Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla kogoś kto całe życie wkładał grę do napędu i po prostu grał, to tak... trudne.

Powiem Ci, że taki prosty, ale w zasadzie taki trafny argument. Faktycznie, obsługa PC może być w tym przypadku skomplikowana, w końcu samo włożenie płyty do napędu nie wystarczy. 

Jednak PC potrafi być naprawdę świetną maszyną do grania, kiedy ogarniasz temat - takich komplikacji jak w tym tekście po prostu nie ma :/ 

Ale to podobna historia, jak kiedyś spotkałem człowieka, który miał uraz do Apple i hejtował wszystko tej firmy. Jak mówiłem mu, że iPhone ma za(pipi)isty system operacyjny, to gość potrafił napier.dalać w ekran i otwierać miliard aplikacji, byleby go zwiesić, lub żeby tylko wywołać błąd, który później będzie jego argumentem, że "ciągle sypie błędami i się wiesza". 

Jak chcesz znaleźć coś złego na PC, to zawsze znajdziesz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze, ze na konsole nie znajdziesz :obama:

Opublikowano

Dobrze, ze na konsole nie znajdziesz :obama:

Piszę bezbeku w tym kontekście, że na PC jest po prostu o wiele łatwiej, bo wywołać błąd wcale nietrudno. 

Opublikowano

co te boty cpaja ze wierza ze wiesiek3 na xone bedzie lepszy niz na ps4 

Opublikowano

A czym jest indie ze steama, co pokażę się pół roku premierze u Gabena, jak nie multiplatformą?

Tak, czy inaczej - Spencer was roz(pipi)ie.

Opublikowano

http://ihbd.arhn.eu/granie-na-pececie-jest-do-dupy/

Jaki ból dupy w komentarzach :banderas:

Zacytujmy autora tego bloga

https://www.youtube.com/watch?v=zjtcyEdq1tA

Ikona konsolomaniaków

Jaka znowu ikona? Z tego co mi wiadomo jeszcze w tamtym roku był pecetowcem :reggie:

A z filmikiem się akurat zgadzam bo Bloodborne to nie jest gra dla każdego. Dla mnie gry From Software są niestrawne. Backtracking i brak fabuły to jest coś co dyskwalifikuje u mnie każdą grę.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Jak, tam klapy przed E3? Gotowi na wykresy sprzedaży i pokazy multiplatform?

nie zapomnij o SONY <3 INDIE

Opublikowano

Ja bym jednak poczekał do E3, a potem wydawał wyrok kto będzie zaorany  :Coolface:

Największa beka jak to mówi jeden bezbek, będzie wtedy gdy Bethesda pozamiata zapowiedzią Fallouta oraz nowego Eldera, dooma lub dishonored 2  :obama:, a ta wyśmiewana EA pokaże ME2 oraz nowego Sheparda - potem sony i m$ mogą pokazywać co chcą :P 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Gorzej jak Bethesda zapowie Fallouta 4 jeszcze z wersjami PS360. XD

Opublikowano

To jest prawie pewne - wszędzie widnieją przecieki i informacje, że zapowiedzą cross-gena.

Opublikowano

I remaster Dishonored XD

Opublikowano

Jak, tam klapy przed E3? Gotowi na wykresy sprzedaży i pokazy multiplatform?

Co, ty z tymi przecinkami tak?

Opublikowano

Serio takie to trudne korzystać z PC? :/

Dla kogoś kto całe życie wkładał grę do napędu i po prostu grał, to tak... trudne.

Sam miałem kiedyś ten problem jak złożyłem pierwszego mocnego PC - artefakty, sterowniki  z dupy etc. Pierwsze grzebanie w kompie, biosie, taktowaniach, męka jak sprzęt się ze sobą "gryzł". To nie jest dla każdego, jak się coś w kompie spie... to potem naprawiasz cały dzień - format, system, stery, niezbędne programy i jak w tym samym dniu piec Ci się znów wysypie to masz ochotę tę blachę wyj.. przez okno. 

W lapku mam integre + osobne gpu nawet nie chcę tu opisywać ile się męczyłem z nowymi sterami i ustawieniem tego gówna (powtarza się to za każdym razem przy wyjściu nowych sterowników).

Zgodze sie z tym, jak ktos ma mala wiedza na temat PC albo jest laikiem w tej dziedzinie to PC moze mu sprawic troche problemów. Chcialem tylko dodac jedno ale od siebie, jak sie cos spieprzy na dobre to albo robie format co potrwa 1-2 godzinki i wszystko smiga, a jak sie czesc jakas sfajczy to lece do sklepu, wymieniam i szybko gram dalej.

Jak sie plejka zyebie to wysylam do Sony, czekam miesiac, dostaje porysowana konsole spowrotem, ktora dalej nie dziala i czekam drugi miesiac :Coolface:

Za to obsluga gwarancyjna MS jak mi x360 padł to sama poezja

Edytowane przez Velius

Opublikowano

To jest prawie pewne - wszędzie widnieją przecieki i informacje, że zapowiedzą cross-gena.

I remaster Dishonored XD

Dlatego jedyny ratunek jest w Doomie. 

Opublikowano

Swoją drogą Velus mam nadzieję, że teraz nie będę miał problemów z 970 :E bo zawsze AMD mnie w ch robiło i padało to po kilku miesiącach ;/ 

Opublikowano

Tak, czy inaczej - Spencer was roz(pipi)ie.

Kolejną prezentacją CoD'a jak co roku ? :teehee:

Opublikowano

Jak się jest amebą, to pewnie tak.

jak się wyglada jak połączenie roziego z mendrkiem to tym bardziej

1.png

Opublikowano

Zapewne podsyłasz mi specjalnie, bo na tej aukcji oszukujo! 

:frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Boty juz tak maja w psychice kłamstwa na każdym kroku i dymanko bez wazeliny przez Microsoft ze boja sie nawet z oficjalnego sklepu MS Polska kupować sprzęt.

Opublikowano

Nie no jak tak patrzę to chyba wezmę, bo serio spoko oferta, DL ofc sprzedam bo po co mi to. 

Jednak na coś się przydałeś, dziękuję. :s159:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie bluznij sutek, DL ma rekomendacje CW, to ku.rwa wiecej niz GameRanking i Metacritic

Opublikowano

Akurat za taką cenę to sam bym kupił tego łana (ale mam plejaka więc 2 konsole zbyteczne, a mam jeszcze jedyną prawdziwą konsole tj. wii u). Gdybym miał jednak teraz wydać mamone na jakąś konsolkę, to pewnie wziąłbym łana.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.