Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

co to za crapiasta gra w 3d?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W sumie nie ma roznic, lepsze AA na PS4 ale to prawdopodobnie zasluga wyzszej rozdzialki, tyle. Wyjdzie w 1080p bedzie wygladac identycznie.

Opublikowano

Widzę, że pecetowcy powoli przejmują temat, jak i forumek. Idealnie, trzeba pokonać dzicz z psełdo platformami do granie.

#thisisGaben

Opublikowano

Dla mnie te obrazki to jeden chuy tak samo jak ten remaster tlou.

Opublikowano

Właśnie ogłoszono że Arkham Knight będzie miał dodatkową zawartość czyli kilka misji tylko wtedy jak złożysz zamówienie w Gamestopie. Jak ta branża mnie wkurza.

Dlatego zawsze kupuje Batmany w wersji goty. I z second hand'u.

Opublikowano
Fajnie, a teraz wracam do grania na ultra w 1080p/60fps.

No ja w D3 gram na takich ustawieniach od premiery :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzę, że pecetowcy powoli przejmują temat, jak i forumek. Idealnie, trzeba pokonać dzicz z psełdo platformami do granie.

#thisisGaben

Przejąć to się najwyżej mogą czemu przez tyle czasu nie mogli zagrać w GTAV i czemu nadal nie mogą zagrać w gry obiektywnie uznane za najlepsze tytuły ostatnich czasów.

Oglądałem wymieniane przez Was "uber boskie naj tytuły na PC" i powiem tak - nikt z Was nie potrzebuje PC z kartą za 3k ba, powiem więcej  - nikt z Was nie potrzebuje PC za 2k. Cofam wszystko co powiedziałem, gdyż Wam wystarczy Pegazus, pod warunkiem, że można by było podłączyć klawiaturę i myszkę. 

I jeszcze te teksty, że konsole hamują PC a PC rozwija branżę xD ja pitolę, chyba branżę konsumenckiego anal fistingu. Nie dziwę się czemu gry na PC są tańsze - takie dzieła powinni z gazetką Lidla rozdawać, wziąłbym z nowym modelem Crocsów.  

Do nory 

Opublikowano

Remaster TLoU wał jak skur.wysyn.

Tylko konsolowcy mogą się na coś takiego nabrać - kupić dwa razy grę, żeby podbić sobie detale grafiki do poziomu akceptowalnego...

Na PC by to nie przeszło, po prostu każdy normalny gracz zmieniłby sobie detale z LOW na MEDIUM. (O High i Utlra nie mówię, bo konsole nie wycisną takich detali).

Opublikowano

Przejąć to się najwyżej mogą czemu przez tyle czasu nie mogli zagrać w GTAV i czemu nadal nie mogą zagrać w gry obiektywnie uznane za najlepsze tytuły ostatnich czasów.

Jak nie? W TLOU czy GTA V grałem na premierę na PS3. Kolejny po Mendrku myśli, że wszyscy są jednoplatformowi jak on. :mocking:

Opublikowano

wczoraj wyszło goty na peceta. piękne piksele, super turowy system. na konsolkach tego nie uświadczysz.

Opublikowano

GTA V? Wersja beta w subHD prawilnie ukończona na 100% na tfu, tfu, PS3, a wersja final 1080p master race jesienią do zabawy i modów. Tak żyją królowie gamingu.

Konsole nie hamują branży? Ile jeszcze gier stanie się trzecioosobowymi shooterkami bez żadnych możliwości, by konsolomaniak się nie pogubił za bardzo i nie zjechał gierki, że za trudna?

Opublikowano

2 dni męczyć ten sam temat. Ja pier,dole. Czekam na jutrzejsze posty pana prezesa o 20 pixelach na tytanach.

Opublikowano

Remaster TLoU wał jak skur.wysyn.

Tylko konsolowcy mogą się na coś takiego nabrać - kupić dwa razy grę, żeby podbić sobie detale grafiki do poziomu akceptowalnego...

Gre jak gre ale zeby zmienic rozdzialke oni musza kupic nowa konsole za 2k xD. Be-czu-nia.

Opublikowano

Jak wszyscy w tym temacie.

Mejm, dobrze, ze wy nie musicie kupic tytana za 2k, zeby gry na ultra chodzily.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Nazwanie TLOU na PS4 wersją "remastered" jest doprawdy urocze. Remastered to jest OoT na 3DS'ie Halo 1 na 360 albo REmake, a nie TLOU z podbitą rozdzielczością i klatkami animacji. TLOU: Ported - tak bym to widział.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Co to jest "tytana za 2k"? Czekam az ktorys wyleci z Voodoo 3dfx.

Opublikowano

Remaster gry która wyszła rok temu, litości. 

Opublikowano

Konsole nie hamują branży? Ile jeszcze gier stanie się trzecioosobowymi shooterkami bez żadnych możliwości, by konsolomaniak się nie pogubił za bardzo i nie zjechał gierki, że za trudna?

Może devi/wydawcy zwrócą uwagę na PC "królów gamingu"  kiedy w końcu zaczniecie kupować gierki na premierę a nie na wyprzedażach po 1-5$ i będą mieli z was tyle samo zysku co z konsolomaniaków ;)

Opublikowano

Nikt nikomu nie broni robić remastera po roku, ale niech to będzie remaster, a nie port.

Opublikowano

Nazwanie TLOU na PS4 wersją "remastered" jest doprawdy urocze. Remastered to jest OoT na 3DS'ie Halo 1 na 360 albo REmake, a nie TLOU z podbitą rozdzielczością i klatkami animacji. TLOU: Ported - tak bym to widział.

O to to, masz u mnie plusa za nawiazanie do OoT <3 No i racje masz. Koper, idź stąd. 

Opublikowano

Jak wszyscy w tym temacie.

Ano, mi gry na ultra chodzą na laptopie. Co prawda nie w szlachetnym 1440p, ale 720p też syci.

Opublikowano

Może devi/wydawcy zwrócą uwagę na PC "królów gamingu"  kiedy w końcu zaczniecie kupować gierki na premierę a nie na wyprzedażach po 1-5$ i będą mieli z was tyle samo zysku co z konsolomaniaków ;)

Frajerów doi się łatwiej, więc nie wiem, czy branża kiedykolwiek wróci do czasów swojej świetności, gdzie zarówno konsolki jak i komputry dostawały fajne, unikalne gierki (teraz te drugie wciąż dostają, ale wiele serii się zeszmaciło przez pojawienie się na kąsolach) :/.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.