakForzaiHalo  :dynia:

No tak, Halo 5 jest dziesiątą częścią serii, ale jak o grze na platformę Sony mowa to pomija się 3 spinoffy i 3 czy 4 porty i remastery  :reggie:

Opublikowano

Mcc to 4 remastery wiec Halo 5 to tak naprawde 11 czesc :obama:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

@Don

Czy na ps3 wyszła choć jedna ekskluzywna część od czasów czwórki z ps2? bo multiplatformowe spin off w formie bijatyki, czy gry rytmicznej, to no sam wiesz :reggie: 

Opublikowano

Weź się nie pogrążaj lepiej.

Opublikowano

@Don

Czy na ps3 wyszła choć jedna ekskluzywna część od czasów czwórki z ps2? bo multiplatformowe spin off w formie bijatyki, czy gry rytmicznej, to no sam wiesz :reggie:

Ale rtsa halo to liczymy ostro :reggie:
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek - dobra rada - nie wypowiadaj się na temat gier, których rozmachu nie rozumiesz. Robisz z siebie wielkiego sternika armii fanbojów Sony a tak naprawdę psujesz wizerunek prawdziwych graczy, którzy niezależnie od posiadanych platform w pełni szanują takie legendarne marki jak właśnie Halo. Nie mam tutaj na myśli fanbojstwa, które sam hejtujesz a po które non stop sięgasz - jesteś strasznym hipokrytą i wstyd mi za Ciebie w imieniu wiernych fanów Sony. Wiernych fanów a nie klapków, którzy jak zwykle próbują przekroczyć granice a kończy się zimnym kubłem kontrargumentów na łeb.

Opublikowano

Nie to ty się pogrążasz. Chyba każdy wie że chodzi o grę jrpg na konsole stacjonarną. Gdyby na stacjonarne spin offy Halo przekładały się głównie inne gatunki nie byłoby tej przepychanki.  :hi:

Opublikowano

Potrójne standardy  :dynia:

Opublikowano

Nobody grasz juz w Bloodborne czy dalej nie masz ps4?

Opublikowano

Czyli jakby zrobili gre taneczna na Kinecta z Master Chiefem w roli glownej to bylba by to zupelnie osobna pozycja? Juz dzwonie do Spencera z pomyslami, ale bedzie ex :banderas:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.