Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten Sunset w którym zrobiłeś 2 acziwmenty kiedy był darmowy na 48h? :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dlatego poki co nawet go nie licze, zreszta nawet botom wymieniajacym jednym tchem Forze 5 w exclusivach nie chce sie w nia grac - najlepsza reklama tej scigalki to 1% osiagniec u najwiekszych krzykaczy.

Ile %?

Opublikowano

Na Xbonie z data tylko Halo 5, a od Sony mamy juz GoW 3 Remaster, Teraway, Gravity Rush, Everybody's Gone to The Rapture, Fat Princess Adventure, pewnie jeszcze dojdzie nowy Killzone czy Kolekcja Uncharted wiec smiesznie sie czyta ze na XO tyle exow na koniec roku.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mazzeo sobie sunseta zostawil na deser na wakacje, gdy beda upaly za oknem, inni beda jezdzic na wakacje lub nad wode, popijac browary i zyc ten bedzie w swojej ciemnej kanciapie ogrywac tego pierwszego deal breakera tej generacji

Opublikowano

pierwszego deal breakera tej generacji

Ta gra wyszła tylko na PS4, przynajmniej tak twierdzi EDGE w swojej recenzji i nie tylko oni. Jakiś dar od bogów czy coś.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Izi zalozysz sie o kasacje konta ze na XO pod koniec roku oprocz Halo 5 wyjdzie jeszcze conajmniej TR i FM6?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mazzeo sobie sunseta zostawil na deser na wakacje, gdy beda upaly za oknem, inni beda jezdzic na wakacje lub nad wode, popijac browary i zyc ten bedzie w swojej ciemnej kanciapie ogrywac tego pierwszego deal breakera tej generacji

Nie znasz jego sytuacji.

Opublikowano

Nie byłbym taki pewien TR, na ten rok pewne jest Halo 5 i Forza 6

Opublikowano

Zalozysz sie o konto?

Opublikowano

ciekawe jaki ex na ps4 pod koniec roku wyleci na 2016... a nie czekaj już ten jeden jedyny wyleciał xD

klapy pod koniec roku: "no i co że macie TR, halo i forze? do drivecrapa dali nam nową trasę, BB to gra na 1000h przechodzę 12354 raz no i nowe dlc do wieśka3"

Opublikowano

Gram tylko wieczorem po 2h na sluchawkach w plaszczu i kapeluszu, wy frajerzy. Tylko tak mozna docenic pierwsza dobra gre na ps4.

Opublikowano

TR wyleci na 2016. 

Opublikowano

bluber ma od dwóch dni playstation i już mi zbrzydły wszystkie newsy i gry na tą konsole. 

Opublikowano

Kazdy pewny ze wyleci a nikt zalozyc sie nie chce :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zalozysz sie o konto?

Nie, bo to wciąż zdecydowanie pewniejszy tytuł niz Gran Turismo.

A zakład o perma czy tylko kasacja konta i mozna wrócić na nowym?
Opublikowano

Jezu jak dobrze, że uciekłem od tego zielonego robactwa :obama: być w jednej drużynie z mrokiem?  :whyyy:

Widzisz jakiegoś bota, żeby się do niego przyznawał? Dziś podoba mu się Xbox, jutro PS4... Mrok nikogo tak samo jak Lem.

Opublikowano

bluber ma od dwóch dni playstation i już mi zbrzydły wszystkie newsy i gry na tą konsole. 

tę pajacu

Opublikowano

Zalozysz sie o konto?

Nie, bo to wciąż zdecydowanie pewniejszy tytuł niz Gran Turismo.

A zakład o perma czy tylko kasacja konta i mozna wrócić na nowym?
Tak gadasz o tym GT, a gra wyjdzie pewnie w 2017r.

Edit: ofc ze perm.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

O perma to mi szkoda, bo dla mnie CW to nie sirius biznes i nie chciałbym was stracić :-*

Ale o konto moge sie założyć, w najgorszym wypadku przepadnie swietna reputacja i posty.

Opublikowano

Jestem za, ale aby tylko Lem/Mroku byli razem w pakiecie zakładu.

Opublikowano

>expert 

>świetna reputacja

XDDDDDDDD

Opublikowano

Jestem za, ale aby tylko Lem/Mroku byli razem w pakiecie zakładu.

już raz byli, nie pykło :/

Opublikowano

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.