Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O driveclubie też nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy taraz wszystkie gry bede porownywane do DC bo akurat tylko to wychodzi na PS4? XD

Opublikowano

Ogrywam Ground Zeroes i powiem jedno - Kojima wreszcie nauczyl sie robic gry.

Gameplay wreszcie jest intuicyjny i sprawia duza frajde.

Czekam na PP.

Opublikowano

Mendrek

Przepraszam naprawdę. Nie wiedziałem, że Cię tak w przeszłości krzywdzili( bo samo porównanie cRPG do samochodówki o tym świadczy). Od tej pory będę podchodził do Ciebie z szacunkiem.

Opublikowano

jak z deszczówką w divinity? bo nie wiem czy grać.

Opublikowano

Mnie bardziej interesuje ile drzew jest na trasie w Divinity? Jak mniej niż 1000000000 to nie gram.

Opublikowano

jak z deszczówką w divinity? bo nie wiem czy grać.

Pedalskiego gowna z kogos nie zmyje, ale daje rade.

Opublikowano

Ogrywam Ground Zeroes i powiem jedno - Kojima wreszcie nauczyl sie robic gry.

Gameplay wreszcie jest intuicyjny i sprawia duza frajde.

Czekam na PP.

Jednak zaczynanie przygody z serią od V, nie mając zaliczonej wcześniej choć MGS3 HD, to jak rozpoczynać przygodę z prozą Tolkiena od drugiej połowy "Dwóch Wież". Mi tam sterowanie za czasów psxa i ps2 bardzo nie przeszkadzało. Fajnie że od 2013 r. japońska szkoła znów się odradza.

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra.

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol.

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak w oczekiwaniu na 5.
No tak, bo singiel w Halo był porywajacy...^^ (ziew)

Pod wzgledem designu, rozmachu i przez elementy rpg Destiny ma szansę być znacznie ciekawsze niż Halo. Multi w tej grze jest także skillowe i wymagajace, więc gierka dla fanow Fps szykuje się zacna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam pytanie - to całe divinity działa na padzie i można grać po ludzku czy jednak rasa panów garbi się na taborecie przed monitorem i gra przy pomocy klawiatury?

Opublikowano

Przecież granie na padzie w takie gry to paraolimpiada. Próbowałem kiedyś grać w Sacred 2 na X360 i.... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jeżeli pisząc " granie po ludzku" masz na myśli kanapę to raczej nie. Gra nie jest tak usypiająca jak exy Sony i kanapa Ci się nie przyda.

Opublikowano

JA teraz siedzę przy komputerze i piszę tego posta z klawiaturą na kolanach. Siedzę na fotelu prezesa specjalnie wyprofilowanym dla mojego kręgosłupa i do tego mam myszkę na specjalnej podstawce obok fotela. Nogi na pufie i nie wydaje mi się abym czuł zmęczenie szczególnie że np seriale i filmy jak oglądam bez narzeczonej to właśnie oglądam przy kompie na tym za(pipi)iście wygodnym fotelu. 

Niektórzy to mają naprawdę dziwne wyobrażenie o pc gamingu.

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra.

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol.

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

W którym miejscu masz tam niby gameplayowo Halo ? to jest jakiś (pipi)any substytut Halo który koło samego Halo nawet nie stał. Całe szczęście wyjdzie cheaf collection to fani Halo chcący pograć w nie po sieci na XO zamiast beblać się z Destiny będą mogli grać w prawdziwe Halo co prawda odgrzewane ale jednak w oczekiwaniu na 5.

Pod wzgledem designu, rozmachu i przez elementy rpg Destiny ma szansę być znacznie ciekawsze niż Halo. Multi w tej grze jest także skillowe i wymagajace, więc gierka dla fanow Fps szykuje się zacna.

Dla ciebie każda gra z xboxa odkąd masz ps4 to ziew, ale singiel bf4 pasjonujący.

Opublikowano

Bzdura - nawet Czezky 100 stron temy wyciagal posty z przed 3 lat, ze gdzie singla z CODa stawialem wyzej, bo gdyby nie kooperacja niektorych czesci nawet przechodzic by mi sie nie chcialo...

Cofnij sie do 3,4 edycji tematu - akurat o singlach zawsze pisalem, ze te na PS3 stawiam wyzej, ale sama konsola w sobie wqrwia - 'it does only single player!'

co do singla w BFie - pierwszy ktory jest zjadliwy i przyjemny, mimo, ze bez fabuly. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Człowieku, masz ograne Halo 3, ODST, Reach, Anniversary i Halo 4, i nabitych większość achievementów, jak singiel w Halo nie był porywający to po ch.uj ograłeś całą serię?

ps4 w twoim wypadku zadziałało jak neurolizator z facetów w czerni.

Opublikowano

To żaden argument, Zeratul uważa, że Watch dogs top guvno a ostatnio z tego co pisał brakowało mu jednego aczika do calaka i z grą spedził dobre kilkadziesiąt godzin.

Opublikowano

z tego samego powodu co Ty calakujesz CODa ^^

W co mialem grac na Xie, jak tylko HALO, Gearsy i Forza sie ukazywaly ?

Z szacunku do HALO czasami staralem sie zaliczyc niektore osiagniecia w singlu, ale zeby mnie to jakos porwalo ? Beta Destiny podoba mi sie bardziej niz singlowa KUPA ala ODST czy Reach...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo WD hejterzy zmieszali z błotem zanim w ogóle w nią zagrali i jak się okazało, że gierka mimo wszystko daje radę to nikt się nie przyzna, że siedział przy niej kilka długich wieczorów.

Opublikowano

z tego samego powodu co Ty calakujesz CODa ^^

W co mialem grac na Xie, jak tylko HALO, Gearsy i Forza sie ukazywaly ?

Trzeba było kupić PS3 wcześniej.

Gdzieś widzisz w moim gamertagu MW3 albo Ghosts?

Opublikowano

A gdzie Ty widzisz calaka w ODST, czy HALO 3, gdzie mam po 49 % ?

Jedynie przy HALO 4 spedzilem kupe czasu, bo to byla pierwsza czesc, ktora w koncu wygladala jak przystalo, a multi jak dla mnie najbardziej bylo zblizone do 1dynki. Pozostalych premier na Xa w tamtym czasie bylo jak na lekarstwo. Rozumiem jaranie sie remasterami ze wzgledu na multi, ale singiel ? Tylko najwieksi fanboye przejda go po raz n-ty, reszta po 30 minutach odpusci.

PS. PS3 kupilem przy premierze Killzona 2 - nawet tam singiel byl bardziej porywajacy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS. PS3 kupilem przy premierze Killzona 2 - nawet tam singiel byl bardziej porywajacy...

Takimi postami walczysz o tytuł największego pośmiewiska forum razem z Mendrkiem.

Opublikowano

tak, tak - odezwal sie najwiekszy fan HALO, ktory w multi spedzil 4h.

Opublikowano

tak, tak - odezwal sie najwiekszy fan HALO, ktory w multi spedzil 4h.

A co ma jedno z drugim?

PS. Ponad 40h.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.