Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Ale dalej mi nie powiedziałeś co w moich rękach widziałeś, bo przyznam Ci (w tym pięknym dniu dla Polskiego gamingu) ze masz absolutna racje poniewaz mam nadwagę i problem z cholesterolem (dokładnie trójglicerydy czy jak im tam)

No nic rzut oka na ręce i widać, że masz problemy z nadcisnieniem (pewnie wszędzie samochodzikiem jezdzisz co nie?) Także polecam wybrać się na badania i bez jaj mówie, jesteś ojcem więc wiesz.

92 na MC NO TROCHE SŁABO

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

(pipi) wiedźmina. Nowego asasyna zapowiedzieli <3

Ciekawe,czy będzie duży downgorad,bo już na tym trailerze gra wygląda średniawo( twarze jak z wczesnej poprzedniej generacji).

Edytowane przez Soban

Opublikowano

(pipi) wiedźmina. Nowego asasyna zapowiedzieli <3

100.gif

please be trolling

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Ale dalej mi nie powiedziałeś co w moich rękach widziałeś, bo przyznam Ci (w tym pięknym dniu dla Polskiego gamingu) ze masz absolutna racje poniewaz mam nadwagę i problem z cholesterolem (dokładnie trójglicerydy czy jak im tam)

No nic rzut oka na ręce i widać, że masz problemy z nadcisnieniem (pewnie wszędzie samochodzikiem jezdzisz co nie?) Także polecam wybrać się na badania i bez jaj mówie, jesteś ojcem więc wiesz.

92 na MC NO TROCHE SŁABO

No pewnie ze wszędzie samochodzikiem, ale mnie ciekawi po czym widać to na rękach :|
Opublikowano

Po gameplayach z Wieska 3 ogladalem zapowiedz nowego Assassina z niesamowitym zazenowaniem. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bo masz palce jak serdelki i nie obcięte paznokcie :sorcerer:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Bo masz palce jak serdelki i nie obcięte paznokcie :sorcerer:

Juz obcięte, czyli wszystko ok :obama:
Opublikowano

Czyli co mamy grę pokroju BB na Xbąku i to szybciej niż klapy twierdziły ;)

Recenzji z wersji xbąkowej jeszcze nie ma, ale zakładam, że będzie o te 2-3 punkty niższa także ten wcale nie hehe

Opublikowano

>downgorad

>gubi klatki

>chu.,jowa walka

>fetch questy

ehhhhhhhhhhhhhhhh

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2013

2504401-6535952199-ip9VU.gif

2014

BoEVirV.png

2015

cWf3DID.png

:ninja:

ScornfulNeedyGalah.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano
>fetch questy

no bo w jednej recenzji cos tam przeczytales i od razu fetch questy, co z tego ze 15 innych chwali ten aspekt.

Walke ocenie jak pogram, choc wiele recek rowniez wypowiada sie na ten temat pochlebnie.

Opublikowano

Ja pierdzu ale downgorad :obama:

Opublikowano

ScornfulNeedyGalah.gif

Ex na PC:

scale-620x.jpg

Ex na konsole:

tZmHotX.jpg

I kto tu hamuje rozwój grafiki?

Opublikowano

Ej, ale wiesz, że majnkampf jest też na kąsolach ?

Opublikowano

I zapewne pierwszy ma wyższą średnią od drugiego. :>

Opublikowano

Ale miedzy 1080 a 900 jest tylko 180 roznicy !!!!111!!1!!!!123!!1

:yao:

Opublikowano

Ej, ale wiesz, że majnkampf jest też na kąsolach ?

Ej, ale wiesz że to nie Minecraft? To kolejny ex na pc z oryginalnym, artystycznym designem i superior grafiką nieograniczaną konsolami. :master:

Opublikowano

A myślałem ze Ubisoft jest nie do pobicia.

Ubisoft przełożył premierę Division na następny rok, chce pobić W3 w downgoradzie

Opublikowano

gra sadzac po ocenach wspaniala ale jak juz kiedys pisalem gdyby nie to, ze to swieta krowa to hejt pewnie bylby juz od pol roku - downgrad gorszy niz u patrz psow

Opublikowano

wolalbym 900p na ps4 zamiast tego jak ta gra dziala na chwile obecna, jesli do teraz nie pokazali wersji na xone pomimo umowy z microsoftem i nikt na swiecie nie dostal kopii recenzenckiej na ten sprzet to na pewno nie ma lepiej

Opublikowano

Hejtu na CDP nie ma bo nawet po dowgrade Wiesiek to top graficznie tej generacji. Redzi zawstydzili caly developerski swiat robiac taka ogromna gre i to w 1080p/900p na PS4 i XO, a nie jakies 792p i rzygi w Patrz Psach.

Opublikowano

wjechali na tym gameplau do miasta albo walczyli gdy wiecej przeciwnikow bylo na ekranie?

Opublikowano

A to dziwne bo wczoraj ogladalem 5min nieskompresowanego gameplayu z wersji na XO. Dodatkowo na XO dali dynamiczna rozdzialke 900p -> 1080p wiec o framerate bym sie nie martwil.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.