Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No Czezky, takiej odpowiedzi się nie spodziewałem, ale rozkłada temat na czynniki pierwsze i dobitnie niszczy dzisiejszych konsolowców ;) 

O ile jeszcze rozumiem "konsolowy feeling" w czasach PS3/X360 (nie wspomnę o wcześniejszych konsolach, bo tam to one dyktowały warunki) tak dziś zarówno PS4 jak i Xone to marnej jakości PC zamknięte w prostych pudełeczkach, które niebawem zostaną zmieszane z błotem przez Steam Machines. 

Dziś na komputerze masz kilka możliwości. Możesz odpalić PC, który odpali TV i jednocześnie Steam Big Picture szybciej, niż wybudza się z uśpienia PS4, a co najlepsze, masz lepszą jakość grafiki, dokładnie takie same kontrolery (z tym, że większą możliwość ich konfiguracji), więcej ustawień (żeby np. zadbać o płynne 60 klatek) i niższe ceny gier. Bezawaryjną sieć (w dodatku darmową) i wsparcie modderów/społeczności, jeżeli coś jest dokumentnie s(pipi)e. 

A na konsolach jest PCars w pływających 24-60 klatkach, brak trawy w GTA V czy BF:H, który wygląda gorzej od BF2 na PS2.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kiedyś to prezenty przynosił Mikołaj a Spice Girls były spoko - po prostu byliście szczawiami dla których nawet klocek lego miał charakter

no dobra, ale kiedys na konsolach byly fajne gry, ktory byly tylko na danej konsoli.

A teraz daja alphe demo mocno sredniej gry, na dodatek spoznionej o rok i reklamuja #thisisfortheplayers i ze mesjasz gier nowej generacji. Ponadto gra miala byc za darmo, a skonczyla jako platne demo (250zl!!!!!!!!!!!!!!) apdejtowane przez lata :pawel:

Ja pyerdole, a ludzie to lykaja. NIedobrze sie czlowiekowi robi, nie chce miec z tym nic wspolnego.

Opublikowano

Tak jest ! pora kupić porządnego PeCeta !

tw2b84ttw55s.jpg

Opublikowano

Czezky wlecial do CW i pozamiatal konsolomaniakami :obama:

iboIvBXQ8mmbqQ.gif

Opublikowano

ale ty ulegly jestes soul, moglbys sie troche poklocic z czezkym, troche pikanterii miedzy was dodac

Opublikowano

cw przejete przez pcowcow

kto by sie spodziewal takiego obrotu spraw

Opublikowano

Ostatnie slowo: niech co wiekszy "maniak konsol" spojrzy na swoje polki, zajrzy do szafy. Obczai perelki.

Teraz niech sobie oszacuje wartosc tej kolekcji.

Wyjdzie na to, ze kupi sobie za to 4 kompy z nasa i kontener gier.

GLU-PO-TA.

Spoko, sam bylem takim lolkiem.

Opublikowano

Jaczes masz tam jeszcze jakieś wolne miejsce na swoich kolanach?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ssfoybegyt8j.jpg

Prawdziwy piec (widac jak sie w nim pali, widac bebechy, dla mnie kozacki klimat), bezprzewodowa mycha i klawiera do zwyklej obslugi kompa, gier niewymagajcych duzej precyzji, itp

Obok bezprzewodowy headset z dzwiekiem 3d (trzyma dobe uzywania nonstop) oraz padzik.

j0fwpmz0uyix.jpg

A tak gram w CSa, UT i inne gry wymagajace prezycji.

Kupilem taka deseczke w leroy merlin, w kolorze mebli. Jest leciutka, klade ja sobie na kolanach i gra sie WYGODNIEJ niz przy biurku, nie mecza sie rece/nadgarstek, bo wszystko jest na idealnej wysokosci (ramiona w calkowitym spoczynku).

Co ciekawe, NIC nie trzeba przelaczac - mozna naraz korzystac z dwoch klawiatur i dwoch myszek, dodatkowo mozna sobie ustawic kilka profili sterowania i przelaczac sie miedzy nimi w ulamku sekundy... :)

Pod tv hub usb z ladowaniem tak szybkim jak z gniazdka (7 zlacz, wszystkie usb 3.0), z przodu obudowy 2 x usb 2.0, 2 x 3.0.

Gralismy juz na 5 kontrolerow, docelowo 8 na nastepnym spotkaniu u czezkiego... :) (pro evolution szosteczka na ps2 :banderas:, fire pro wrestling, giery ze steama)

Takze nie wiem chlopaki, jakc chcecie oszukiwac sie dalej, oddawac wiekszosc swojej kasy na idee, ktorej juz dawno nie ma, a jest gdzie indziej - wasza sprawa.

pzdr.

Soul

no dawaj kupuj pieca, nie bedziesz chyba gral w batmana w ubogiej wersji.

Opublikowano

Ale masz czysto w domu. Az sie wezme za sprzatanie bo syf, tyle kurzu te konsole generuja :reggie:

Opublikowano

No miazga, co tu dużo pisać  :master:

Opublikowano

3417944_o.gif

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Po przeczytaniu tych bomb popatrzyłem na moje białe ps4 i zrobiło mi się smutno :(

Opublikowano

Ale i tak xbox one lepszy, szrot sie nie liczy bo to pasy i 24 fpsy. Moj monster pc ma tez fajna obudowe i podswietlana niebieskimi ledami. Nawet mi nie jest zal nintendo fagow i posiadaczy szrota. Czezky w Cs'a nie masz ze mna szans.

Opublikowano

:dog: tak zaorał, że aż mi się smutno zrobiło...

Po raz pierwszy od 12 lat bycia na tym forum muszę komuś dać ignora.... nie da się inaczej. :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Najwiekszym szokiem byla dla mnie mycha.

Ostatnio gralem ze 12 lat temu na kompie na jakiejs tam standardowej myszce. Potem fpsy/tpsy na padzie. Nigdy sie w sumie nie nauczylem dobrze grac na padziku, ale dalem sobie wmowic, ze i tak jest fajnie.

Nie bede komentowal, wezcie wlaczcie sobie jakiegos fpsa na kompie u kolegi z myszka z gornej polki i to uczucie was zniszczy.

Nie wiem nawet jak opisac jak wjyebane w kosmos sa teraz te urzadzonka dla graczy  :obama:

W kazdym razie przepasc, nie dajcie sobie wmowic, ze na konsolach dobrze sie gra w shootery.

To nieprawda.

Opublikowano

Na konsolach dobrze się gra w platformówki, wyścigówki i bijatyki ;) 

Każdy inny gatunek, TPS, FPS, RTS, RPG będzie lepszy na PC ze względu na o wiele bardziej precyzyjne sterowanie.

Opublikowano

Czezky, a jakiego kompa sobie złożyłeś i ile Cie kosztował?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

http://bit.ly/1E9CffL

:sorcerer:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

single_3024221_featured_image.jpg

niech ktoś na facjatę czezkiego przerobi i dorobi zakola. sypnę plusami 

Opublikowano

Mialem taki pomysl ale nie umiem. Bansai do dziela.

Opublikowano

single_3024221_featured_image.jpg

niech ktoś na facjatę czezkiego przerobi i dorobi zakola. sypnę plusami 

daj mi tylko fotkę Czezkiego

Opublikowano

ktoś pewnie ma w fapfolderze, niech się podzieli :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.