Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, że się wkręciłem w ASG  :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nintendo nie lepsze 

celowo pomijam bo nie chce by smutny byl jeszcze bardziej smutny

Opublikowano

Niby chcę kupić Xbone, ale jak patrzę na sytuację obu konsol to wyglądam tak :frog:

Opublikowano

kupuj to poszczelamy się w gta

Opublikowano

jak ktos jest zdecydowany na ten magnetowid to ta oferta od easye ze za tysiaka ma sie bonera jest przeciez swietna, jak juz za taka cene sie wahasz czy brac ta konsole to jednoznacznie to swiadczy, ze xone nikogo

Opublikowano

komicznie to wygląda jak klapy do kazdej krytyki guwna obesranego dopisują jescze cos o xbaku jakby byl w takiej samej sytuacji a nie jest bo jest w dużo lepszej xd

Opublikowano

Nawet nie wiem o jaką ofertę chodzi. xD

Poza tym zdecydowałem, że kupię dopiero jak wyjdzie Wiesiek.

Opublikowano

No mega okazja - 1000 zł i mozesz dolaczyc do pozostalych 5 uzytkownikow Loniaka na tym forum !

Zgadzam sie z Mazzeo - Xbox jest w znakomitej sytuacji ! Nie prawda, ze nikt go nie chce, nikt na nim nie gra, ogolnie spolecznosc rosnie w sile. Naprawde polecam !

Edytowane przez easye

Opublikowano

suteq ale wiesz ze na xbonie wiesiek bedzie najbrzydszy? jak juz szukasz wymowki zeby jednak wziasc ps4 to powiedz ze cie jara bloodborne a nie, ze czekasz czy wycisna 912p

Opublikowano

komicznie to wygląda jak klapy do kazdej krytyki guwna obesranego dopisują jescze cos o xbaku jakby byl w takiej samej sytuacji a nie jest bo jest w dużo lepszej xd

Duzo lepszej

:dynia:

:dynia:

Opublikowano

jeszcze nigdy hejtowanie obojetnie jakiego obozu nie bylo tak latwe, przeciez sony i microsoft dziennie dostarczaja wrecz poklady beki z tych ich chinskich kawalkow plastiku

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że pedaliady (nietendo) nikt nie bierze na poważnie, nawet w momencie gdy MS i Sony kompromitują się raz za razem.

Opublikowano

xDDD

Odstaw te dragi.

Ciekawe kiedy ten złom dostanie grę na miarę BB, bo na pewno nie w tym roku. Już nie wspomnę o grach, które chodzby graficznie dorównały takiemu DC, inFamous czy Orederowi. Na tym złomie to jedynie gorsze multiplatformy, bo eksow od czasu FH2, która wygląda jak guwno i w której nie trzeba skręcac, kompletne zero.

Tej konsoli to nawet nikt nie chce za 1000zł.

Sytuacja dużo lepsza, serio trzeba żyć w innym świecie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale...

ale...

HALO w pazdzierniku !

Obiecali, ze tym razem matchmaking bedzie dzialal!

Opublikowano

Bulduperze przeniesli na 2016 rok QB bo na jesien MS ma za duzo exow, u Was to rzygowiny w postaci remasterow XD Dostaniecie GoW i Ratchet and Clank a na E3 dadza trailer guwnianego nudnego skryptem obesranego race i to wszystko dla klapersow. U4 przesuneli bo ten szrot nie wyrabia, musza przeciez zrobic wiekszy downgorad żeby działało w 1080p,acha gra bedzie miala tez pasy jak Order wiec to jest 4deplejers.

To jest wasze goty klapersy ?? Xd

o9ln3p.jpg

SFCz7.gif

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

jedyne co z botow za niedlugo zostanie na tym forum to karta mazzeo w karciance mausa, cala reszta przeskoczy tam gdzie zaczynala czyli na pc i ucieknie w podskokach na inne fora, ewentualnie jednostki beda klocic sie w CW ze granie na taborecie to jedyne rozwiazanie

Opublikowano

MS ma za duzo exow na jesien - poki co z oficjalna data premiery - JEDEN xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

suteq ale wiesz ze na xbonie wiesiek bedzie najbrzydszy? jak juz szukasz wymowki zeby jednak wziasc ps4 to powiedz ze cie jara bloodborne a nie, ze czekasz czy wycisna 912p

Nie chce PS4. Yebie mnie rozdzielczość i grafika, takimi rzeczami podniecają się tylko jakieś zyeby. :lapka:

Opublikowano

I juz widać po której stronie gra Mroku, jak to było, swój do swego ciągnie?

Opublikowano

Jezu jak dobrze, że uciekłem od tego zielonego robactwa :obama: być w jednej drużynie z mrokiem?  :whyyy:

Opublikowano

MS ma za duzo exow na jesien - poki co z ificjalna data premiery JEDEN xD

Forza 6 to tez pewniak, pewniakiem natomiast nie sa warunki pogodowe i cykl dnia i nocy.
Opublikowano

MS ma za duzo exow na jesien - poki co z ificjalna data premiery JEDEN xD

Forza 6 to tez pewniak, pewniakiem natomiast nie sa warunki pogodowe i cykl dnia i nocy.

po co ci zmienna pogoda lub cykl dnia i nocy jak wyscig srednio trwa z 5min - stare argumenty botow, chyba nawet i mazzeo

Opublikowano

Dlatego poki co nawet go nie licze, zreszta nawet botom wymieniajacym jednym tchem Forze 5 w exclusivach nie chce sie w nia grac - najlepsza reklama tej scigalki to 1% osiagniec u najwiekszych krzykaczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

rok temu o tej samej porze dolkladnie taka sama gadka, ze ms nic nie ma na jesień, ze Horizon 2 to mokre sny botów tak jak i kolekcja halo a i ze sunset to będzie crap, a na ps4 uncharted god of war i cala reszta! Tymczas pod koniec roku byla totalna anihilacja flip flopów ale juz zapomnieli :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.