Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak by Panas robił dalej plazmy to ja nie wiem do czego to LCD by się nadawało  :yao:

No ale janusze wybrali "technologię"  :reggie:

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

drugie najmocniejsze 6/10 w historii? 

Opublikowano

Jakiś cytat z tym 60fps na yt u kruka?

(tutaj pierdy observera który nadal nie umie cytować i linki do moich postów)

LOL, przecież kruk to napisał specjalnie. xD

Taka typowa szpilka w stronę konsol jednocześnie gloryfikując PC jak to robi często. 

Kur.wa drugi expert z Ciebie. :/

A mnie 60fps na yt gdzieś do jesieni nie obchodziło, bo siedziałem na Mozilli gdzie 60fps jest tylko po włączeniu HTML5, a tego nie robiłem. :lapka: Dopiero potem przeniosłem się na Chrome'a. Czyli potwierdza się to co o Tobie wcześniej pisałem. :cool:

suteq ale daj mu spokój, on ma teraz swoje pięć minut, tyle miesięcy czekał przyczajony aż będzie mógł mi doje,bać xD

nie do końca mu się udało, bo w zacytowanych postach wciąż nigdzie nie ma tych "60 fps" które mi zarzuca, ale kurde, każdy zasługuje na chwilę radości, niech ma

Opublikowano

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

Jeśli wersja ps4 będzie miała 60 fps w por. do 30 na ps3 to będzie to 100% exclusive nie dostępny nigdzie indziej.  :sorcerer: Ja tam biorę wersje na ps4. Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

God of War 3 Remastered, Golden Abyss na ps4, kolekcja Uncharted, coś tam z kickstartera, jakies spadki ze stołu pc master race, Agent, The Last Guardian (na e3 napewno ogłoszą) 

beka z konsoli jaka posiada bartoszek, znudzi mu sie bloodborne i zostana mu wyzej wymienione gry albo sztuczne jaranko do multiplatform jaakie w lepszej jakosci mialby na pc gdyby te 1,5tys zainwestowal w niego zamiast w te smieszne pudelko z padem na 3h

Opublikowano

ogral przeciez na x360

Opublikowano

God of War 3 Remastered, Golden Abyss na ps4, kolekcja Uncharted, coś tam z kickstartera, jakies spadki ze stołu pc master race, Agent, The Last Guardian (na e3 napewno ogłoszą)

beka z konsoli jaka posiada bartoszek, znudzi mu sie bloodborne i zostana mu wyzej wymienione gry albo sztuczne jaranko do multiplatform jaakie w lepszej jakosci mialby na pc gdyby te 1,5tys zainwestowal w niego zamiast w te smieszne pudelko z padem na 3h
Nie ma chyba Black Flag w profilu.
Opublikowano

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

Jeśli wersja ps4 będzie miała 60 fps w por. do 30 na ps3 to będzie to 100% exclusive nie dostępny nigdzie indziej.  :sorcerer: Ja tam biorę wersje na ps4. Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Tylko, że Persona 5 to jest pastgenowa gra robiona na PS3 od paru lat, a wersja na PS4 to będzie zwykły remaster w dniu premiery.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

plazma > gamingowy lcd Eizo > lcd samsung

tak to mi wychodzi, moja plazma ma laga 23ms i odświeżanie piksela 0,0001ms, lcd choćby z lagiem 5ms nigdy nie zejdzie z odświeżaniem piksela do takiego poziomu, stąd smugi przy dynamicznych scenach, aczkolwiek nowe tv stosuja sztuczki żeby to niwelować - ale one znowu laga zwiększają.

Trzeba dobrać ekran pod swoje potrzeby, proste.

Niestety ekspert i fajuś nie potrafia tego zrozumiec.

Opublikowano

tak to mi wychodzi, moja plazma ma laga 23ms i odświeżanie piksela 0,0001ms, lcd choćby z lagiem 5ms nigdy nie zejdzie z odświeżaniem piksela do takiego poziomu, stąd smugi przy dynamicznych scenach, aczkolwiek nowe tv stosuja sztuczki żeby to niwelować - ale one znowu laga zwiększają.

faktycznie, dlatego mam w domu plazme panasa

Opublikowano

ogral przeciez na x360

No to faktycznie lipa.

Podaj model TV jaki masz.
Opublikowano

Kupując PS4 sprzyjamy dalszemu rozwijaniu się raka branży :empathy:

Opublikowano

Edycja GOTY Mordora w maju. :banderas:

Bierzesz ragi? 

Ja pier.dole :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Watpie zeby bylo 60 fps, takich gier na PS4/Xone bedzie znikoma ilosc niestety.

Opublikowano

Edycja GOTY Mordora w maju. :banderas:

Bierzesz ragi?

Już zdążyłem kupić jak idiota w dniu premiery na stemie. Dziękuje, ale nie skorzystam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko, że Persona 5 to jest pastgenowa gra robiona na PS3 od paru lat, a wersja na PS4 to będzie zwykły remaster w dniu premiery.

P5 to może i kiepski przykład, ale to zawsze sygnał w stronę wydawców jakich gier chcą użytkownicy ich obecnych konsol. Jeśli zapowiedziany ostatnio cross genowy Star Ocean da radę, także wezmę lepszą wersję. 

Opublikowano

Ta persona w ogóle wyjdzie w tym roku czy nie w końcu? :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Kupując PS4 sprzyjamy dalszemu rozwijaniu się raka branży :empathy:

1nCDGS1.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Za sowę masz plusa. :s159:

Opublikowano

Prawda jest taka ze jak za xxx lat wylacza serwery Bloodborne, albo z jakiegos powodu nie beda dostepne patche to to pudełeczko z plyteczka jest huya warte, bo jak gra chodzila w dniu premiery kazdy widzial. Gra jest fenomenalna, ale to co sie obecnie dzieje z branza jest nie do pomyslenia. Ciekawe czy wydadza druga wersje plytowa GOTY z zainstalowanym patchem.

Opublikowano

Dlatego dokupię wersję GOTY ze wszystkimi dlc, która powinna zawierać pierwsze patche na płycie :kaz:

edit:

albo remaster :frog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Prawda jest taka ze jak za xxx lat wylacza serwery Bloodborne, albo z jakiegos powodu nie beda dostepne patche to to pudełeczko z plyteczka jest huya warte, bo jak gra chodzila w dniu premiery kazdy widzial. Gra jest fenomenalna, ale to co sie obecnie dzieje z branza jest nie do pomyslenia. Ciekawe czy wydadza druga wersje plytowa GOTY z zainstalowanym patchem.

Właściwie to ciekawy temat. Serwery Bloodborne nie mają wiele wspólnego z patchami, bo te lecą z PSN, ale problem pozostaje: co jeśli je wyłączą.

Na X360 wiem, że patche można znaleźć na necie i zainstalować je z pendrive'a, więc jak za 30 lat nas najdzie na partyjkę w Gears of War z wnukiem to będzie można jakoś tą gierkę spatchować. Jak to jest na PS3? Na PS4? Na Xbox One?

Opublikowano

Na PS3 z tego co pamietam byla taka mozliwosc (?), niech mnie ktos poprawi ja sie myle.

PS4 nie mozna.

Opublikowano

Pamiętam premierę GTA V. Wkładam płytę, a tu wyskakuje konieczność pobrania aktualizacji konsoli. Zapyerdalałem sprintem do najbliższego punktu wi-fi i pobrałem aktualkę na telefon. Super sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.