Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra Adi, podłącz puszkę do tv i idź grać w pillarsy na padzie albo morda w kubeł :lapka:

Tak, możecie czasem podłączyć pada i poudawać, że gracie jak ludzie, ale tyczy się to głównie multiplatform. Jak naprawdę wygląda pc gaming wiedzą wszyscy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak wyglada granie na "next genach" tez wszyscy wiedza.

Opublikowano

Widzę, że patologia z gejonly się za bardzo panoszy. Chyba da się temu zaradzić raz, a dobrze. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mendrek musi czuc noz na krtani, jak nawet na vite wychodza gry razem z ps4 (toukiden, titan souls), a na ps3 gry z plusa sprzed 5lat :(

Opublikowano

To prawda, oby wiecej takich pereł jak BB.
Opublikowano

Dobra Adi, podłącz puszkę do tv i idź grać w pillarsy na padzie albo morda w kubeł :lapka:

Tak, możecie czasem podłączyć pada i poudawać, że gracie jak ludzie, ale tyczy się to głównie multiplatform. Jak naprawdę wygląda pc gaming wiedzą wszyscy.

Widzę zapiekło doopsko, brak kolegów do grania to czuły punkt   :Coolface:  

Obstawiam, że Lemonka to jest typ takiej niedowartościowanej smutnej żaby której koledzy nie zapraszają na imprezy bo właściwie po co jak i tak go nikt nie lubi. Idealnie mi jego posty pasują do takiego obrazu. Typ nie trolluje, brak poczucia humoru, spina się, ukrywa swój PSN, betonowa mentalność, przyszedł tu z gameonly. Wszystko układa się w całość i mamy obraz typowego kandydata na wygnanie  :reggie:

To prawda, oby wiecej takich pereł jak BB.

O eXpert przyszedł nocą. Weź sobie to gdzieś skopiuj razem z dowolnym gifem z BB i oceną na MC bo to jedyne co twój obóz będzie w tym temacie wklejał przez najbliższy rok

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

UberAdi, Ty mi bardziej przypominasz taka smutna niedowartościowana żabę, blacharz ktory chodzi po forum konsolowym poczytać o gierkach w ktore nie zagra :dynia:

Opublikowano

Dlaczego nie zagra? Co/kto niby mu w tym przeszkodzi? Ty czy Lemonka? 

Opublikowano

UberAdi, Ty mi bardziej przypominasz taka smutna niedowartościowana żabę, blacharz ktory chodzi po forum konsolowym poczytać o gierkach w ktore nie zagra :dynia:

Kiedyś jak konsole były jeszcze konsolami miałem całą rodzinę Sony pod swoim dachem, później jak zaczęło się z tego robić bagno przeszedłem na jedyną słuszną obecnie platforme do grania. Tak powstał chocapic i blacharz na konsolowym forum.

Edit: kto mi zabroni? BB przejde przed Mendrkiem tak czy inaczej  :shotgun:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Kolejni świadomi koneserzy dołączają do niebieskiej szlachty. Po ograniu krasnali zostanie u zielonych już tylko Mazzeo i Daddy, bo grafika nie ma znaczenia, moc nie ma znaczenia, dominacja sprzedażowa również, bo ps4 kupują tylko janusze a ta dwójka należy do 15sto osobowej elity gamingu w naszym kraju. Nawet jak gry przestaną wychodzić to król Spencer wprowadzi pewnie "acziki" za granie w lobby. Aktualnie najdłuższa pozycja na bąka.  

Opublikowano

Adi, ograć gierkę przed Mendrkiem to nie jest żadne osiągnięcie. :dafuq:

Opublikowano

Mysle, ze powinien sie tu jednak pojawic ten zakaz wstepu dla (pod)ludzi, ktorzy ukrywaja swoje tagi i/lub maja ograne mniej niz 100gier, ten temat stalby sie o wiele bardziej czytelny.

Bo jak wbija tu koles z 20 ogranymi grami i mowi o byciu swiadomym konsumentem to nie wiem co mam o tym myslec.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Chciałem sobie po prostu dać dużo czasu, 5-6 lat to dobry okres żeby wyszło kilka ciekawych gier.

Nie ma co się spieszyć z zakupem konsol, niektórzy dali się nabrać i do wyjścia BB ich najlepszą grą był ten temat na forum.

Opublikowano

Bartek dobre prowo wierze.

Opublikowano

wracasz do domu o 4 rano, robisz szybkie kanapki w kuchni i starasz sie nie obudzic nikogo aby uniknac zbednych pytac

udaje sie sie wrocic do pokoju z ps4, wlaczasz ps4, 3 osoby online, impreza online

dolaczasz sie, a tam Mysza z 3 kolegami

wszyscy pijani i graja w battlefielda 4, co chwila pada "(pipi)a (pipi)any (pipi)j"

witasz sie uprzejmie i mowisz, aby nie pili juz, bo jutro rodzina do was przyjedzie

zegnasz sie serdecznie i zyczysz wesolych swiat

5.01 idziesz spac bo pestki sie skonczyly i czujesz, ze jest juz dobrze

pozdrawiam :)

/ Myszka z konta kolegi

Opublikowano

nayebany fanek powiedział mi prawdę o Sony i The Order, niestety to tajemnica

Opublikowano

edit

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chciałem sobie po prostu dać dużo czasu, 5-6 lat to dobry okres żeby wyszło kilka ciekawych gier.

Nie ma co się spieszyć z zakupem konsol, niektórzy dali się nabrać i do wyjścia BB ich najlepszą grą był ten temat na forum.

Masz racje, za 5-10 lat i ja sobie sprawie PC zeby pograć w to co nie wyszlo na PS4.
Opublikowano

Podoba mi się ten bół tyłeczka blaszek który się tu odprawia, parę słów prawdy o tym jak bardzo znikomą i złudną grupę stanowią w obliczu dominacji konsol sprawiło, że zaczęły się pojazdy ad persona - tak, ten kto mówi prawdę blaszkom wywołuje w nich rządzę nienawiści i chęć odgrażania się!

5654fe078b.jpg

Nie wyobrażam sobie tego po prostu jak można dziś zignorować konsole i twierdzić że PC to lepszy wybór. Nie dość że duzi wydawcy jak Ubisoft nie kryją w wywiadach nienawiści do PC-ta (rzecz bez precedensu!) i posuwają się do tego stopnia że świadomie obniżają jakość ich gier multiplatformowych (jak np. wycinanie shaderów w Watchdogs), pełno na nim patologii grania w prawdziwe alpha wersje za kasę, ex'y wychodzą głównie za pośrednictwem żebractwa na kickstarterze i robione są pod kompy z biedry żeby najwięcej fundatorów co łaskawie rzucili dolca zagrało, producenci hardware ruchają swoich konsumentów przed szeroką publiką (nawet nasz Adi czy Czezky dali się nabrać na popsutą pamięć w GeForce, z którą producent nie ma zamiaru nic robić i ch... bo po co?), wielkie niegdyś marki gier przerabiane są na free-to-pay (a i tak królują darmowe LoL-e, Doty i Hearthstony),  DRM-y wyłączające grę w single player na premierę już nawet przechodzą wśród pc-towej społeczności bez echa, piractwo i cheaterstwo to realny biznes z którego przestępcy na tej platformie żyją jak pączki w maśle, do tego trzeba prędzej czy później pobabrać się w ustawieniach, a PC-ta omija zwyczajowo mnóstwo ex'ów (wyobrażacie sobie mieć tylko PC-ta i nie zagrać np. w TLOU?!). 

Serio, za naganianie do PC-ta powinno być wykluczenie ze społeczności, gdyż osoba taka szkodzi nie tylko sobie, ale chce zaszkodzić innym.

Opublikowano

Tak, tak a na konsolach cie nie dymają, zaplaciłeś już za dynamiczny theme albo nowego avatarka żeby nie miec takiego samego gó.wna w obrazku jak reszta twoich kolegów? A nie zapomniałem, że nie masz ps4.

wyobrażacie sobie mieć tylko PC-ta i nie zagrać np. w TLOU?

A czy wyobrażacie sobie mieć tylko ps3 i nie zagrać w

-PGR 4

-Super Mario Galaxy

-Xenoblade Chronicles

-Gears of War

-Company of Heroes

-Starcraft 2

-KOTORA

-Warcrafta 3

-Mass Effecta

itp itd

to jest dopiero szok

Opublikowano

Szokiem jest też to, że Mendrek jest typowym betonowym klapem, a Uncharted i Soulsy zna tylko z opowieści. :reggie:

Opublikowano

Zaraz mi napisze, że Mass Effecta ograł 7 lat po premierze :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.