Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda że gra taki kotlet  :frog:

RS poda go w taki sposób, że opierdzielisz bez gadania, jeszcze będziesz się oblizywał i prosił o dokładkę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No chyba ty.

Opublikowano

ja to bez wahania  :miner:

Opublikowano

Ostatnio spokojniej tu jak nie ma buldupera, ktoś wie czemu? nie chodzi o to że się martwie, miałbym kolejny powód by mówić że jedzenie samych warzyw jest złe.

Opublikowano

PlayStation%204%20Arkham%20Knight%20zest

Ekskluzywny bundel, ekskluzywne misję ze Strachem, to teraz czekamy na informacje, ze full hd tylko na PS4.

:kaz:

Opublikowano

To twój gameplay, że dołączasz do niego pozdrowienia?

Opublikowano

Co za oferta PS+ :banderas:

Killzone na Vite i Never Alone na PS4

:banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To twój gameplay, że dołączasz do niego pozdrowienia?

Widzisz różnicę między od i dla?

Opublikowano

A Ty widzisz różnicę między "Zapraszam" i "Wypi*rdalaj"? :dafuq:

Opublikowano

Prawdą jest, że GTA V jest solidnie przehype'owane i jak na taki budżet, to jest to niewątpliwie zmarnowany potencjał. Bo widać owszem rozmach, wielkość, kasę włożoną w to i owo, ale na dobrą sprawę free roaming to jest taka gameplay'owa wydmuszka. Miasto jest duże i tętni życiem - ale tak naprawdę sklepów jest kilka, nie ma nawet supermarketu. Czynności poboczne są sztampowe, nudne i robione chyba po to żeby były. Miasto jest pozbawione wszędobyliskich znajdziek (że niby realizm), ale przez to nie ma się ochoty na jego zwiedzanie. Wielokrotnie jak wpadałem do jakiejś lokacji, to po 2 minutach wyjeżdżałem zawiedziony że to tylko taki upiększacz otoczenia. Co z tego, że jest dużo stacji radiowych, jak ciekawe są co najwyżej dwie murzyńskie rapodajnie i rozgłośnia z rockiem jak akurat leci "Radio Ga Ga'. Akurat co do modeli strzelania i jazdy, to są w porządku. Szczególnie te drugie, zadbano o to by ruch uliczny nie przeszkadzał w szybkiej jeździe, a jednocześnie nie było pusto. Zapewne za jego ustawianie odpowiada fajne AI.

Jasne, jest fajny internet który jednak szybko się nudzi, są kreskówki, i smaczki do których odkrywania nic nie motywuje. Jak się pomyśli że to najdroższa gra w historii, to się zaczyna człowiek zastanawiać gdzie ta kasa poszła. Ogólnie GTA V broni się bohaterami i burzliwymi relacjami między nimi (jak na zdemoralizowanych gangsterów przystało), ciekawymi misjami w story mode, reżyserią i ogromnym rozmachem całego miasta. Natomiast jako sandbox (czyli piaskownica w której powinna być ZABAWA) wypada średnio. W o wiele tańszym Saints Row bawiłem się znacznie lepiej - wymuszając odszkodowanie na ruchliwych skrzyżowaniach, rozwalając psychofanów o nagrobki i wrzucając ich do zgniatarek, czy biorąc udział w krwawej parodii japońskiego tv show. Podobnie dobrze bawiłem się w Just Cause 2 rozwalając to i owo, robiąc akrobacje i odnajdując skrzynki. Świetnie bawiłem się też w Sleeping Dogs co rusz odkrywając niezwykłe zakątki chińskiej metropolii. W GTA V nie bawiłem się poza story mode zbyt dobrze. Nudy na pudy. Sorry, ale mogło być lepiej.

A i tak psychofani, którym hype rozpłaszczył zwoje mózgowe odpowiedzialne za krytykę tej gry, zhejtują mnie i zminusują...

Opublikowano

Piszesz że przehypowane ale jak opowiadasz o samej gierce to się podniecasz jak ministrant na widok biskupa.  :reggie:

Opublikowano

Jakby był ex na playstation to byłoby GOTY i w ogóle. :dafuq:

Opublikowano

Podniecam się przehype'owaniem, a nie grą...

Opublikowano

GTA V przehajpowane, ale jak się mówi to samo o Uncharted, to od razu wyskakuje Mendrek i pisze, że 96 procent na metacritic, że to, że tamto. Szkoda, że GTA V to nie sonowski eks, byłbym ciekawy twojej opinii, hehe.

Opublikowano

Wszedłem na PPE żeby zobaczyć komentarze pod newsem o Axiom Verge, polecam ten kabaret. Jeśli taką mentalność ma przeciętny konsolowy gracz to RIP dobre ambitne gierki.

Opublikowano

Nie uważacie, że srebrny sprzęt A/V wygląda tandetnie?

Nie uwazamy.

ps2_silver.gif

Opublikowano

Mnie gta5 nie porwało, meczylem strasznie. Gra jest dobra, pewnie nawet bardzo, ja zwyczajnie juz sie nie jaram sandboxami.

Opublikowano

Nie uważacie, że srebrny sprzęt A/V wygląda tandetnie?

Nie uwazamy.

ps2_silver.gif

Śliczna
Opublikowano

dobra, jest rozpiska ps+ na kwiecień, czas na czipsy i czytania bólu dupy na profilu ps polska na fejsiku :banderas:

Opublikowano

akurat troche tam mendrka z gta5 popieram, mnie tez wkurzaly te super lokacje/upiekszacze okolicy do ktorych czesto dojezdzamy i az prosi sie tam wejsc a mamy tylko sliczny karton bez wejscia

zdecydowanie rockstar w nextgenowym gta musi wg mnie popracowac by wiecej lokacji mozna byloby zwiedzic przy takiej skali mapy

na ps3 tez narzekalem na muze, ale ekstremalnie powiekszony soundtrack na ps4/xone juz robi roznice i pod tym wzgledem jest swietnie

Opublikowano

Na profilu PS Polska już piszą o nie przedłużaniu plusa i kolejnej porcji gierek z androida. :banderas:

Opublikowano

Na profilu PS Polska już piszą o nie przedłużaniu plusa i kolejnej porcji gierek z androida. :banderas:

Mimo tego iz na tym forum sa rozni ludzie, boty, klapy, blacharze, nfagi, itd. i nie zawsze kazdy sie z kazdym zgadza, to jednak mam poczucie e-obcowania z Graczami. Zupelnie jakbym siedzial w jakiejs bance, po ktorej sciany przekroczeniu, trafilbym do swiata gamingowych januszy, CoD gimbazy i typow kupujacych kazdego AC w ciemno. Brrr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.