Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja raz na innym portalu spotkałem takiego asa co twierdził, że:

- na gta v chętnie poczeka(rok po premierze) bo on w sumie to jeszcze ogrywa gta iv i niech konsolowcy beta testują

- rdr go nie interesuje bo go nie kręcą westernowe klimaty

- tlou obejrzał na youtubie i uważa to za kiepską grę a joela za debila ze względu na decyzje jakie podejmował

xDDDD wcale bym się nie zdziwił jak by to ten berlin był

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakiś tam serwis, zapowiedział, że będzie osobna recka dla wersji pc, pewnie inne p©lebsowe portale pójdą ta drogą i bardzo dobrze, bo wyjdzie ich zakłamanie. Niech tylko DF zrobi porównanie.

Opublikowano

Ściągnijcie tego debila do CW, czuje bekę na 100 stron.

Jeden nam juz wystarczy.

Przecież urlop ma.
Opublikowano

Jakiś tam serwis, zapowiedział, że będzie osobna recka dla wersji pc, pewnie inne p©lebsowe portale pójdą ta drogą i bardzo dobrze, bo wyjdzie ich zakłamanie. Niech tylko DF zrobi porównanie.

Porównanie pewnie będzie do przewidzenia, za 2-3 razy mniejszą kwotę dostaje się prawie taką samą wersję co na PC. :lapka:

K*rwa, a jeszcze niedawno miałem myśli, żeby budować od podstaw kompa za kilka tysi. :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

K*rwa, a jeszcze niedawno miałem myśli, żeby budować od podstaw kompa za kilka tysi. :dynia:

Polecam, polecam. Wczoraj odpaliłem konsolę po 1,5 miesiąca chyba. Zobaczyłem 2,5gb update do BB, chyba 7gb do drivecluba(przewidywany czas ściągania 6h xDDD) i wyłączyłem

Opublikowano

Odpaliłeś złą konsolę po prostu. :cool::lapka:

Opublikowano

@Expert

Ty to jednak masz tupet, jestem ciekaw czy jak ktoś mówi, że masz fajnego synka Ty odpowiadasz mu nie prawda nie jest fajny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja mialem 2gb aktualizacji na xbonie, ale 10 minut nie minęło i już po sprawie, leciało z pełną prędkością łącza, pięknie

Opublikowano

Na Onie nie bedzie lepiej bo patche sa za to 2-3x większe

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nawet jak by te patche były 5 razy większe to na One i tak szybciej je ściągnę. Na PS4 to loteria - raz idzie na maxa a po 2 minutach spada do 4mbps. Imo już lepiej to działała na PS3.

Opublikowano

spauzuj i po chwili daj start - od czasow ps3 przez vite i ps4 tak robie jak widze ze cos wolno pobiera i prawie zawsze natychmiastowo to pomaga

Opublikowano

Na Onie nie bedzie lepiej bo patche sa za to 2-3x większe

Nie jest to dla mnie problemem na 60Mb/s. :lapka:

Opublikowano

Next was the frameskip/freezing. This one makes the game unplayable as it is right now. I was heading into a corner when the screen froze. The audio was still working, so I knew the game would come back to life. What I didn't know was when. We're talking 2-3 second freezes here and when it did return me to the action

Czyli znajomy jednak nie przesadzal.

Edytowane przez easye

Opublikowano

konsola spoko, na casual wieczorki

Imo już lepiej to działała na PS3.

szczególnie zrobenie update od 1.0 do 1.11 do GT5/GT6

Opublikowano

konsola spoko, na casual wieczorki

Imo już lepiej to działała na PS3.

szczególnie zrobenie update od 1.0 do 1.11 do GT5/GT6

Chodziło mi o to że na PS3 prawie zawsze pobierało mi z maksymalną prędkością łącza.

Opublikowano

Nie czytam więcej polskich recenzji. Od tego tekstu o Dzikim Gonie na PPE dostałem raka, co za tragedia  :whyyy:

Opublikowano

http://www.gamegrin.com/reviews/project-cars-review/

cars w wersji na xone zjechany, zniszczony, wysadzony - ocena 1/10 ale przeciez prawie nie rozni sie od wersji na ps4, ale przeciez chmura, ale przeciez zaraz dx12

Kur.wa to ma być recka? Przecież to wygląda jak jakiś news. 

Opublikowano

cars w wersji na xone zjechany, zniszczony, wysadzony - ocena 1/10 ale przeciez prawie nie rozni sie od wersji na ps4, ale przeciez chmura, ale przeciez zaraz dx12

po paczu bedzie 9,5/10, powinni zrecenzowac drugi raz

Patch info.

Fixed Issues - 

- Issue where cars would garage into closed garages in Zolder

- Console TT is now set to 11am to match PC

- Re-enabled saving of Community ghosts

- Added ABS brake rumble to XB1 triggers

- Changed XB1 pad rumble to only update during the per frame tick and not at 600hz

- Use absolute acceleration values for blending and updating steering movement to prevent negative direction

- XB1 trigger rumble scaled along with FFB rumble.

- XB1 analogue stick range corrected to use full extent

- The driver can no longer be switched in MP races and time trials

- Fix for NULL pointer protection when accessing ProximityDetector GUI

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Czy to prawda, że CDA oceniło Saints Row IV 6/6?

Jeżeli to prawda to...

Tak, a w tym samym czasie GTAV na -5/6 xD

:facepalmz:

Opublikowano

po paczu bedzie 9,5/10, powinni zrecenzowac drugi raz

Patch info.

Fixed Issues - 

- Issue where cars would garage into closed garages in Zolder

- Console TT is now set to 11am to match PC

- Re-enabled saving of Community ghosts

- Added ABS brake rumble to XB1 triggers

- Changed XB1 pad rumble to only update during the per frame tick and not at 600hz

- Use absolute acceleration values for blending and updating steering movement to prevent negative direction

- XB1 trigger rumble scaled along with FFB rumble.

- XB1 analogue stick range corrected to use full extent

- The driver can no longer be switched in MP races and time trials

- Fix for NULL pointer protection when accessing ProximityDetector GUI

No nagle "drugi raz powinno być zrecenzowane", ale Driveclub to wieczne 7/10 i druga szansa po patchach się nie należy, c'nie?

Podwójne standardy botów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.