Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Daddy supermanem gejmingu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mroku, ale pierwszy kwietnia był wczoraj...

Opublikowano

W sumie mroku ma i ps4 i one, więc tak naprawdę dla nas to klap a dla klapów to bot :dafuq:

Tak czy siak obie nacje mogą się go wstydzić. 

Opublikowano

odkopalem moj stary gamertag z jakimis gierkami z Win8 :obama: Xbox soon 

Opublikowano

w co zamierzasz grac na tej 360?

Opublikowano

Jak to w co, w lepsze multiplatformy niz na ps3, przeciez to dealbreaker dla wszystkich klapow :reggie:

Opublikowano

Ale ja nadal będę ogrywać raczej multiplatformy na ps3 :reggie: trzeba nabijać levele na psnie c'nie

Opublikowano

No nie, te pięć multiplatform faktycznie warto ograć na X360.

Opublikowano

No nie, te pięć multiplatform faktycznie warto ograć na X360.

Czekamy na gamertag, bo zapewne twoja opinia nie jest goloslowna.

Opublikowano

Dzień mnie nie było (miałem bana za altera, ale telefon od Kutaragiego załatwił sprawę), a bzdur tyle naprodukowały boty i blachy, że na miesiąc odkręcania by starczyło. 

W zasadzie rozumiem ten hejt botów na wszelkie statystyki, ścisłe porównania i brutalnie prawdziwe cyfry. W tym bowiem przypadku, widać czarno na białym że Xbox One to konsola gorsza od Playstation 4. Gorzej ocenione ex'y (co wykazał Ficuś za pośrednictwem Metacritic), mniejszy line up, gorsza sprzedaż (w tym na wszystkich trzech ważnych rynkach - JAP, EU i USA), gorsze rozdziałki w multiplatfromach, ect. 

Tutaj nie da się powiedzieć - "Ej słuchajcie jest inaczej". Tu każdy widzi jak jest. I dlatego boty tego nienawidzą. Taki donsterydo czy Humulin będą hejtować wszelkie próby ścisłego podejścia do sprawy, bo tu nie da się owijać w bawełne, kręcić i manipulować - jak to zwykle czynią. Będą gloryfikować subiektywne podejście jednostki (oczywiście tej co ma "właściwe poglądy"), która tak pokrętnie wszystko objaśni, że wyjdzie coś zupełnie innego niż z surowych statystyk.

Bo co mają biedne boty zrobić, gdy okazało się że wybrali gorszy system? Tylko nieliczni mają odwagę przyznać się do błędu. Chwała im za to i witamy w obozie lepszej konsoli...

Opublikowano

jak sie mendrek czujesz z tym ze nikt sie nie przejal twoim wczorajszym zartem?

Opublikowano

Jaki to byl zart? Wczoraj chyba wylaczyli Mendrkowi pshome takze troche wyrozumialosci.

Opublikowano

No nikt się nie cieszył z mojego bana, czyli hejterzy nie mieli racji, wiec git.

Opublikowano

Jak to w co, w lepsze multiplatformy niz na ps3, przeciez to dealbreaker dla wszystkich klapow :reggie:
Dla mnie multiplatformy maja znaczenie.
Opublikowano

No nikt się nie cieszył z mojego bana, czyli hejterzy nie mieli racji, wiec git.

to bylo tak czerstwo zainicjowane ze nikt w to nie uwierzyl - od tego trzeba zaczac

Opublikowano

Jaki to byl zart? Wczoraj chyba wylaczyli Mendrkowi pshome takze troche wyrozumialosci.

Chciałeś powiedzieć, że wywłaszczyli go z jego nieruchomości  :reggie:

Opublikowano

To tak jakbys npisal, ze 4ke warto kupic dla TLOU.

W (pipi)e z tymi remasterami.

4 gry z najlepszym multi fps wystrarczy, pierwszy raz w historii Halo 1 na xbl, uwierz mi w cholere osob kupilo x1 tylko dlatego

Moze w USA, bo u nas nie dosc, ze samej konsoli prawie nikt nie kupuje, to jeszcze jak sie znajdzie garstka osob (glownie takich fanatykow jak Ty Juan) ktorzy kupili Xa wlasnie dla kolekcji MCC to bedzie imponujacy wynik.Ba - nawet niektorzy z waszej starej ekipy grywaja czesciej w Destiny niz HALO. Uwielbiam ta serie, ale nie zgodze sie, ze warto wydac 1500 zl by zagrac 2 raz w to samo (w niektórych przypadkach nawet 3ci)

Porównać TLOU do kolekcji szefa kuchni, tylko klapy to potrafią   :reggie:

Juan jak zwykle trafnie.

Dla mnie uzywanie jakiegokolwiek remastera jako dealbraker jest lekka zenada. Powinni wam jeszcze Gearsy na 1 plycie wydac i spustom nie byloby konca... Rozumiem starych wyjadaczy, ktorzy nadal lupia w 1, ale watpie by MCC przekonal nowych uzytkownikow do tego, by warto bylo kupic konsole i zaliczyc gre z mechanika z przed 15 lat. Ciekaw jestem w ogole jak taki MCC sie na swiecie sprzedal - ktos ma wyniki ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Buggy, które Evolution wczoraj wrzuciło do DriveCluba, pozwala całkowicie bezkarnie latać poboczem i ścinać zakręty. Świąteczny prezent dla botów, które po przesiadce z gówna rozmazanego wdrażają się w najlepsze wyścigi dekady? :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Z tego 1.20m -(61.2%) w Ameryce...
Ba - nawet TLOU go tam prawie przebilo:
Global Total as of 28th Feb 2015 (units): 2.81m
North America: 1.18m 42.0%

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xbone nawet z remasterem DS2 sobie nie radzi, na cutscenkach i podczas gameplayu spadki do 40 fps :facepalmz:

Opublikowano

I co hejtujesz gsr? chociaż nie ma 2 minutowych lołdingów jak w bloodcrapie. 

Opublikowano

Z tego 1.20m -(61.2%) w Ameryce...

Ba - nawet TLOU go tam prawie przebilo:

Global Total as of 28th Feb 2015 (units): 2.81m

North America: 1.18m 42.0%

PS4 jest 2x więcej od Xone jakbyś nie zauważył.

Opublikowano

PS4 jest 2x więcej od Xone jakbyś nie zauważył.

W stanach tez PS4 sprzedaje sie 2 razy lepiej niz konsola MS ? No to ladne zmiecenie z rynku...

Co nie zmienia faktu, ze przy 10mln sprzedazy HALO 4 kolekcja wypada tragicznie, i jak pokazuja statystyki, nie jest to az taki dealbraker dla uzytkownikow Xboxa jak piszecie...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.