Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Serio, współczuję ludziom którzy przechodząc na nową generację, pominęli jakieś prawdziwe hity z zeszłej generacji, a dziś narzekają że nie mają w co grać i że branża lipna. Nawet nie współczuję, ale jest mi ich bardzo żal...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na ps3 takie hity nieograne jak dragon age 2 :/ juz wiem czemu mocze sie w nocy

Opublikowano

Dragon Age 2 - bardzo dobra gra. Kto przegapił (i lubi rpg-i), ten faja.

Opublikowano

Ostatnio opowiadałem swoim wnukom, że znam takiego jednego pana, który dopiero teraz ogrywa Dragon Age II, a one do mnie:

- "Dziadku, czy ten pan jest archeologiem"

- "Nie, on jest po prostu biedny drogie dzieci"

Jak juz chcesz Mendrkowi dokuczyc to ten zart powinien isc tak:

Ostatnio opowiadałem swoim wnukom, że znam takiego jednego pana, który dopiero teraz ogrywa Dragon Age II, a one do mnie:

- "Dziadku, czy ten pan jest archeologiem"

-"To Mendrek, beka wnusiu"

Opublikowano

Faktycznie, ale pisałem to na szybko z klimatyzowanego autobusu :lapka:

Opublikowano

Z jedynka wytrzymalem 10 minut. Co za crap.

Kto nie ogral dark soulsow ten frajer. Gdybys ogral Karolku to wiedzialbys co to dobry rpg.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To jakie exy wychodzą na plejstejszyn do końca roku ? xD

Opublikowano

program do nagrywania plyt wychodzi na xone? wreszcie sprzedaz konsoli ruszy

Opublikowano

Serio, współczuję ludziom którzy przechodząc na nową generację, pominęli jakieś prawdziwe hity z zeszłej generacji, a dziś narzekają że nie mają w co grać i że branża lipna. Nawet nie współczuję, ale jest mi ich bardzo żal...

Dobra skończ. Nie stać cię nie kupujesz ok, nikt się nie smieje, ale przestań tak kompromitować się i bronić tego crapa i szrota3.

Opublikowano

a na xbona, jutro premiera, kolejny ex, 9/10

http://www.destructoid.com/review-nero-292028.phtml

NERO (Xbox One [reviewed], PC, Wii U, 3DS)

Developers: Storm in a Teacup

Publisher: ID@Xbox

Released: May 15, 2015 (Xbox One), TBA (PC, Wii U, 3DS)

Ex bo nie wyjdzie na konsole Sony?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

no wasteland 2, elite dangerous tez niby blacharskie exy dopoki nie wyjda na konsole

Opublikowano

Dragon Age II, najgorsza część serii, największy crap RPG ostatnich lat. 

Wszyscy zasłużenie hejtują, no ale komu się podoba? Mendrkowi! 

Nigdy go nie zrozumiem  :dafuq:

Opublikowano

Dragon Age 2 to taki troche Saboteur wsrod sandboxow, niby straszny crap z niskimi recenzjami, ale jakos fajnie sie spedzalo czas przy tym :dafuq:

Opublikowano

komisja wyborcza zlicza bezbeki, druga tura w niektórych kategoriach nie będzie potrzebna :Coolface:

robimy ankietę czy wyniki wystarczą?

Opublikowano
Sony Computer Entertainment UK has no concerns about the PS4's Christmas games line-up, despite going up against the likes of Halo 5, Forza Motorsport 6 and Rise of the Tomb Raider on Xbox One, UK MD Fergal Gara has told MCV.

"I won't go into any detail now," said Gara. "There is plenty for gamers to get excited about already, such as Tearaway for PS4 and No Man's Sky. That's just the start of what is on the table right now. So I don't have any concerns that we will have a lack of strong software for PS4 this peak."

http://www.videogamer.com/news/sony_has_no_concerns_about_ps4s_christmas_line-up.html

ZA DUŻO BEKI xD

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

komisja wyborcza zlicza bezbeki, druga tura w niektórych kategoriach nie będzie potrzebna :Coolface:

robimy ankietę czy wyniki wystarczą?

Jak zrobisz ankietę, to więcej ludzi zagłosuje, bo niektórym nie chce się pisać ;) 

Tak przypuszczam.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

no men sky fajne ale ja bym sie zapadl ze wstydu pod ziemie wymieniajac jako eksluzywnego hita remaster gierki z vity na 4 godziny zabawy

Opublikowano

Niedawno wrzucalem newsa ze S-E przenosi focus na mobile, dzisiaj ceo Konami powiedzial:

"We will pursue mobile games aggressively", says Konami's new CEO Hayakawa in an interview with Nikkei Trendy Net.

"Our main platform will be mobiles. Following the pay-as-you-play model of games like Power pro and Winning Eleven with additional content, our games must move from selling things like "items" to selling things like "features."

"We saw with these games that even people who buy physical games are motivated to buy extra content. The success of Power pro especially has motivated us to actively push more of our popular series onto mobile than ever before."

"Gaming has spread to a number of platforms, but at the end of the day, the platform that is always closest to us, is mobile. Mobile is where the future of gaming lies."

"We hope that our overseas games such as MGSV and Winning Eleven continue to do well, but we are always thinking about how to push our franchises onto mobile there too."

"With multiplatform games, there's really no point in dividing the market into categories anymore. Mobiles will take on the new role of linking the general public to the gaming world."

http://jin115.com/archives/52080348.html

Mobile goty platforma bo nie dosc ze gre kupuja to jeszcze dodatkowy content bioro. Mobile to przyszlosc gamingu :frog:

Opublikowano

Nie rozumiem hejtu na Dragon Age 2. A tymbardziej na Origins. Jedynka to prawdziwy hołd dla klasycznych rpg-ów i jednocześnie gra robiona od pasjonatów papierowych rpg-ów dla pasjonatów papierowych rpg-ów. 

Dwójka to upchany akcją, solidny action rpg. Charyzmatyczne postacie (co prawda archetypy zerżnięte mocno z Mass Effecta, ale czy to źle?), ciekawe podejście do fabuły (nie żadne tam ratowanie świata, a po prostu lokalne kryzysy w obrębie jednego miasta), ciekawe dialogi (do tego tak naprawdę postać wymawia je różnorako w zależności jaki charakter jej wykreowaliśmy - inaczej tą kwestie wypowie śmieszek a inaczej dyplomata), dużo umiejętności do wyboru bez obaw że "zepsujemy postać", i jedyne co wkurza to mocny backtracking, a w zasadzie operowanie na tych samych lokacjach.

Opublikowano

Dragon Age II, najgorsza część serii, największy crap RPG ostatnich lat. 

Macio przecież polygon dał dobrą ocenę  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.