Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No, na Xboksie ciagle powyzej 30klatek podczas gry,na ps4 ponizej, na dodatek po 8h zadnego crasha na xboksie, a na ps4 wywala do menu, beka z podludzi :kaz:

zje.bany framepacing!!!!!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bardzo ciesze sie z dobrej jakosci wersji na xone, pozdrawiam ekolegow grajacych w ta cudowna POLSKA produkcje na tej konsoli

Ficek zapraszam na kolana w Lublinie na przełomie lipca i sierpnia przy piwie.
Opublikowano

to juz sa te przedmiescia ukrainsko-bialoruskie?

Opublikowano

Blisko. Nie martw się, jeszcze nie widzimy latających rakiet.

Opublikowano

To ja to tu zostawie i wracam grac :cool::lapka:

HE HE HE ZOBACZ FICUS WJECHALI DO MIASTA I KONSOLA Z GPU ZA 250ZL MA 3FPSY WIECEJ I CO TERASSS? JAK SIE CZUJESZ OGRYWAJAC GOTG W GORSZEJ WERSJI NA DODATEK BEZ ZNAJOMOSCI KSIAZEK I POPRZEDNICH CZESCI? NO ALE NIE MA OCULUSION C'NIE?

NAWET MI CIEBIE NIE ZAL. 

Z tego miejsca rowniez chcialbym pozdrowic iziego ktory sadzil ze  bedzie padaka i 17fps bo nikt nie dostal wersji na XO i w ogole bo on ma zawsze racje :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I że niby moje posty są suche?

Opublikowano

I że niby moje posty są suche?

twoje są po prostu nijakie

Opublikowano

Tak mi przykro, że nie potrafię być taki fajny jak Wy. :frog:

Opublikowano

HE HE HE ZOBACZ FICUS WJECHALI DO MIASTA I KONSOLA Z GPU ZA 250ZL MA 3FPSY WIECEJ I CO TERASSS? JAK SIE CZUJESZ OGRYWAJAC GOTG W GORSZEJ WERSJI NA DODATEK BEZ ZNAJOMOSCI KSIAZEK I POPRZEDNICH CZESCI? NO ALE NIE MA OCULUSION C'NIE?

NAWET MI CIEBIE NIE ZAL.

Książeczki mozna szybko nadrobić

http://www.lidl.pl/pl/5487.htm#

I pamiętaj ze wersja na XOne chodzi z o polowe mniejsza ilością pixeli niz ta na PS4, co to oznacza?, patchyk do W3 na PS4 z obniżeniem rozdziałki do 900p i mamy 60 fps :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

framepacing i rozdzielczosc z komorek - wiedzmin na konsolach tylko na ps4, niemniej jednak ciesze sie szczerze solidna jakoscia wersji na xone gdyz jest szansa, ze wiekszosc nakladu tej gry w naszym kraju dzieki temu sie sprzeda

Opublikowano

framepacing i rozdzielczosc z komorek - wiedzmin na konsolach tylko na ps4, niemniej jednak ciesze sie szczerze solidna jakoscia wersji na xone gdyz jest szansa, ze wiekszosc nakladu tej gry w naszym kraju dzieki temu sie sprzeda

No też jestem ciekaw czy te 1000 kopii na Xbąka się wyprzeda...

Swoją drogą musi ten Wiesiek być nudny, skoro miałeś iść w niego grać, ale wróciłeś by botów trochę po jajkach polizać.

Opublikowano

http://www.lidl.pl/pl/5487.htm#

I pamiętaj ze wersja na XOne chodzi z o polowe mniejsza ilością pixeli niz ta na PS4, co to oznacza?, patchyk do W3 na PS4 z obniżeniem rozdziałki do 900p i mamy 60 fps :banderas:

900p w rozgrywce, w cutscenkach jest 1080p, a i tak Xbox One ma więcej fps. :kaz:

Czyżby PodkonSola 4 nie domagała? 

@Karol

Na pewno nie nudniejszy niż Guwno Age. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W tej większej lokacji podczas niektórych walk jest masakra z klatkami.

KWESTIA PACZA XD kupujcie więcej gier na premiere i róbcie preordery frajerzy xddd

Opublikowano

twoj bloodborne kupiony na premiere (czy tam w okolicach premiery) oczywiscie rock solid 30fps xddd

Opublikowano

twoj bloodborne kupiony na premiere (czy tam w okolicach premiery) oczywiscie rock solid 30fps xddd

nie inaczej

Opublikowano

od 1:25 dobra beka na PS4, elementy otoczenia znikają i się pojawiają, doczytywanie szczegółów zaraz przed bohaterem, tekstury z PSXa po wjechaniu do miasta. Crasha konsoli jeszcze na koniec brakowało

Opublikowano

Generalnie ogrywanie najlepszej gry tej generacji tylko na PC na ultra w 1080p i 60 klateczkach  :sir:

Opublikowano

Ale z włoskami nvidii, czy bez?

Opublikowano

No jak ktoś gra w grafike to pc jest jedynym wyborem.

Opublikowano

zaorane :sir:

Opublikowano

do czasu jak sie obada na streamie w co gra na pc czezky z kolegami

Opublikowano

Grafika w tej grze, to ostatnia rzecz dla której się w nią gra ;)

Opublikowano

zaorane :sir:

16 fps.

W grze z grafika 2 razy gorsza niz GOW3 na PS3.

Robi wrazenie.

16 fps

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Po postach widzę co innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.