Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fable legends sorry ta gra jest tak nijaka że o niej zapomniałem. Nawet była w tekście na obrazku bo w pracy numer mam :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

- kiedy pojawia sie gry na ue4?

- no dx12 i win10 jest na wakacje, wtedy wychodzi fable legends jako pierwsze na ue4

- fable legends? nikogo

cw w pigulce xD

Opublikowano

Będzie za darmo, więc bocka cebularska biedota (w tym także ja) ściągnie i obada, nie nastawiając się przy tym na nic wielkiego.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Fable legends sorry ta gra jest tak nijaka że o niej zapomniałem. Nawet była w tekście na obrazku bo w pracy numer mam :)

Ale Orderkiem to jaranko

Opublikowano

A wiecie że tryb fabularny w bijatyce jest bardziej filmowy niż order? to niesamowite wręcz jak udało im sie połaczyć filmowość z gameplayem. (Mk X)

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Przecież o Orderze za pół roku każdy zapomni. A nawet jeżeli nie, to to będzie jedyna reakcja na tego szrota: :yao:

ale żeby nie było - o zgniłych otworach po jądrach Yetiego nikt nie zapomni XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale Orderkiem to jaranko

No jestes jednym z nielicznych ktory wystawil gierce 7/10. ^^
Opublikowano

Eurogamer 7/10

Gameinformer 7/10

GT 8/10

:daddy: Cyfromicon 8/10 :daddy:

Trochę tych siódemek i ósemek było, jedno jest pewne, Order najbardziej niedoceniana i niesprawiedliwie oceniana gra w historii. ;)

PS. Wyszedł już jakiś tytan, który pociągnie taką grafikę? Czy nadal blachy graja w loly, warcrafty i emulatory ps2?

Opublikowano
Trochę tych siódemek i ósemek było, jedno jest pewne, Order najbardziej niedoceniana i niesprawiedliwie oceniana gra w historii. ;)

Mam nadzieje ze ikonka ;) oznacza ze to zart, ale z Toba YETI nigdy nic nie wiadomo. :notsure:

Opublikowano

jeszcze maja na aukcji second son za 500 :D

Opublikowano

firma

• 0,0% pozytywnych komentarzy

xD

Przyznaj sie PING, o Twoje konto :Coolface:

Opublikowano

Przecież o Orderze za pół roku każdy zapomni. A nawet jeżeli nie, to to będzie jedyna reakcja na tego szrota: :yao:

ale żeby nie było - o zgniłych otworach po jądrach Yetiego nikt nie zapomni XD

Ja nigdy nie zapomne, takiego szoku i zniesmaczenia jaki ta gra mi dostarczyla nie da sie zapomniec.

Opublikowano

nieoszlifowany diament, najmocniejsze 6/10 w historii, zakonczenie w kojimowskim stylu, rozczlonkowanie lepsze niz w gyrosach

Opublikowano

jeszcze duchowy nastepca nighmare creatures

Opublikowano

nieoszlifowany diament, najmocniejsze 6/10 w historii, zakonczenie w kojimowskim stylu, rozczlonkowanie lepsze niz w gyrosach

myslalem, ze nie graleś w Ryse

Opublikowano

jeszcze duchowy nastepca nighmare creatures

kiedy zaczelismy mowic o BB?

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie od Sony. 

Wytłumaczę to na podstawie piłki nożnej. Mamy FC Barcelonę, Real Madryt i LKS Papierniki Dolne.

Gdy FC Barcelona gra z Realem Madryt (czyli Gran Derbi), to oczywistym jest że wszyscy tam jadą na 120 % normy i plują krwią po meczu. 

Jednak gdy FC Barcelona gra towarzysko z LKS Papierniki Dolne, to wiadome jest że zagra maks na 15 % normy, bo i tak wygra. I nie należy ich ganić za to, że się niepotrzebnie nie przemęczają.

Wracając do branży gier. Sony to obecnie FC Barcelona. Micosoft to LKS Papierniki Dolne. Realu Madryt nie ma w ogóle. Nie oczekujcie więc od growej FC Barcelony że zagra na pełnym gazie z growym LKS Papierniki Dolne.

Opublikowano

Smutno patrzec na poglady czlowieka ktorego ktos trzyma pod kluczem w pokoju bez okien i nie pozwala wyjsc zeby zobaczyl jak naprawde wyglada swiat :frog:

Opublikowano

mówisz o tym swoim mercedesie co ma poszarpane orurowanie jak w paincie robione? 

Ta gra to poprostu GOTG, na PS3 ograne dla fabuly, teraz można podziwiać na PC

http://i.imgg

Nie słuchaj go Colin. Screeny z gta tylko w 1080p downsamplowanym z 1440p naturalnie w 60fps.

aqxgC6L.jpg

Tytaj zęby ma tylko Michael.

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie ode mnie

pierd.enie begins in:

3

2

:yao:

1

Wytłumaczę to na podstawie piłki nożnej. Mamy FC Barcelonę, Real Madryt i LKS Papierniki Dolne.

Gdy FC Barcelona gra z Realem Madryt (czyli Gran Derbi), to oczywistym jest że wszyscy tam jadą na 120 % normy i plują krwią po meczu.

Jednak gdy FC Barcelona gra towarzysko z LKS Papierniki Dolne, to wiadome jest że zagra maks na 15 % normy, bo i tak wygra. I nie należy ich ganić za to, że się niepotrzebnie nie przemęczają.

Wracając do branży gier. Sony to obecnie FC Barcelona. Micosoft to LKS Papierniki Dolne. Realu Madryt nie ma w ogóle. Nie oczekujcie więc od growej FC Barcelony że zagra na pełnym gazie z growym LKS Papierniki Dolne.

Fix

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie od Sony. 

Mędrek jak zawsze trafnie i w samo sedno.

Opublikowano

Lubicie siadać sobie na kolanach, c'nie?

Opublikowano

Lubicie siadać sobie na kolanach, c'nie?

Nie tak jak boty przesiadujący tu 24/7 i poklepujących się po plecach, bo na xbonku brak jakichkolwiek gier od czasu FH2, bo co tam wyszło? Ori i możliwość robienia screenów. :obama:

Wklei ktoś listę najaktywniejszych użytkowników w tym temacie?

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.