Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blubciu, ale czy ja gdziekolwiek poza waszą wyimaginowaną sferą hejtu gloryfikuję grafikę ponad gameplay? I czy gdziekolwiek stawiam się jako jakiś wzór? Z jednej strony zarzucają mi tu że stawiam grafikę ponad gameplay, a za chwilę wskazuje się że gram w pierwszego Dragon Age. No to się w (pipi)e nie składa, no albo piszecie o mnie jedno, albo drugie. Naradźcie się i zdecydujcie.

Widzisz, ja śmieję się z komputrowców bo są frajerami przez duże "F" że dali się nabrać na prowizoryczną platformę za 4000 PLN na której prym wiodą gry, które nota bene grafiką ulegają nawet i wspomnianemu przez Ciebie DA: Origins, które właśnie ogrywam. Wymieniłem rano powszechnie znaną patologię związaną z graniem na PC i dlaczego konsole do gier, a komputry do pracy. Natomiast jednostka (nieważne czy ja, Ty, Ficuś, czy mroku) nie powinna być wyznacznikiem trendu czy ogólnego stanu rzeczy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No smiejesz się z przeciętnie wyglądającej (dla typowego konsolomaniaka bo nie jest to god of war) ambitnej i złożonej gry rpg a grasz w koszmarka od EA. Gdzie tutaj sens i logika?

Opublikowano

Myślę, że logika i sens rozmyła się w momencie, gdy zacząłeś porównywać moje granie w grę z 2009 (gram bo nadrabiam przed DA: Inkwizycja) które nabyłem za 20 PLN, z pecetowym graniem w kickstarterowego koszmarka z 2015 za 160 PLN.

No ale logika i sens to nie są Twoje dobre strony, bluberze.

Opublikowano

Weź się już nie błaznij taka edycja kosztuje 129zł (mam zamiar nabyć na dniach) w empiku

2973410.jpg

a ty jak polska :cebula: podniecasz się, że kupiłeś gierke sprzed 6 lat za 20 zł :yao: przecież na PC gierki po 2 miesiącach po tyle chodzą w promocjach na steamie, a psn co? Odgrzewane Bordelandy za 299zł i to jeszcze wersja prosto z starych konsol tylko podbita do 1080p i 60 fpsów (był filmik w którym pokazali brak efektów z wersji PC). I jak cię tutaj nie dymają :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bluber obawiam sie z tej edycji nie uda Ci sie juz latwo kupic bo wszedzi sold out, chyba ze bedzie jakis ekstra print,

Opublikowano

Chyba nadszedł czas by pozbyć się PS4. 1300 zł za gołą konsolę to chyba dobra opcja nie ?

Opublikowano

Tak, żegnamy :lapka:

Opublikowano

Dobra, droższe to (pipi) bez perspektyw już nie będzie 

Tylko czekać aż wzmożeni głodem posiadacze PS4 zaczną wystawiać swoje egzemplarze na PT :banderas:

Opublikowano

Ins wróci jak zapowiedzą Knacka 2.

czyli nigdy

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Chyba nadszedł czas by pozbyć się PS4. 1300 zł za gołą konsolę to chyba dobra opcja nie ?

Zegnamy, sluszny wybór :yao:

Opublikowano

Tylko czekać aż wzmożeni głodem posiadacze PS4 zaczną wystawiać swoje egzemplarze na PT :banderas:

Jak boty na głodzie od jesieni do jesieni jeszcze nie wyrzuciły swoich konsol na śmietnik, to ty się o posiadaczy PS4 nie martw :kaz:

Opublikowano

Lem Ty caly czas jestes na glodzie bo nie masz konsoli. :kaz:

Opublikowano

X1, Wii U i PC spokojnie wystarczą do ogrania wszystkiego co najlepsze, (pipi) obesrane kupię znowu jak pojawi się jakiś dobry ex ... czyli pewnie nie wcześniej niż pod koniec 2016 roku co i tak wątpliwe.

Opublikowano

X1, Wii U i PC spokojnie wystarczą do ogrania wszystkiego co najlepsze, (pipi) obesrane kupię znowu jak pojawi się jakiś dobry ex ... czyli pewnie nie wcześniej niż pod koniec 2016 roku co i tak wątpliwe.

Jedyna opcja kupna ps4 to pod koniec jej żywota zeby ograć te 4 dobre gry i tyle. Do tego czasu ta śmieszna chińska zabawka bedzie chodzić za max 300zl, wiec po ograniu spokojnie mozna bedzie wywalić na śmietnik tam gdzie jej miejsce.

Opublikowano

Skoro masz PC do grania to no (pipi) chcesz trzymać to (pipi) rozmazane ? według twoich zarzutów wobec PS4 , X1 także powinien podzielić ten sam los :whistling:

Opublikowano

Samo Halo MCC to wystarczający powód dla mnie by nie sprzedawać X1.

Opublikowano

Bluber obawiam sie z tej edycji nie uda Ci sie juz latwo kupic bo wszedzi sold out, chyba ze bedzie jakis ekstra print,

Mam ją w empiku w którym dorwałem ostatniego bb, chyba, że to jakaś inna? 

Opublikowano

Mocny pc do grania, ale niedo.ebane AC Unity ograne i na PS4, i na bonerze :yao:

Opublikowano

:klapek: rakiem branzy. Jak tyle osob moze grac w to (pipi) obsrane BF:Hardline?

ps4-hardline-players.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Mocny pc do grania, ale niedo.ebane AC Unity ograne i na PS4, i na bonerze :yao:

Ciekawe jakie ty niedoje.bane gry przeszedłeś... a nie zapomniałem, że jesteś lamusem, który nie pokazuje psn id :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na PC też odpalałem tchórzoklapko.

Opublikowano

Myślę, że logika i sens rozmyła się w momencie, gdy zacząłeś porównywać moje granie w grę z 2009 (gram bo nadrabiam przed DA: Inkwizycja) które nabyłem za 20 PLN, z pecetowym graniem w kickstarterowego koszmarka z 2015 za 160 PLN.

No ale logika i sens to nie są Twoje dobre strony, bluberze.

Normalnie serduszko mi się kraje jak widzę, że ktoś gra w grę, która nawet jak wychodziła w 2009r. to była kupsztalem, ale jak czytam takie rzeczy to nawet mi cię nie żal.

160 PLN xD Tyle to może Sony sobie życzy za łaskawe załadowanie klapkom DC czy innego Ordera w du.pala

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

tchórzoklapko.

bansai plz zmień mu nick/podpis  :ohboy:

160 PLN xD Tyle to może Sony sobie życzy za łaskawe załadowanie klapkom DC czy innego Ordera w du.pala

The Order prawilnie na psn 269 xd

Opublikowano

Nie, no bez kitu, przy mocnym PC trzymać X1...xD

Bo to trzeba byc dałnem zeby trzymać X1 i PC pod jednym dachem :dynia:

Zeby jeszcze X1 miał must have kalibru BB a to wątpliwej jakości porty z X360 i średniaki, no musi to być dałn, zdecydowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.