Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O driveclubie też nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy taraz wszystkie gry bede porownywane do DC bo akurat tylko to wychodzi na PS4? XD

Opublikowano

Ogrywam Ground Zeroes i powiem jedno - Kojima wreszcie nauczyl sie robic gry.

Gameplay wreszcie jest intuicyjny i sprawia duza frajde.

Czekam na PP.

Opublikowano

Mendrek

Przepraszam naprawdę. Nie wiedziałem, że Cię tak w przeszłości krzywdzili( bo samo porównanie cRPG do samochodówki o tym świadczy). Od tej pory będę podchodził do Ciebie z szacunkiem.

Opublikowano

jak z deszczówką w divinity? bo nie wiem czy grać.

Opublikowano

Mnie bardziej interesuje ile drzew jest na trasie w Divinity? Jak mniej niż 1000000000 to nie gram.

Opublikowano

jak z deszczówką w divinity? bo nie wiem czy grać.

Pedalskiego gowna z kogos nie zmyje, ale daje rade.

Opublikowano

Ogrywam Ground Zeroes i powiem jedno - Kojima wreszcie nauczyl sie robic gry.

Gameplay wreszcie jest intuicyjny i sprawia duza frajde.

Czekam na PP.

Jednak zaczynanie przygody z serią od V, nie mając zaliczonej wcześniej choć MGS3 HD, to jak rozpoczynać przygodę z prozą Tolkiena od drugiej połowy "Dwóch Wież". Mi tam sterowanie za czasów psxa i ps2 bardzo nie przeszkadzało. Fajnie że od 2013 r. japońska szkoła znów się odradza.

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra.

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol.

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak w oczekiwaniu na 5.
No tak, bo singiel w Halo był porywajacy...^^ (ziew)

Pod wzgledem designu, rozmachu i przez elementy rpg Destiny ma szansę być znacznie ciekawsze niż Halo. Multi w tej grze jest także skillowe i wymagajace, więc gierka dla fanow Fps szykuje się zacna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam pytanie - to całe divinity działa na padzie i można grać po ludzku czy jednak rasa panów garbi się na taborecie przed monitorem i gra przy pomocy klawiatury?

Opublikowano

Przecież granie na padzie w takie gry to paraolimpiada. Próbowałem kiedyś grać w Sacred 2 na X360 i.... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jeżeli pisząc " granie po ludzku" masz na myśli kanapę to raczej nie. Gra nie jest tak usypiająca jak exy Sony i kanapa Ci się nie przyda.

Opublikowano

JA teraz siedzę przy komputerze i piszę tego posta z klawiaturą na kolanach. Siedzę na fotelu prezesa specjalnie wyprofilowanym dla mojego kręgosłupa i do tego mam myszkę na specjalnej podstawce obok fotela. Nogi na pufie i nie wydaje mi się abym czuł zmęczenie szczególnie że np seriale i filmy jak oglądam bez narzeczonej to właśnie oglądam przy kompie na tym za(pipi)iście wygodnym fotelu. 

Niektórzy to mają naprawdę dziwne wyobrażenie o pc gamingu.

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra.

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol.

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak w oczekiwaniu na 5.

Pod wzgledem designu, rozmachu i przez elementy rpg Destiny ma szansę być znacznie ciekawsze niż Halo. Multi w tej grze jest także skillowe i wymagajace, więc gierka dla fanow Fps szykuje się zacna.

Dla ciebie każda gra z xboxa odkąd masz ps4 to ziew, ale singiel bf4 pasjonujący.

Opublikowano

Bzdura - nawet Czezky 100 stron temy wyciagal posty z przed 3 lat, ze gdzie singla z CODa stawialem wyzej, bo gdyby nie kooperacja niektorych czesci nawet przechodzic by mi sie nie chcialo...

Cofnij sie do 3,4 edycji tematu - akurat o singlach zawsze pisalem, ze te na PS3 stawiam wyzej, ale sama konsola w sobie wqrwia - 'it does only single player!'

co do singla w BFie - pierwszy ktory jest zjadliwy i przyjemny, mimo, ze bez fabuly. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Człowieku, masz ograne Halo 3, ODST, Reach, Anniversary i Halo 4, i nabitych większość achievementów, jak singiel w Halo nie był porywający to po ch.uj ograłeś całą serię?

ps4 w twoim wypadku zadziałało jak neurolizator z facetów w czerni.

Opublikowano

To żaden argument, Zeratul uważa, że Watch dogs top guvno a ostatnio z tego co pisał brakowało mu jednego aczika do calaka i z grą spedził dobre kilkadziesiąt godzin.

Opublikowano

z tego samego powodu co Ty calakujesz CODa ^^

W co mialem grac na Xie, jak tylko HALO, Gearsy i Forza sie ukazywaly ?

Z szacunku do HALO czasami staralem sie zaliczyc niektore osiagniecia w singlu, ale zeby mnie to jakos porwalo ? Beta Destiny podoba mi sie bardziej niz singlowa KUPA ala ODST czy Reach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo WD hejterzy zmieszali z błotem zanim w ogóle w nią zagrali i jak się okazało, że gierka mimo wszystko daje radę to nikt się nie przyzna, że siedział przy niej kilka długich wieczorów.

Opublikowano

z tego samego powodu co Ty calakujesz CODa ^^

W co mialem grac na Xie, jak tylko HALO, Gearsy i Forza sie ukazywaly ?

Trzeba było kupić PS3 wcześniej.

Gdzieś widzisz w moim gamertagu MW3 albo Ghosts?

Opublikowano

A gdzie Ty widzisz calaka w ODST, czy HALO 3, gdzie mam po 49 % ?

Jedynie przy HALO 4 spedzilem kupe czasu, bo to byla pierwsza czesc, ktora w koncu wygladala jak przystalo, a multi jak dla mnie najbardziej bylo zblizone do 1dynki. Pozostalych premier na Xa w tamtym czasie bylo jak na lekarstwo. Rozumiem jaranie sie remasterami ze wzgledu na multi, ale singiel ? Tylko najwieksi fanboye przejda go po raz n-ty, reszta po 30 minutach odpusci.

PS. PS3 kupilem przy premierze Killzona 2 - nawet tam singiel byl bardziej porywajacy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS. PS3 kupilem przy premierze Killzona 2 - nawet tam singiel byl bardziej porywajacy...

Takimi postami walczysz o tytuł największego pośmiewiska forum razem z Mendrkiem.

Opublikowano

tak, tak - odezwal sie najwiekszy fan HALO, ktory w multi spedzil 4h.

Opublikowano

tak, tak - odezwal sie najwiekszy fan HALO, ktory w multi spedzil 4h.

A co ma jedno z drugim?

PS. Ponad 40h.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.