Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiły się dane z Niemiec:

LTD now:

PS4: 1.600.000

XB1: 378.000

YTD:

PS4: 208.000

XB1: ~47.000

http://www.boerse-online.de/nachrichten/aktien/Sony-zieht-mit-der-PS4-in-Deutschland-der-Xbox-One-von-Microsoft-davon-1000608188

Czyli mamy 4,42 do 1 na korzyść PS4. Xbox nie istnieje w Europie. Xbox na kolanach i ma pełne usta.

Dominacja jak za czasów PS2. :kaz:

Na miejscu bociarni sprzedałbym tego złoma póki jest coś wart.

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ta dominacja cieszy ale jednoczesnie daje obawy, ze microsoft faktycznie moze myslec by wydac mocniejsza rewizje albo za 2-3 lata zaatakowac juz nextgenem

Opublikowano

Nie ma to jak przeczytać taki krzepiący news na początek dnia. No ale bociarnia tutaj nadal żyje oderwana od rzeczywistosci.

Opublikowano

albo olać rynek konsol i zająć się czymś na czym się znają

Opublikowano

Co byloby złe, bo bez konkurencji Sony jeszcze bardziej poleci w kielicha i gracze na tym straca. Musi byc jakis dobry konkurent, monopol zle wróży. Nie wiem jak Nintendo stoi w USA albo Japonii ale w EU sie prawie nie liczy z tego co rozumiem.

Opublikowano

konsole to nie tylko stacjonarki przeciez ----> 3ds ma sie sprzedazowo wszedzie bardzo dobrze albo swietnie, no chyba ze eu = polska

Opublikowano

To klapy nie mają po co zarywać nocki, żeby obejrzeć januszową konferencje na E3? W jakim celi Sony ma się starać i pokazywać gry, skoro sprzęt sam schodzi, jakby miał 10 exów ze średnia 90 na MC :reggie:

Opublikowano

Czyli mamy 4,42 do 1 na korzyść PS4. Xbox nie istnieje w Europie. Xbox na kolanach i ma pełne usta.

Dominacja jak za czasów PS2. :kaz:

Na miejscu bociarni sprzedałbym tego złoma póki jest coś wart.

I co z tego,ze dominacja jak za czasow Ps2 jak niema w co grac? Sony jak zwykle na obiecywalo,ze #4theplayers itp. i znowu ludzi wydymali :/ Czlowiek kupil ps4 i gra w multiplatformy  :facepalmz:

Opublikowano

albo olać rynek konsol i zająć się czymś na czym się znają

Dlatego jedyna osoba, której w 100% zależało na grach już nie jest w MS. Ed Fries miał ciekawe wystąpienie na DICE Summit, w którym się odnosi do rezygnacji z pracy w MS.

P.S

Dla osób, które nie wiedzą kim jest ów pan: W zasadzie główny założyciel Xboxa, twórca Microsoft Games Studio, doradca i opiekun wszystkich najważniejszych gier od MS (Age of Empires, Flight Simulator, PGR,  itp.)

Opublikowano

I co z tego,ze dominacja jak za czasow Ps2 jak niema w co grac? Sony jak zwykle na obiecywalo,ze #4theplayers itp. i znowu ludzi wydymali :/ Czlowiek kupil ps4 i gra w multiplatformy  :facepalmz:

czlowiek kupil xone i gra w gorsze multiplatformy

Opublikowano

swoją drogą co w tym roku jeszcze wychodzi z exów na PS4?

Until Down w czerwcu, GOW Remastered w lipcu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Uwielbiam zapach obsranych xbotów o poranku :fsg:

Ladny argument :klapek: btw ja jestem za :master: .

@Fanek,chyba jakis Rachet i Uncharted Remastered. Sony takie dobre.

Opublikowano

swoją drogą co w tym roku jeszcze wychodzi z exów na PS4?

Until Down w czerwcu, GOW Remastered w lipcu

Czyli nic. :kaz:

Opublikowano

Uwielbiam zapach obsranych xbotów o poranku :fsg:

Ladny argument :klapek: btw ja jestem za :master: .

@Fanek,chyba jakis Rachet i Uncharted Remastered. Sony takie dobre.

Tylko :newell:. Nie ma innej opcji na chwilę obecną.

Jak brakuje argumentów w obronie podkonsoli od microsyfu to klasyczna ucieczka w PC. Skoro wolicie PC to co robicie w temacie CONSOLE wars. Wypad na pc laba. Przestańcie przeszkadzać w delektowaniu się dominacją sony jak za czasów ps2.

Opublikowano

pc master race, jeden dzis w statusach płacze że mu bluescreena wywala, a drugi w hydeparku narzeka ze nie moze odpalic wieśka 1 na windows 8 :kaz:

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Opublikowano

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Zapomniales o instalacji :lapka:

Opublikowano

No jak się jest amebą i mameją, to gierki nie chodzą :kaz:. Ludzią bystrym chodzą i włączają się 4x szybciej niż na gu.wnie obe.sranym 4 :reggie:

Czysta selekcja naturalna klapiszcze :kaz:

No i beka z Andrew. Dostał dwa słabe PC w ciasnych obudowach i wmawia sobie, że to konsole:kaz:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

No jak się jest amebą i mameją, to gierki nie chodzą :kaz:.

definicja blacharza w jednym zdaniu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CasualStation 4, teraz jestem na 100% pewny

Mówisz o xzłomie, którego nikt nie chce, gdzie mamy strzelanie do botów w fps, niemożliwość przegrania walki w bijatyce, czy cofanie czasu w wyścigach? Casualbox, janusze biją brawo swoimi wąsami. Jak boty podchodzili pod BB, to nie wiedzieli jak założyć pistolet, janusze jedne. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No i beka z Andrew. Dostał dwa słabe PC w ciasnych obudowach i wmawia sobie, że to konsole:kaz:

Mówisz o tej konsoli od Sony, która według Digital Foundry wyznacza nowe standardy graficzne? Beka z blachar i ich tytanów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.