Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sam pomysł botów o kupnie PS4 to żart primaaprilisowy, ale ich argumentacja w postach to już bomby prawdy. Jak można tak sobie strzelać w stopę? :reggie:

Edytowane przez Czappi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czy wy rozumiecie ze święta wojna konsol to nie temat do żartów? :shotgun:

Maus mi nie chce zrobic karty, jak tego nie napisze, wiec niech mu pedauowi bedzie - Playstation Rulez. Zadowolony?

Opublikowano

bo to nie temat do zartow

Opublikowano

Po UT alpha, odpalilem BF hardline i zero zdziwienia - gra w przeciwienstwie do wersji na ps4 i xb1 wyglada fenomenalnie i nextgenowo :banderas:

Na 100% wiedzmin skonczy tak samo :)

Szkoda, ze dali bebechy ze smartfonow do konsolek.

A'propos wiedzminka dostalem wlasnie kodzik od nvidii na pobranie gry przed premiera :obama:\

Oj peasentsy, peasantsy... Nawet mi was nie zal :)

Opublikowano

Szkoda, że wy mylicie to, jak c.h.u.j.o.w.a jest społeczność pecetowców w Polsce z tym, jak naprawdę fajny jest sam w sobie piec. Patrzycie na tą platformę przez pryzmat bandy gimbusów grających w lol'a i bidaków, którzy piszą petycję o gierki, a potem zasysają je z neta. 

Zapomniałem właśnie napisać o tym w CW ale w weekend w Lublinie odbył się gamingowy event na UMCSie, były turnieje na PC i konsole, w CSa, LoLa, Fife, Tekkena itd no i poszedłem oczywiście.

CSa przyszło oglądać sporo ludzi, głównie studentów i pojedyńcze gimbusy. Frekwencja całkiem niezła jak na miejscowy turniej w deszczowy i smutny jak pizda dzień.

Pic related, żeby nie było że coś sobie wymyśliłem, razem z tą piękną niewiastą siedzimy w pierwszym rzędzie

10997803_595190293948693_422656052196828

Zajrzeliśmy też na sale gdzie grali LoLowcy i ku mojemu zaskoczeniu, wśród graczy również gimbów było stosunkowo mało (co mnie zdziwiło bo wiadomo, że co LoL to LoL :D ). Dzieciaki głównie okupowały korytarz i standy z laptopami MSI, z tym że to chyba takie typowe gimby z supermarketów którzy uciekają z lekcji żeby pograć w gierki na standzie. Wiem bo bym poznał PCtowego gimba, oni wygladają mniej więcej tak

11134139_596955410438848_209885240536066

:dynia:

Następnie odwiedziłem salkę konsolową i z wejścia przywitani zostaliśmy widokiem dwóch mordeczek w białych czapeczkach i bluzach od dresu oraz typowej karyny która z nimi stała. Patrzyli jak dwóch innych gości gra w Fife i głośno komentowali każdy strzał krzycząc coś w stylu KU*WA NO BLISKO BYŁO JA PIE*DOLE. Oprócz tego było tam może z 10 innych osób, tłuste włosy, dziewiczy wąs u kilku, reszta w miare normalne, prawilne chłopaki. Co uderzało z tej sali najbardziej to smród potu, i tu nawet nie żartuje. No w salce taki odór że nie wiem jak ci ludzie tam mogli siedzieć. Rozumiem, że to już nie te czasy co kiedyś, granie online płatne, gierki po 250zł ale bez przesady, żeby na higienie oszczędzać?

Cała impreza bardzo fajna chociaż nie bylismy tam długo, minus to Oculus Rift który miał być a jak się dowiedziałem od organizatorów nie dojechał. Szkoda bo chciałem sprawdzić VR i walnąć hafta do kubła publicznie. Wniosek jest jak zwykle ten sam, na gamingowych eventach PC przyciąga tłumy graczy a konsole sebixów którzy się nie myją  :reggie:

Opublikowano

kodzik na wieska3 oczywiscie sprzedajesz bo chyba nie zamierzasz nagle jarac sie gra z tak drewniana mechanika wg ciebie?

Opublikowano

Po UT alpha, odpalilem BF hardline i zero zdziwienia - gra w przeciwienstwie do wersji na ps4 i xb1 wyglada fenomenalnie i nextgenowo :banderas:

A'propos wiedzminka dostalem wlasnie kodzik od nvidii na pobranie gry przed premiera :obama:\

wypier@alaj na cd action.

Opublikowano

Piekna, prawdziwa puenta.

Osobiscie sprzedaje prawie wszystko co z konsolami zwiazane, w dzisiejszych czasach wstyd byc konsolowcem.

Po UT alpha, odpalilem BF hardline i zero zdziwienia - gra w przeciwienstwie do wersji na ps4 i xb1 wyglada fenomenalnie i nextgenowo  :banderas:
Na 100% wiedzmin skonczy tak samo  :)

A'propos wiedzminka dostalem wlasnie kodzik od nvidii na pobranie gry przed premiera  :obama:\
Oj peasentsy, peasantsy... Nawet mi was nie zal  :)

wypier@alaj na cd action.

to jest wlasnie ten poziom, ktory od dawna mnie mierzil, glownie na PSN  :)

A na pc? Siemasz Dave! I chlopaki wysylaja mi kody na gry, hinty do HSa, HOTSa - to jest to!

Opublikowano

Przeciez Ty Dejw nie trawisz Wieska wiec skad ta podjarka? :obama:

Opublikowano

No w grafice jakiej ps4 nigdy nie osiagnie fajnie sie to ogra.

Ustawie sobie locka na 120 fps, zeby nie skakalo do 200 i jazda.

Opublikowano

120fps to ty bedziesz miec ale na emu amigi lub snesa

Opublikowano

Nie boj sie ficek :)

Generalnie jak ktos sobie mysli, ze roznica miedzy gamingowym pc a ps4 jest niewielka, to niech sie puknie w glowe - to jest PRZEPASC.

Opublikowano

Konsolowcy jak zawsze na kolanach z pełnymi ustami. Master RACE :banderas:

Ja wielokrotnie pisałem na forumku, że na budżetowym lapku za 4k mam grafę i animację lepszą niż na PS4 w takich samych grach (testowane na AC4, B4 i kilku innych grach), a nikt mi nie wierzył...

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zbierasz tyle (pipi), nie grasz w nie i jarasz sie grafika. Ping no ku@wa.

Postępem technologicznym! Nie możemy stać w miejscu.

Opublikowano

Kupiłeś to bf hardline ? czy ściągnąłeś?

Opublikowano

Dlaczego zawsze, jak ktoś napisze, że gra na PC to jest równany do złodzieja? Nigdy tego nie zrozumiem.

Opublikowano

Dostalem do plyty glownej :)

Opublikowano

Warto też zwrócić uwagę jaki ból odbytu wśród konsolowców wywołał Czezki bawiąc się grami retro. "KUPIŁ KONPA ZA 5K I GRA W EMULATORY XDDDD". Typowa reakcja ograniczonego konsolowca.

Bo PC gaming moje drogie peasanty to wolność, nikt nie narzuca tu jak masz się bawić, nikt tu nie musi zabijać czasu jakimiś crapami jak BF4 w oczekiwaniu na pierwszą od 2 lat po premierze dobrą grę. Dave może sobie zorbić retro wieczór z ziomkami, zagrać w coś 2d a jak wyjdzie taki Wiedźmin czy MGS5 to będzie w to grał w jakości której konsole nie zobaczą jeszcze długo. Tylko ignorant nie widzi piękna wstecznej kompatybilności PC w czasach gdy za wsteczną kompatybilność na konsolach trzeba płacić.

:newell:

Opublikowano

No to jest piekne! Odpalamy gacka, zaraz NESa, potem N64, PS2 na 6 osob, potem lecimy ze steamem, ktory laczy wszystkie multiplayerowe tytuly z ps4 i xb1  :banderas:

A na konsolkach? :tumbleweed:

Opublikowano

Przeczytałem dzisiaj, że gracze wpompowali w Star Citizen już 77 mln $, a gry dalej nie ma na rynku poza pewnymi wycinkami. Czuję, że to będzie spektakularny wałek  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.