Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bartosz ogranicza sobie granie na ps4 tylko na 2h wieczorem, zeby mu starczylo na rok do premiery jego ulubionej serii uncharted :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no nie lepiej katować od pół roku sunseta lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bartosz ogranicza sobie granie na ps4 tylko na 2h wieczorem, zeby mu starczylo na rok do premiery jego ulubionej serii uncharted :lapka:

No w końcu następna kaska pójdzie na kolejny tatuaż z serduszkiem wiec musi zaciskać pasa. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No w końcu następna kaska pójdzie na kolejny tatuaż z serduszkiem wiec musi zaciskać pasa. :pawel:

No tobie mama nie da ani na xboxa ani na tatuaż wiec boli dupa.

Opublikowano

Przecież to Ty od wczoraj(bo skończył Ci się zakaz pisania :pawel: ) masz wściekliznę. 

Opublikowano

Przecież to Ty od wczoraj(bo skończył Ci się zakaz pisania :pawel: ) masz wściekliznę.

To wy macie o to, że kupiłem nadkonsole :banderas: a nie gów.no rozmazane na którym spędze się wiecej czasu w lobby i menusach niż w rzeczywistej grze :pawel:

Jak dla mnie dalej random, czasami znajduje mecze z automatu (ale to też tylko na niektórych playlistach bo np. w H2C nie da się znaleźć szybko),  a czasami można się przełączać pomiędzy poszczególnymi playlistami ile razy się chce, a i tak nic nie znajdzie dopóki coś nie zaskoczy. Polecam pograć kilka godzin za jednym podejściem, dopiero wtedy widać jakie to wszystko randomowe. Xbox pokazuje mi, że w MCC spędziłem prawie 260 h z czego faktycznie grając niecałe 100h, reszta czasu to "granie" w lobby.

P.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Trzeba gdzies wyladowac frustracje z zakupu najbardziej mainstreamowej konsoli na rynku, wiesz jak go to musi bolec? :reggie:

Opublikowano

Halo nikogo, myślałem, że to oczywiste. :kaz:

Opublikowano

xboty zagryzą nawet swojego jakby kupił ps4  :/

Opublikowano

Jakoś muszą odreagować płonące pośladki w związku z tym, że nadkonsola dostała genialną grę dla prawdziwych graczy,a nie (pipi) obesrane pif paf brum brum dla januszy.

Na koniec roku ostała im się tylko kolejna część przygód sługusów zordona walczących z kitowcami, więc trochę współczucia się im jednak należy.

Opublikowano

A w co takiego Klapiusze będą wtedy się zagrywać?

Opublikowano

No przecież jest Bloodborne. Starczy do U4.

:dafuq:

Niektórzy pewnie ograją nowego asasyna, nowa fifka też będzie, także luzik. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No przecież jest Bloodborne. Starczy do U4.

Niektórzy pewnie ograją nowego asasyna, nowa fifka też będzie, także luzik. 

Nie no lepiej w csa grać xd

Opublikowano

Wiadomo.

Nie no sam będę grał w nowego codzika jak okaże się, że to World at War II. :banderas:

W końcu raczka też od czasu do czasu trzeba nakarmić. 

Opublikowano

witam ostatni raz weszlem do tego tematu 100 stron temu, dalej xbox jest guwnem rozmazanym,ps4 guwnem obesranym, nintendo guwnem dla pedalow a pc jedyna sluszna platforma do grania w obecnych czasach czy moze cos sie zmienilo? nie sadze pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Nie no sam będę grał w nowego codzika jak okaże się, że to World at War II. :banderas:

Piona. Chyba też kupię w tym roku coda,bo ostatni w jakiego grałem to black klops 1 i zagrałbym w jakąś durną oskryptowaną strzelanke o ratowaniu USA.

Z drugiej strony prawilne klapeczni będą pykać w MGO w 1080p/60fps podczas gdy boty będą spać u starego w nogach ze swoim 720p.

Opublikowano

Soban no i jak grę robi Treyarch to pewnie będzie zayebisty tryb zombie więc dodatkowo plus. 

Opublikowano

witam ostatni raz weszlem do tego tematu 100 stron temu, dalej xbox jest guwnem rozmazanym,ps4 guwnem obesranym, nintendo guwnem dla pedalow a pc jedyna sluszna platforma do grania w obecnych czasach czy moze cos sie zmienilo? nie sadze pozdrawiam serdecznie

nic, pc wyprzedza te konsole o jakies 3 lata, wiec wbij moze wtedy zobaczyc czy cos sie zmienilo.

Opublikowano

Piona. Chyba też kupię w tym roku coda,bo ostatni w jakiego grałem to black klops 1 i zagrałbym w jakąś durną oskryptowaną strzelanke o ratowaniu USA.

Z drugiej strony prawilne klapeczni będą pykać w MGO w 1080p/60fps podczas gdy boty będą spać u starego w nogach ze swoim 720p.

ja rowniez biore coda bo bedzie to cod od Treyarch a ostatnio ich raki sa duzo lepsze niz IW jezeli chodzi o singiel jak i multi

Opublikowano

nic, pc wyprzedza te konsole o jakies 3 lata, wiec wbij moze wtedy zobaczyc czy cos sie zmienilo.

pillars-of-eternity-review-142729043502.

N26L7pN.png

2015_03_27_00013.jpg

u1SUltW.png

2015_04_01_00008.jpg

4Gm0O6d.png

2015_03_27_00009.jpg

zQvwNc1.png

2015_03_27_00021.jpg

Dq0QLj2.png

2015_04_03_00001.jpg

j9VmWrg.png

2015_04_03_00003.jpg

gtDe0rH.png

01c27c8b8f7b35d7cff35520413fa0f0.png

728ee03d7112484cffb75bff9abb673b.png

pc wyprzedza

:pawel:

Opublikowano

PC i Lem nikogo.

Cieszę się, że pomogłem.

Opublikowano

Tylko pseudokonsolowcy i zwykly plebs musi

udowadniac sobie wyzszosc konsol nad PC.

Prawdziwy gracz docenia przestrzen pc gejmingu gdzie mozna realizowac sie w wielu ambitnych i nietuzinkowych grach z doskonala spolecznoscia

Opublikowano

Jak kogoś stać to oczywiste jest, że lepiej mieć porządnego pieca którego będzie się regularnie modyfikować. Haczyk jest taki, że oprócz samego hajsu trzeba też ogarniać jakiekolwiek podstawy, żeby wiedzieć jakie części kupować, a piec nie był zawirusowany. Do tego, jak ktoś ma czas na jeszcze więcej gierek to może dokupić daną konsolkę z interesującymi exami i jest bosko :)

Opublikowano

Mam pieca dość mocnego a jakoś niechce mi sie na nim grać , PC to nie to.

Opublikowano

No proste, ze konsole przede wszystkim

Ale na PC jest tyle perelek, ze po prostu trzeba ten rynek szanowac jako odtrutke na raka serwowanego przez EA i Ubi, nawet jezeli samemu nie gra sie na PC(tak jak ja)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.