Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra Adi, podłącz puszkę do tv i idź grać w pillarsy na padzie albo morda w kubeł :lapka:

Tak, możecie czasem podłączyć pada i poudawać, że gracie jak ludzie, ale tyczy się to głównie multiplatform. Jak naprawdę wygląda pc gaming wiedzą wszyscy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak wyglada granie na "next genach" tez wszyscy wiedza.

Opublikowano

Widzę, że patologia z gejonly się za bardzo panoszy. Chyba da się temu zaradzić raz, a dobrze. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mendrek musi czuc noz na krtani, jak nawet na vite wychodza gry razem z ps4 (toukiden, titan souls), a na ps3 gry z plusa sprzed 5lat :(

Opublikowano

To prawda, oby wiecej takich pereł jak BB.
Opublikowano

Dobra Adi, podłącz puszkę do tv i idź grać w pillarsy na padzie albo morda w kubeł :lapka:

Tak, możecie czasem podłączyć pada i poudawać, że gracie jak ludzie, ale tyczy się to głównie multiplatform. Jak naprawdę wygląda pc gaming wiedzą wszyscy.

Widzę zapiekło doopsko, brak kolegów do grania to czuły punkt   :Coolface:  

Obstawiam, że Lemonka to jest typ takiej niedowartościowanej smutnej żaby której koledzy nie zapraszają na imprezy bo właściwie po co jak i tak go nikt nie lubi. Idealnie mi jego posty pasują do takiego obrazu. Typ nie trolluje, brak poczucia humoru, spina się, ukrywa swój PSN, betonowa mentalność, przyszedł tu z gameonly. Wszystko układa się w całość i mamy obraz typowego kandydata na wygnanie  :reggie:

To prawda, oby wiecej takich pereł jak BB.

O eXpert przyszedł nocą. Weź sobie to gdzieś skopiuj razem z dowolnym gifem z BB i oceną na MC bo to jedyne co twój obóz będzie w tym temacie wklejał przez najbliższy rok

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

UberAdi, Ty mi bardziej przypominasz taka smutna niedowartościowana żabę, blacharz ktory chodzi po forum konsolowym poczytać o gierkach w ktore nie zagra :dynia:

Opublikowano

Dlaczego nie zagra? Co/kto niby mu w tym przeszkodzi? Ty czy Lemonka? 

Opublikowano

UberAdi, Ty mi bardziej przypominasz taka smutna niedowartościowana żabę, blacharz ktory chodzi po forum konsolowym poczytać o gierkach w ktore nie zagra :dynia:

Kiedyś jak konsole były jeszcze konsolami miałem całą rodzinę Sony pod swoim dachem, później jak zaczęło się z tego robić bagno przeszedłem na jedyną słuszną obecnie platforme do grania. Tak powstał chocapic i blacharz na konsolowym forum.

Edit: kto mi zabroni? BB przejde przed Mendrkiem tak czy inaczej  :shotgun:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Kolejni świadomi koneserzy dołączają do niebieskiej szlachty. Po ograniu krasnali zostanie u zielonych już tylko Mazzeo i Daddy, bo grafika nie ma znaczenia, moc nie ma znaczenia, dominacja sprzedażowa również, bo ps4 kupują tylko janusze a ta dwójka należy do 15sto osobowej elity gamingu w naszym kraju. Nawet jak gry przestaną wychodzić to król Spencer wprowadzi pewnie "acziki" za granie w lobby. Aktualnie najdłuższa pozycja na bąka.  

Opublikowano

Adi, ograć gierkę przed Mendrkiem to nie jest żadne osiągnięcie. :dafuq:

Opublikowano

Mysle, ze powinien sie tu jednak pojawic ten zakaz wstepu dla (pod)ludzi, ktorzy ukrywaja swoje tagi i/lub maja ograne mniej niz 100gier, ten temat stalby sie o wiele bardziej czytelny.

Bo jak wbija tu koles z 20 ogranymi grami i mowi o byciu swiadomym konsumentem to nie wiem co mam o tym myslec.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Chciałem sobie po prostu dać dużo czasu, 5-6 lat to dobry okres żeby wyszło kilka ciekawych gier.

Nie ma co się spieszyć z zakupem konsol, niektórzy dali się nabrać i do wyjścia BB ich najlepszą grą był ten temat na forum.

Opublikowano

Bartek dobre prowo wierze.

Opublikowano

wracasz do domu o 4 rano, robisz szybkie kanapki w kuchni i starasz sie nie obudzic nikogo aby uniknac zbednych pytac

udaje sie sie wrocic do pokoju z ps4, wlaczasz ps4, 3 osoby online, impreza online

dolaczasz sie, a tam Mysza z 3 kolegami

wszyscy pijani i graja w battlefielda 4, co chwila pada "(pipi)a (pipi)any (pipi)j"

witasz sie uprzejmie i mowisz, aby nie pili juz, bo jutro rodzina do was przyjedzie

zegnasz sie serdecznie i zyczysz wesolych swiat

5.01 idziesz spac bo pestki sie skonczyly i czujesz, ze jest juz dobrze

pozdrawiam :)

/ Myszka z konta kolegi

Opublikowano

nayebany fanek powiedział mi prawdę o Sony i The Order, niestety to tajemnica

Opublikowano

edit

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chciałem sobie po prostu dać dużo czasu, 5-6 lat to dobry okres żeby wyszło kilka ciekawych gier.

Nie ma co się spieszyć z zakupem konsol, niektórzy dali się nabrać i do wyjścia BB ich najlepszą grą był ten temat na forum.

Masz racje, za 5-10 lat i ja sobie sprawie PC zeby pograć w to co nie wyszlo na PS4.
Opublikowano

Podoba mi się ten bół tyłeczka blaszek który się tu odprawia, parę słów prawdy o tym jak bardzo znikomą i złudną grupę stanowią w obliczu dominacji konsol sprawiło, że zaczęły się pojazdy ad persona - tak, ten kto mówi prawdę blaszkom wywołuje w nich rządzę nienawiści i chęć odgrażania się!

5654fe078b.jpg

Nie wyobrażam sobie tego po prostu jak można dziś zignorować konsole i twierdzić że PC to lepszy wybór. Nie dość że duzi wydawcy jak Ubisoft nie kryją w wywiadach nienawiści do PC-ta (rzecz bez precedensu!) i posuwają się do tego stopnia że świadomie obniżają jakość ich gier multiplatformowych (jak np. wycinanie shaderów w Watchdogs), pełno na nim patologii grania w prawdziwe alpha wersje za kasę, ex'y wychodzą głównie za pośrednictwem żebractwa na kickstarterze i robione są pod kompy z biedry żeby najwięcej fundatorów co łaskawie rzucili dolca zagrało, producenci hardware ruchają swoich konsumentów przed szeroką publiką (nawet nasz Adi czy Czezky dali się nabrać na popsutą pamięć w GeForce, z którą producent nie ma zamiaru nic robić i ch... bo po co?), wielkie niegdyś marki gier przerabiane są na free-to-pay (a i tak królują darmowe LoL-e, Doty i Hearthstony),  DRM-y wyłączające grę w single player na premierę już nawet przechodzą wśród pc-towej społeczności bez echa, piractwo i cheaterstwo to realny biznes z którego przestępcy na tej platformie żyją jak pączki w maśle, do tego trzeba prędzej czy później pobabrać się w ustawieniach, a PC-ta omija zwyczajowo mnóstwo ex'ów (wyobrażacie sobie mieć tylko PC-ta i nie zagrać np. w TLOU?!). 

Serio, za naganianie do PC-ta powinno być wykluczenie ze społeczności, gdyż osoba taka szkodzi nie tylko sobie, ale chce zaszkodzić innym.

Opublikowano

Tak, tak a na konsolach cie nie dymają, zaplaciłeś już za dynamiczny theme albo nowego avatarka żeby nie miec takiego samego gó.wna w obrazku jak reszta twoich kolegów? A nie zapomniałem, że nie masz ps4.

wyobrażacie sobie mieć tylko PC-ta i nie zagrać np. w TLOU?

A czy wyobrażacie sobie mieć tylko ps3 i nie zagrać w

-PGR 4

-Super Mario Galaxy

-Xenoblade Chronicles

-Gears of War

-Company of Heroes

-Starcraft 2

-KOTORA

-Warcrafta 3

-Mass Effecta

itp itd

to jest dopiero szok

Opublikowano

Szokiem jest też to, że Mendrek jest typowym betonowym klapem, a Uncharted i Soulsy zna tylko z opowieści. :reggie:

Opublikowano

Zaraz mi napisze, że Mass Effecta ograł 7 lat po premierze :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.