Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ładnie to tak ?

¯\_(ツ)_/¯

nie daleko pada Bansai od Shen'a :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Również potwierdzam, w tak świetnie dopracowaną grę jak Unity nigdy nie grałem.

Żadnych bugów, piękny stały fps no i ta fabuła. 9/10 to ocena, na którą zasługuje ten tytuł i basta!

:fsg:

Czekam na Londyn, to będzie piękna gra :banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

pewno znowu skończy się na kilku indykach i pokazach gierek na 2018 rok.

Znowu? Przecież to MS na ostatnim E3 zapowiadał gry renderami a później przez rok cisza: Scalebound, Crackdown, Phantom Dust (pewnie po cichu skasowane będzie) i to całe Inside i Below rok wcześniej.

Opublikowano

Uwaga,bo nikt nigdy nie ściągnął gry z torrenta xD

Jak raven grał na piracie w gta5 przed premierą to wszyscy propsowali za dostarczane info, a teraz piraty to zło.

Szpagatnica jak się zakamuflował. Majtki można zmienić, ale zapach gówna na zawsze pozostanie w powietrzu.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

1414734035244.png

zapytaj kolegow z administracji o pmki jakie dostaja od dresika
Opublikowano

pewno znowu skończy się na kilku indykach i pokazach gierek na 2018 rok.

Znowu? Przecież to MS na ostatnim E3 zapowiadał gry renderami a później przez rok cisza: Scalebound, Crackdown, Phantom Dust (pewnie po cichu skasowane będzie) i to całe Inside i Below rok wcześniej.

Spokojnie, celowo odpisałem w CW, nie w temacie E3 :kaz:

Opublikowano

1414734035244.png

Opublikowano

No ok, Czezky na urlopie to oddajcie Figaro, kompletnie nie wiem co na gafie słychać.

Opublikowano

Szpagatnica xD

no Bansai straciłeś w oczach, ale widzę, że u Ciebie to norma. 

Teraz już wiem z kim wolą trzymać kańciapowcy i admini tego forum.

@szpagatnica 

czy Ty ogarniasz co to jest frajerstwo a czym jest pytanie się czy da się coś zrobić z warzywniakiem, któremu się ostro nudzi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Srednio mnie interesuje co stracilem w oczach osoby ktora siedzi na kolanach czezkiego :dafuq:

Mroku za to samo dostal wczesniej warna tyle ze ode mnie i nikt nie plakal, no ale rozumiem ze jakis zlot wam sie opozni przez pieczywo dejwa ktory przeciez nie moze napisac na PW komus informacji do podania dalej.

A, tak jeszcze nawiasem, ja tego posta nie zaraportowalem :Coolface:

Opublikowano

Nie od forum Twoje szpagatowanie się zaczęło Panie kolego z dwojga złego wolę kolana Czezkiego  :kaz:

Tłumaczonko widzę, czyli winny, wie, że sprzedał  :frog:

Opublikowano

Nie od forum Twoje szpagatowanie się zaczęło

he?

Opublikowano

Próbuje w głowie połączyć dwa słowa w jedność Bansai + Szpagat ale nic nie przychodzi mi do głowy  :frog:

Opublikowano

Jaki ból dupki, że mu kolegę biją na forum o gierkach.

Opublikowano

Ból dupy o to, że co nie którym już się tu mocno w (pipi)e po przewracało, ten ban to gruba przesada i tyle.

przecież jesteśmy w CW.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kolejny co wyżej sra niż dupę ma.

Opublikowano

soul widzę jakaś głębsza trauma musi być.

Opublikowano

Ten temat nie miał być czasem do robienia trzody, obrzucania się fekaliami i lania betonu :dafuq: ?

Dobrych chłopaków banujo co temat ciągną do przodu. Marian Kowalski by zrobił z wami porządek reżimie. 

Edytowane przez Soban

Opublikowano

poluzowanie smyczy nie oznacza całkowitej samowolki.

Opublikowano

Ja rozumiem ataki etc ale te try hard czezkiego to już żal i smuteczek :)  Kiedyś Czezky może dobrze trollował ale obecnie to już niestety jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Może kryzys wieku średniego dopadł go. Może PC nie podpasował jako platforma i czuje się samotny bo kolegów na konsoli zostawił.

Opublikowano

rozumiem, Ty tak lubisz  :reggie:

Dobrze Soban gada!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no tak to lata i przytakuje na posty czezkiego, a teraz to nie wie co ze soba zrobic

Opublikowano

:frog:

Opublikowano

soul, nie przyszło ci do głowy, że może właśnie stoisz po stronie tych lamusów? no właśnie, nie pieścić się. na forum wielu już to poczuło :shotgun:

soban, regulaminy to określają, ja nie muszę.

tyle spinek w internetach, wirtualnym świecie :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.