Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic)

:daddy: :daddy: :daddy:

Yeblem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:banderas: shieeeeeeeeeet. kruk właśnie się zrehabilitował za ten monitorek mniejszy niż mój note2

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie  przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie  przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Gdybyś był tak nieogarniety, że musisz wyjechać z polski na zmywak aby zarobić to też byś tak miał.

Opublikowano

No tak, czego ja wymagam. :reggie:

Opublikowano

tylko łóżka nie chce mi się składać :P No chyba, że goście przychodzą...

czyli nigdy?

Opublikowano

No jak nigdy a Expert z Yetim ?  :oh_you:

Opublikowano

Minusujecie mnie a zobaczycie jaki ten wiedzmin bedzie zje,bany na konsole haha. Jeszcze w prezencie dostaniecie day one patch w ktorym sie znajduje downgrade. Ja na PC ogram i tyle.

Patrzcie lepiej jaki downgrade zrobili na szrocie i prawilnym next genem xbox one a wy tym sie jaracie ? B.E.K.A

Vs3ne6l.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

:/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Powinna być emotka walca. Teraz by się właśnie przydała bo raven właśnie się przejechał po expercie. :obama:

:Coolface:

piPkEkg.gif

Opublikowano

beka z experta od zawsze i na zawsze nawet mi go nie żal xD

Opublikowano

No jak nigdy a Expert z Yetim ?  :oh_you:

0002CUTBF6NQRLQX-C317-F3.jpg

Opublikowano

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Zadałem Ci pytanie na ktore uniknąłeś wypowiedzi.

Czy Steam prowadzi logi z wywalajacego sie GTA, problemy z optymalizacja i ogólne błędy wynikające z chu.jowego portu gry z przed 2 lat?

Co Ci da instalacja GTA na moim kompie?

Pogrążyłoby Cie to tylko jeszcze bardziej bo grafikę mam słabiutka w iMacu wiec i problemow byłoby jeszcze wiecej.

Jak dobrze pamiętam moje konto na Steamie to poli_x ale po wklepaniu tego nicka na Google i dodając steam account pograzylbys sie jeszcze bardziej poniewaz znalazłbyś je na liście wykradzionych loginów z tej jakże chu.jowej usługi jaka jest Steam.

Druga sprawa to taka ze ja zarzucam komus ze w cos nie grał w ocenie gry, gameplayu a nie technikalii, jesli wiec chcesz porozmawiać na temat gry to zapraszam bo ja ukończyłem chwile po premierze.

I nie wmawiaj mi ze nie ma żadnych problemow z ta gra bo

wierze bardziej eurogamerowi niz Tobie, ale zarazem wierze bardziej Tobie czy ragusowi niz smarkaczom na pclabie, to tak zebys poczuł sie lepiej.

W szczególności nie powinieneś sie tego czepiać w tym temacie w temacie w którym robi sie problem światowy z byle guwna tylko po to by toczyć z kogos bekę, i tak wlasnie połknąłeś haczyk.

Btw.

Swietny gif jak zawsze Bansai.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:fsg:

Hełm zerżnięty z trzeciego Dead Space, a reszta z ostatniego Call Of Duty.

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Gdybyś był tak nieogarniety, że musisz wyjechać z polski na zmywak aby zarobić to też byś tak miał.

Jestem ciekaw czy Tobie mama dalej majtki pierze czy juz dorosłeś.
Opublikowano

majtki pierze mi pralka :potter:

Opublikowano

majtki pierze mi pralka :sorcerer:

No ale mamusia musi zabrac majteczki z pokoju bo synkowi sie nie chce,tylko gierki pokroju bloodborne i infejmes

Opublikowano

Czy Steam prowadzi logi z wywalajacego sie GTA, problemy z optymalizacja i ogólne błędy wynikające z chu.jowego portu gry z przed 2 lat?

Według Twojego kochanego Eurogamera port i optymalizacja są świetne, a wersja PC jest najlepszą na rynku. :lapka:

Opublikowano

suteq ty znowu blacharzem jestes? Bo juz nie nadazam :Coolface:

Opublikowano

suteq ty znowu blacharzem jestes? Bo juz nie nadazam :Coolface:

Nikt nie wie kim jestem, nawet ja sam więc CI NIE POWIEM.

:kaz:

Opublikowano

Złodziejem bez konsoli :potter:

Opublikowano

Jest i bulduper od asasynów :banderas:

Opublikowano

Bynajmniej ich nie ukradłem :reggie:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.