Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Konsolowcy jak zawsze na kolanach z pełnymi ustami. Master RACE :banderas:

Ja wielokrotnie pisałem na forumku, że na budżetowym lapku za 4k mam grafę i animację lepszą niż na PS4 w takich samych grach (testowane na AC4, B4 i kilku innych grach), a nikt mi nie wierzył...

granie na lapku 15-17" :yao:

kogo w ogóle tutaj obchodzi pc

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ze star citizenem nie mialem, bo jeszcze nie istnieje, mialem za to z pre-alpha star citizena i bardzo mi sie nie podobalo to co tam widzialem. Gra juz powinna wyjsc dawno temu a oni zbieraja kase i rzucaja takie czerstwe pol-grywalne okruchy.

Taki jest biznes, to samo robi Sony. Ludziska nakupowali PS4 bez gier, a oni tylko liczyli kasę. :kaz:
Dla Ciebie długo nie bedzie gier bo PS4 nie zostało złamane, upgrejduj komunijnego kompa, nie ma sensu czekać.
Oczywiście, PS4 to guwno obesrane, ale od czego jest Król Spencer i Xbox One. Ale będzie grane w czerwcu/lipcu. :banderas:

Ale wiesz że tym razem na xbox też nie ma pirackich wersji. Będziesz musiał gry KUPOWAĆ :P.

To nie jest dla mnie problem wbrew temu co myślisz. 

Od razu poleci pewnie GTA V, Sunset i Forza. :banderas: 

No chyba, że nie wytrzymam z Wieśkiem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja wielokrotnie pisałem na forumku, że na budżetowym lapku za 4k mam grafę i animację lepszą niż na PS4 w takich samych grach (testowane na AC4, B4 i kilku innych grach), a nikt mi nie wierzył...

Ale że kabel HDMI mam i pady bezprzewodowe to Ty wiedz.

:banderas:

Opublikowano

Znalazłoby się kilku błądzących... :czezky:

Opublikowano

PC exclusive, mozecie sie obejsc smakiem konsolowe pesanty.

CBfcYXTUkAARq3O.jpg

Opublikowano

to z warsztatem Janusza to serio?

Opublikowano

:obama:

<Zazdrości>

Opublikowano

Mendrek krol trollingu :D :D :D wlasnie znajdziemy go w wyrzutkach

Opublikowano

to z warsztatem Janusza to serio?

Car Mechanic Simulator to prawdziwa gra z tego co pamiętam. Warsztat Janusza to na 99,(9)% żart ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Klapki w drodze po pierwszego must have'a od startu PS4 - ledwo się doczłapały bidulki:

tumblr_nl0uv8QNFP1sn8m9wo1_500.gif

Opublikowano

Nie wiem kiedy boty dostaną grę na miarę BB, ale zapewne będą wyglądać tak.

16552646785289462247.jpg

Cała generacja na forum w CW.

Opublikowano

Boty po pierwszego must have'a na bonera pewnie karawanem będą wieźli :(

Opublikowano

Za każdym razem gdy Jeti pisze posta, to gdzieś na świecie jednemu klapkowi odpadają klejnoty. Komu tym razem?

Opublikowano

Kiedy na bonera wyjdzie jakiś must have i nie będzie to gra dla janu.... eeee koneserów sprawdzonych, amerykańskich marek?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MS ma w planach jakiś update który sprawi że X1 stanie się konsolą?
Czy nadal pośmiewisko?

Opublikowano

Kiedy na bonera wyjdzie jakiś must have i nie będzie to gra dla janu.... eeee koneserów sprawdzonych, amerykańskich marek?

Wyszła dawno temu - Sunset Overdrive  :reggie:

Opublikowano

Ja wiem, że prima aprilis, ale robić must-have'y z gier na 8, to nawet śmieszne nie jest.

Opublikowano

Właśnie przyznałeś, że PS4 do BB nie miało żadnego must have'a. Dobry klapek  :Coolface:

Jeżeli cała klaperska ofensywa ma się teraz opierać na postach Lema, Jetiego itp. tworów, to CW będzie bardzo jednostronne. Gdzie jest ten filmik MaZZeo z bombardowaniem?

Opublikowano

Szanuję. Pytanie czy dla tej jednej gry brałbyś current gena. :reggie:

Opublikowano

Szanuję. Pytanie czy dla tej jednej gry brałbyś current gena. :reggie:

Już mam, więc resztę możesz sobie dopowiedzieć  :sir:

Sunset Overdrive nie grą dla Januszy :pawel:

Powiedział ziomek, który kupił PS4 z CoD'em  :yao:

Opublikowano

Dopwiadam: Nie warto. :sir:

Opublikowano

Dopwiadam: Nie warto. :sir:

Twoje wnioski nie korespondują z materiałem źródłowym, który podałem Ci na tacy, więc FAIL.

:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.