Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dave wrócił idę kupić popcorn, bo się przyda na najbliższe dni 

nope. spróbuj ponownie za 16 dni.

:obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak dobrze, że mam immunitet u Colina. :obama:

:buziak:

Opublikowano

Pełna kulturka Colin  :sir:

Opublikowano

Colin - wyższa kultura konsoloadmingu

Opublikowano

Przeczytalem Wiedzmina i mam pytanko:

czy fabula w grach tez jest taka nudna i chuyowa, a postacie interesujace jak zeszloroczny snieg?

W ogole sie nie dziwie, ze przelozyli tylko poczatkowe tomy na obce jezyki, a potem olali :reggie:

I to ja mam byc bezbekiem podobno....

:frog:

Opublikowano

Nic się nie martw, jesteś.

Opublikowano

Nic się nie martw, jesteś.

Kamień z serca, Colin uratował sytuacje.
Opublikowano

Ja uwazam ze to E3 bedzie bardzo dobre, za duzo tajemnic.

Jestem tego samego zdania. Już M$ się chwalił, że mają najlepszy lineup w historii xboxów. Zobaczymy ile w tym prawdy :)

microsoft_e3_2015-640x361.jpg

halo5

forza6

fable legends(?)

tomb raider

gears of war + może jakaś zajawka gow4

scalebound

crackdown3

qunatum break

rare

Pewnie jeszcze inne megatony i bankowo któreś gry zostaną na GC. Jeśli będzie połowa z tego na E3 w formie gameplayów a nie filmików CGI to   :banderas:

Jeszcze Elite Dangerous w 2015 w odpowiedzi na NMS od Sony i Battletoads.

No i garsc fajnych indyczkow:

Inside

Below

Cuphead

Sony na kazdej plaszczyznie lezy w tym roku :reggie:

Opublikowano

Jeszcze Mroku się uaktywnił w statusach - trzeba będzie coś na niego znaleźć :kaz:

Do CW powrócę po E3 i będę miał beke ze remasterow na plejstejszonie i innych guwien pokroju korytarzy. Wiedzmin nadchodzi wiec ogram w 1080p i stałych 30 fpsach na high, mój pecet jest gotowy. :banderas:

:lapka:

Opublikowano

dajcie mi powód :teehee:

Moglem sobie kulturalnie zassac z zatoki ://////////

Propagowanie piractwa :Coolface:

Ładnie to tak ?

Opublikowano

potwierdzam Watch Dogs dobra gierka

kupiłem bundle PS4 z WD i gre prawilnie sprzedałem nie wyjmując z folii

Opublikowano

E3%20PS.png

Nie chwalą się najlepszym line-upem w historii PlayStation, więc pewno znowu skończy się na kilku indykach i pokazach gierek na 2018 rok.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie kupilem,mialem do wyboru jedna z nadchodzacych gierek przy zakupie karty graficznej i wybralem akurat tego sredniaka. Gierki Ubi zawsze byly dobre.Wszystkie Assassiny ograne i Watch Dogs bylo dobra gierka na 9/10

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ładnie to tak ?

¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Nie kupilem,mialem do wyboru jedna z nadchodzacych gierek przy zakupie karty graficznej i wybralem akurat tego sredniaka. Gierki Ubi zawsze byly dobre.Wszystkie Assassiny ograne i Watch Dogs bylo dobra gierka na 9/10

Szczególnie ten model jazdy nie? Dobrą kierę powinni dorzucać do zwykłej edycji.

Opublikowano

Szczególnie ten model jazdy nie? Dobrą kierę powinni dorzucać do zwykłej edycji.

Tragedi nie bylo, w SD bylo o wiele gorzej

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

dajcie mi powód :teehee:

Moglem sobie kulturalnie zassac z zatoki ://////////

Propagowanie piractwa :Coolface:

sprzedał cały dobytek, kupił blache, na gry nie wystarczylo, zostala zatoka i f2p
Opublikowano

znowu się zaczęły szpagaty o byle (pipi) :/

administracji przed targami i downgoradzie wiedźmina ciśnienie na naplecie skoczyło zbyt wysoko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.