Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PC to freeware czyli setki mini syfów, które pogrążą Twój system i co dwa lata musisz robić reinstall bo już masz dość kur.wa syfu i zwieszek i odpalania się kompa przez 25 minut.

Mody, czyli coś, co przy nieumiejętnej instalacji i najmniejszym błędzie wykrzacza całą grę i pół systemu, instrukcja instalacji Europa Barbarorum ma 5 stron A4, mody rzadko wychodzą z wersji beta więc generalnie instalujesz=ryzykujesz

indie - to już omawialiśmy, pikseloza i Marian-de-coder w garażu pchający rynek do przodu

multiplatformy - kosmiczne wymagania sprzętu na wartość 1,5 konsoli i tak co rok przy każdej premierze i sranie że znowu chyba nie pójdzie albo pójdzie na low czyli w wersji PlayStation 2 (patrz rozmowy o nowym Wieśku na formach PC lol)

ciekawe, wciągające, nietypowe exy, których zazdroszczą Baronowie:

pustynia_0352.jpg

naprawdę, wszyscy blacharze proszeni są o Start--> Zamknij --> Zamknij system i do nauki bo o 19 kolacja i do mycia. 

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PC to freeware czyli setki mini syfów, które pogrążą Twój system i co dwa lata musisz robić reinstall bo już masz dość kur.wa syfu i zwieszek i odpalania się kompa przez 25 minut.

Mój komp odpala się w jakieś ~8 sekund.

Laptop wybudzony ze sleepa - natychmiast.

Siła SSD.

Opublikowano

Destiny mogę sobie odpalić w każdej chwili na PS4, ale jakoś nie kręci mnie strzelanie z kiepską grafą, wolę zagrać na PC w Counter Strike.

:teehee:

Tak głupie, że nawet śmieszne.

Opublikowano

Twój system i co dwa lata

Obecny lapek z Win7 mam już prawie 3 lata i jeszcze żadnej reinstalki nie trzeba było robić.Raz za kiedy puści się programik do robienia porządków czy wywalenia potencjalnych syfów i po sprawie.

To już PS3 mi się częściej wieszało.

Opublikowano

Czemu? Aha, no tak, jesteś januszem bez skilla, który gra w upośledzonego bf4. Zapomniałem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Destiny mogę sobie odpalić w każdej chwili na PS4, ale jakoś nie kręci mnie strzelanie z kiepską grafą, wolę zagrać na PC w Counter Strike.

Taka prawda. CS miażdży grywalnościowo takie Destiny, gdzie na serwerach biega masa casuali. Jak już gram w multi, to chcę porządnego przeciwnika, a nie konsolowca ledwo dziergającego coś na tym śmiesznym padziku od którego łapy bolą.

Pamiętam betę Warface - wlazłem na serwer i tak było:

857341_10203801449942669_1515412091_o.jp

Konsolowcy nie potrafią grać w FPP. Jak bym miał mychę i klawiaturę, to statsy by były lepsze...

Opublikowano

Hahah, nie mogę z was, pogrubię istotne słowa, to może uda wam się wspólnymi siłami rozwiązać ten rebus.

"Destiny mogę sobie odpalić w każdej chwili na PS4, ale jakoś nie kręci mnie strzelanie z kiepską grafą, wolę zagrać na PC w Counter Strike.

Czemu? Aha, no tak, jesteś januszem bez skilla, który gra w upośledzonego bf4. Zapomniałem.

Polecam Destiny, Bungie nie zawiodło, ostatnia nadzieja pełnosprawnych graczy nadejdzie 9 września.

Opublikowano

Taka prawda. CS miażdży grywalnościowo takie Destiny, gdzie na serwerach biega masa casuali. Jak już gram w multi, to chcę porządnego przeciwnika, a nie konsolowca ledwo dziergającego coś na tym śmiesznym padziku od którego łapy bolą.

Pamiętam betę Warface - wlazłem na serwer i tak było:

857341_10203801449942669_1515412091_o.jp

Konsolowcy nie potrafią grać w FPP. Jak bym miał mychę i klawiaturę, to statsy by były lepsze...

Mam takie pytanie, po jakiego huya siedzisz w tym temacie i wciskasz wszystkim po kolei, ze gry na konsole sa słabe? Destiny kiepskie, Uncharted kiepskie, RDR kiepskie, TLOU kiepskie. BF4 na konsole brzydki, CS genialny To jest forum konsolowe, jak ci się nie podobają gierki na te sprzęty i wolisz grac na PC to załóż sobie konto na forum CD-Action i tam się liż po jajkach ze swoimi kolegami i graj na swoim, że tak zacytuję ciebie "szlachetnym sprzęcie każdego barona gamingu (PC)."

Opublikowano

Counter Strike dobra gierka, polska społeczność trochę zje.bana, ale sama gra jest świetna. No i jest na jednym z najlepszych silników do fpp.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@kidnappa

Ano właśnie po to, żeby czytać takie posty jak Twój. Pogódź się z tym, PC jest lepszy.

Opublikowano

A ktoś tu próbował wciskać kit, że wersja na Xboxa One będzie słabsza i obcięta z efektów... Bullshit, beta wygląda identycznie na obydwu platformach, nie licząc rozdzielczości, a w pełniaku różnic nie będzie absolutnie żadnych.

No... w sumie będą - funkcja "record that" na Xboxie, snap achievów, lepszy pad i lepsza usługa sieciowa. Lepiej wybrać wersję Destiny na Xboxa One.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Haha, Ping przyjmuje taktykę co większych konsolowych trolli i już się chłopaki wkur,wiają xD.

Dobrze dobrze.

Opublikowano

No... w sumie będą - funkcja "record that" na Xboxie, snap achievów, lepszy pad i lepsza usługa sieciowa. Lepiej wybrać wersję Destiny na Xboxa One.

To z pewnością jest powód dla którego warto kupić Destiny na XO, Takie ficzery tylko na podkonsoli, Przecież na PS4 też mozna nagrywac, robić zdjęcia, streamować, ale walić to, bo na XO można powiedzieć record that a na PS4 nacisnąć przycisk. Macio od kiedy stałes się botem piszesz głupsze posty od Mendrka i Daddy'ego razem wziętych, a to już wyczyn. Winszuję.

Opublikowano

zrzuty ekranu robione kalkulatorem bezcenne

Opublikowano

zrzuty ekranu robione kalkulatorem bezcenne

Grałem na konsoli, inaczej się nie dało :(.

Ostatnio na PS4 chciałem zrobić screena z Yakuzy: Ishin żeby pokazać na forum PC Lab żałosne tekstury, a tu się nie da, bo możliwość łapania screenów jest w tej grze zablokowana.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A ktoś tu próbował wciskać kit, że wersja na Xboxa One będzie słabsza i obcięta z efektów..

Niestety, ale wersja na Xboxa One będzie słabsza i obcięta z efektów i żaden śmieszny filmik na YouTube nie sprawi ze bedzie inaczej.

Do tego na X kieprawe community Seby z bloku powoduje ze tylko podklasa przegrańcow na babcinej rencie drugiego stopnia wybierze Destiny na One.

Opublikowano

To z pewnością jest powód dla którego warto kupić Destiny na XO, Takie ficzery tylko na podkonsoli, Przecież na PS4 też mozna nagrywac, robić zdjęcia, streamować, ale walić to, bo na XO można powiedzieć record that a na PS4 nacisnąć przycisk. Macio od kiedy stałes się botem piszesz głupsze posty od Mendrka i Daddy'ego razem wziętych, a to już wyczyn. Winszuję.

To nie jest funkcja, która zmusza do zakupu konsoli, ale to funkcja, która działa wielokrotnie lepiej od przycisku share, a od sierpniowej aktualizacji, będzie miała jeszcze większe znaczenie. 

Od kiedy stałem się botem, odkryłem czym jest prawdziwa, konsolowa zabawa i przyjemność z giercowania z najwygodniejszym padem ever. Powoli dochodzi do momentu w którym zastanawiam się, czy PS4 jeszcze kiedykolwiek kupię, bo z każdym kolejnym updatem systemu, Xbox odstawia ten szrot tak daleko, że aż przykro patrzeć na wierzgających się klapów. 

Waldek - nie, różnic w Destiny nie ma i nie będzie i żadne Twoje śmieszne teksty, że tak "będzie i koniec kropka" tego nie zmienią :)

Opublikowano

XBona w Polsce może uratować tylko jedno - możliwość przerobienia konsoli i napier.dalanie na piratach. Tak było z PlayStation, PlayStation 2, X360, tak może być z XBone.

Edytowane przez ping

Opublikowano

To z pewnością jest powód dla którego warto kupić Destiny na XO, Takie ficzery tylko na podkonsoli, Przecież na PS4 też mozna nagrywac, robić zdjęcia, streamować, ale walić to, bo na XO można powiedzieć record that a na PS4 nacisnąć przycisk.

Co najlepsze do PS4 również można wypowiadać komendy i jest tego nawet więcej niż na szrocie.

No i ten brak różnic - o 1/3 pikseli mniej na ekranie, ale do premiery podciągną bez cięć w grafice :rofl:

I jeszcze bonus dla pinga - cienie na blasze AD 2008 za równowartość PS3:

58yl47w.png

S547iiU.png

+ wersja bez cieni, bo płynność ponad grafikę:

YNW7BZf.png

oAmeSoF.png

#tylkopc

Edytowane przez Iras

Opublikowano

To z pewnością jest powód dla którego warto kupić Destiny na XO, Takie ficzery tylko na podkonsoli, Przecież na PS4 też mozna nagrywac, robić zdjęcia, streamować, ale walić to, bo na XO można powiedzieć record that a na PS4 nacisnąć przycisk.

Co najlepsze do PS4 również można wypowiadać komendy i jest tego nawet więcej niż na szrocie.

Tak, z tego 3/4 tych komend nie działa albo trzeba ja wypowiadać po kilka razy  ;)

Więcej komend? Chyba w twojej alternatywnej rzeczywistości.

Opublikowano

No, powyższe screeny tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że nawet biedronkowy komp z 2008 miażdży graficznie gry na PS3.

Nie martw się, może w TLoU Remastered też będzie opcja wyłączenia cieni i zmiany tekstur z medium na low, żeby PS4 pociągnęło tą kiepsko zoptymalizowaną grę w 60fps (bo o stałych 60 klatkach można pomarzyć o czym świadczy stosowna opcja lockowania do 30 klatek). :yes:

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.