Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Widac, ze nowy. Zadowolony? Z dzisiejszych gier? Chyba w rzeczywistości Mendrka.
Maciomaniak - nie nowy a stary wyjadacz od szaraczka w gore... I nie nie jestem zadowolony z jakosci gier ja tylko mowilem o grafie
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A mnie (pipi)ie grafika. Dopoki desing jest Za(pipi)isty i nie chrupie to ja jestem spelniony.. Ciesze sie ze wiedzmin wyglada tak jak wyglada na ps4 myslalem ze bedzie gorzej.. A jest naprawde niezle.. Zeby obrzydzic migrafike to trzeba sie postarac np(risen1 na x360) wspolczuje ludziom co licza kazdy detal roznicy. Mi dopoki gameplay sie zgadza w 99 procentach. To jestem.. Zadowolony

Widac, ze nowy. Zadowolony? Z dzisiejszych gier? Chyba w rzeczywistości Mendrka.
Maciomaniak - nie nowy a stary wyjadacz od szaraczka w gore... I nie nie jestem zadowolony z jakosci gier ja tylko mowilem o grafie

gra na ps4

nie jest zadowolony

tylko mowi o grafie

wszystko sie zgadza, witamy

Opublikowano

MGS V czyli "piąta" odsłona gównianej serii którą jarają się wszyscy bo to modne chwalić MGSa i Kojime :reggie:

mogles na cale zycie zostac na tej wsi, teraz bys wystepowal w rolnik szuka zony zamiast pisac takie glupoty jarajac sie grami dla pedofili i odkrywajac multi w 2015

Opublikowano

Za $20 to może i ja bym się zastanowił, dlaczego tak tanio?

A Rayos ma rację tylko kinowe 25 fps. 60fps to jakiś teatr telewizji, rzygnąć można.

Opublikowano

Za $20 to może i ja bym się zastanowił, dlaczego tak tanio?

A Rayos ma rację tylko kinowe 25 fps. 60fps to jakiś teatr telewizji, rzygnąć można.

w 60 fps prawilnie wyglądają tylko gierki Nintendo, resztę zaorać bo można rzygnąć 

Opublikowano

Ustaw se VPN na Ukraine i odpal gog.com (wykasuj cookies najpierw)

:master:  :dynia:

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

No ale to nie wina tych kilkustet swietnych i kultowych tytulow na PC ze nie potrafisz skoordynowac lewej i prawej reki oraz ogarnac wiecej niz 2 klawisze.

Opublikowano

nienawidzę grać na PC. DLA mnie to nienaturalne, PC tylko do forumka, internetów i filmów. Zaorać gry na to

No ale to nie wina tych kilkustet swietnych i kultowych tytulow na PC ze nie potrafisz skoordynowac lewej i prawej reki oraz ogarnac wiecej niz 2 klawisze.

Wychowałem się na pegasusie i na PC, z czego więcej grałem na PC. Przecież nie twierdzę, że na PC nie ma dobrych gier, ale jako platforma DLA MNIE (podkreślam, DLA MNIE) do grania się nie nadaje. No ale jestem nintendofagiem i dziwakiem :reggie: 

Opublikowano

lhehg.jpg

Opublikowano

Ustaw se VPN na Ukraine i odpal gog.com (wykasuj cookies najpierw)

fwRMkFP.jpg

Opublikowano

Szczególnie, że niektóre gatunki gier powstają jedynie na PC a nie ma gatunki tylko na konsole.

Opublikowano

dwie moje super wyczekiwane gry czyli ratchet i uncharted przesuniete na 2016, persona znajac zycie tez sie na ten rok nie zalapie, dalej nie wiadomo co z rime i no men sky - dramatycznie reszta roku sie szykuje jesli chodzi o exy sony, microsoft ma niesamowite pole do popisu

Opublikowano

ficus, bierz xbona za tysiaka, ograj fh2, sunseta, d4 - a pod koniec roku tomb ridera i forze 6, zanim cos na ps4 wyjdzie to sprzedasz 

wrocisz jako klap obiektywny, bedziesz mogl jechac botow bo "juz tam byles, widziales i chuy nie konsola"

Opublikowano

za chwile wiesiek wiec jakos przeczekam do e3 i zobacze co kazda z tych smiesznych firemek szykuje i czy znowu ktos czegos nie przesunie

Opublikowano

ficus, bierz xbona za tysiaka, ograj fh2, sunseta, d4 - a pod koniec roku tomb ridera i forze 6, zanim cos na ps4 wyjdzie to sprzedasz 

wrocisz jako klap obiektywny, bedziesz mogl jechac botow bo "juz tam byles, widziales i chuy nie konsola"

Nie kupuj, nie wspieraj MS-u, bo znowu wydadzą szajską konsolę, znowu boty będą kłamać i udawać że deszcz pada (jak w Driveclub), i w ogóle to ja będę musiał w tym temacie pisać i odkręcać to co oni nakłamali. Chyba nie chcesz, bym pisał często w tym temacie prawda? No to nie kupuj Xbąka. Dziękuję.

Opublikowano

mam nadzieje że nie zapowiedzą "mocniejszych" sprzętów, ale np nie obraziłbym się jak by pokazali już slimke ps4 o ile jest tam jeszcze co do odchudzania

Opublikowano

mendrek akurat z wszystkich uzytkownikow szanownej marki playstation za ciebie mi najbardziej wstyd wiec jesli kiedykolwiek kupie jakiegos xboxa to wiedz ,ze do tego sie swoimi (pipi)ami w CW bardzo przyczyniles

Opublikowano

Jeśli z powodu bolesnej prawdy, masz zamiar tarzać się w łajnie - cóż, tylko współczuć. Ale myślę, że problem leży w Twoim podejściu do Sony. Akceptujesz ich obecną dominację, ale nie w smak Ci to najwyraźniej. Masz umysł klapa, ale serce bota. Cóż, miejmy nadzieję że nie popełnisz jakiegoś błędu, a jeśli już - to skończysz jak easey czy exact. Jako męczennicy prawdy, którzy zaznali cierpienia i bólu oczu od słabych rozdziałek, w imię najwyższego obiektywizmu...

Opublikowano

Ciekawe czy kolesie z pclaba siedzą tutaj i też przeklejają te bzdurne posty mendrka, exacta i reszty szajki na swoje forum i tam bekują w temacie podzespoływars

Opublikowano

wyyebali moja kochana vite, teraz maja wyyebane na exy na ps4 bo sprzedaz to samograj

dominacja mnie yebie, ja chce grac w gry, ktore mnie jaraja, a te sony znowu przeklada

microsoft znowu z obecnego repertuaru ma identyczna garstke exow jak ps4 juz wydanych jaka mnie jara (horizon2, so, pewnie sprawdzilbym ori) i gorsze multiplatformy, ale przynajmniej po zapowiedziach widac, ze sie staraja

serce bota grajac cale zycie na konsolach sony...w ten pusty leb sie uderz, po prostu widze, ze choc dalej uwazam ze sony to mniejsze zlo to oni z roku na rok sa coraz gorsi w tym co robia, to cien tej firmy i tej magii jak za czasow psx

jeszcze o rozdzialkach bedzie mi pier.dolil koles co na taborecie gra w gierki w przedziale 680-720p

Opublikowano

ja pier.dole mendrek xd weź ku.rwa ten provident i kup sobie wreszcie to ps4 bo ciebie czytać sie nie da

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.