Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy to prawda, że CDA oceniło Saints Row IV 6/6?

Jeżeli to prawda to...

Tak, a w tym samym czasie GTAV na -5/6 xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Karolek mówi, że Saint's Row jest lepsze niż GTA.

Opublikowano

Nie wiem jak IV, ale 2 i 3 na pewno. Przynajmniej w kwestii fun'u płynącego z sandboxa.

W GTA V sandbox jest nudnym dodatkiem do fabuły...

Opublikowano

No nagle "drugi raz powinno być zrecenzowane", ale Driveclub to wieczne 7/10 i druga szansa po patchach się nie należy, c'nie?

Podwójne standardy botów.

Przecież na polygonie niby przekupionym przez MS DC został ponownie oceniony po patchach z 7/10 dostało 7.5/10.

Opublikowano

polygon pierw ocenil na 7/10 potem obnizyl na 5/10, po patchach dal 7.5/10

Opublikowano

Skyrim Xbox 360...

the_elder_scrolls_v_skyrim_55_605x.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

saints row mi sie najbardziej podobala jedynka na 360, pozniej im odyebalo i zrobili niezlego crapa

Opublikowano

Wiedzmin 2 na PC

i9ZDIUuPEvnVH.png

Wiedzmin 3 na PS4

XAg09vf.jpg

:reggie: :reggie: :reggie:

Ciekawe czy Geralt może w W2 wejść na tamtą górę... Oh wait, przecież to nie była gra open world!

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Spoko, na PC będą ustawienia ultra, 60fps, rozdzielczość 2K czy 4K i bankowo będzie to wyglądać lepiej. 

Konsole są po prostu słabe i gra nie może rozwinąć skrzydeł :reggie:

Opublikowano

wiedzmin na xone

185119370_2.jpg

Opublikowano

CW to w tej chwili jedyna oaza normalności, gdy cały świat onanizuje się Wieśkiem, tutaj zawsze znajdzie się łyk świeżego hejtu dla zachowania stabilności psychicznej i dobrego gustu...

Opublikowano

CW to w tej chwili jedyna oaza normalności, gdy cały świat onanizuje się Wieśkiem, tutaj zawsze znajdzie się łyk świeżego hejtu dla zachowania stabilności psychicznej i dobrego gustu...

Oznaką dobrego gustu jest granie w crapiaste Dragon Age II?

Opublikowano

Karolek mówi, że Saint's Row jest lepsze niż GTA.

Mendrek to alter Smugglera.

Opublikowano

http://www.gamegrin.com/reviews/project-cars-review/

cars w wersji na xone zjechany, zniszczony, wysadzony - ocena 1/10 ale przeciez prawie nie rozni sie od wersji na ps4, ale przeciez chmura, ale przeciez zaraz dx12

Aleeeeee pad jest lepszy!!!!!!!

To samo bedzie z Wiedzminem, teraz rozumiem czemu tworzy sie kółko wzajemnej adoracji pomiędzy botami i blacharzami i plusikami sie wymieniają, oni wiedza ze przejście na blachę to kwestia roku.

Opublikowano

Ja tam się nigdzie nie wybieram, tylko zielona kraina  :sir:

Opublikowano

@Expert

Ty to jednak masz tupet, jestem ciekaw czy jak ktoś mówi, że masz fajnego synka Ty odpowiadasz mu nie prawda nie jest fajny.

Tak mówią, wiesz co odpowiadam?

Wiem

Opublikowano

Oznaką dobrego gustu jest granie w crapiaste Dragon Age II?

No nie wiem czy takie crapiaste, mi się gra bardzo przyjemnie, więc zgadzam się ze średnią ocen na MC, czyli takie 8-/10 ;)

Opublikowano

Wiedzmin 2 na PC

i9ZDIUuPEvnVH.png

Wiedzmin 3 na PS4

XAg09vf.jpg

:reggie: :reggie: :reggie:

Ciekawe czy Geralt może w W2 wejść na tamtą górę... Oh wait, przecież to nie była gra open world!

W3 w sumie też nie jest grą open world.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mysza co masz na mysli? Z tego co widziałem to nie jest tak full open world jak Skyrim, tylko podział na Hub-y (jak np Skellige) które są duże i są open world z miejscami do eksploracji.

Opublikowano

W4 będzie takim słowiańskim RDR.

Opublikowano

Mysza co masz na mysli? Z tego co widziałem to nie jest tak full open world jak Skyrim, tylko podział na Hub-y (jak np Skellige) które są duże i są open world z miejscami do eksploracji.

No właśnie chodzi mi o to, że nie jest grą full open world jak Skyrim. Jednak jeden hub z W3 z tego co się orientuje przewyższa takiego Skyrima, a już na pewno wszystkie lokacje z dwójki. Dlatego też gorsze fragmenty w trójce nie powinny dziwić.

Opublikowano

Właśnie przeczytałem, że w 3 jest mnóstwo nawiązań do Sagi. Pozdro klapy. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.