Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

glosu nie podkladal charles dance wiec olalem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i tak jestes podrabianym polakiem, pewnie nawet w polskiej firmie nie pracujesz a mnie masz czelność wyzywać  :shieeet:

Opublikowano

Ficek głosował na Brauna, już bardziej Polakiem nie da się być.

Opublikowano

co tu się odpierdala to nawet gify Bansai nie ogarną 

Opublikowano

Ficek głosował na Brauna, już bardziej Polakiem nie da się być.

jakby Braun wygral to by przynajmniej z Buldupera zrobil mezczyzne, prawdziwego patriote, a nie imitacje obywatela

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi. :/

Dziecko drogie moge iść teraz i kupić tego wiesmina i grać a ty nadal możesz sobie marzyć o kieszonkowym od mamy żeby pograć w to wiec kto tutaj ma bóldupy?

Ja też chce jak bluber.

Bluber ty możesz sobie co najwyżej pomarzyć o tej ilości gier na platformy od pc po wii u w które ja grałem. Kieszonkowe starczyło na ps4 i bb. Dobre i to.

Ja grałem w dark souls 1 i 2 na ps3 x360 i pc. Wiesz gdzie było najlepsze? 60 stałych fps!

Grałem w bb na premierę gram i w wiedzmina. W3 >= dark souls 1 >>>> dark souls 2 >>>>>>>>>>>> bb.

W3 najlepiej działa na pc jak większość gier. Bb to za(pipi)ista gra ale technicznie na premierze leżała.

Pozdrawiam I ciekawe jak obalisz moje argumenty osoby co to wszystko widziała na własne oczy a nie jak ty przez szybę youtuba:)

Opublikowano

Blantman o co ci się rozchodzi? 

Opublikowano

Wyszło na to, że kolejna gra platformowa pokazuje, że FHD na ps4 to baja, bo działa gorzej od xa. Wolałbym te 900p wraz ze zwiększeniem framerate'u o 8-10 klatek.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

dark souls 2  :dynia:  w większego drewniaka jeszcze nie grałem, ssie bile bloodbornowi

Opublikowano

Blant od grania 10h dziennie w Wiedzmina ma ostre majaki. 

Opublikowano

Też być zagrał, może wtedy ktoś na poważnie by potraktował Twoje posty o tej grze.
Opublikowano

To co ty pie.rdolisz o 1080p 60 fpsach i włosach?

:facepalmz:

To tylko CW, mógłbyś mi polecić jakieś dobre dedykowane sterowniki z PClaba.

A mam Ci wkleić Twoje pie.rdolenie z tematu w3?
Opublikowano

Też być zagrał, może wtedy ktoś na poważnie by potraktował Twoje posty o tej grze.

Aha zagram i nagle gra na ps4 magicznie zacznie trzymac ramkę i nie bedzie miala pop-upów? A animacja skakania nie będzie pamietala czasów psxa?

Opublikowano

Ale pier.dolisz. Zagraj to się przekonasz, nie bądź Mendrkiem.

A jak wg Ciebie graficzka na konsolach tak bardzo ujmuje zaj.ebistości tej grze, to idź na kolana Czezkiego, u niego wszystko działa tiptop.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

gwoli scisłosci wiedzmina zamówilem jakis czas temu, ale widzę że ficek traktuje forum bardzo powaznie i przeklada wszystko 1:1 co w cw to w życiu realnym

I kto to mowi

:dynia:

Opublikowano

bulduper nawet jak gierka mu sie spodoba to nie napisze, ze jest fajna przeciez bo wyjdzie na to, ze jara sie mejnstrimowym goownem, w miedzy czasie oczywiscie bedzie milion postow jak to dziadostwo dziala

zeby specjalnie wysylac laske do marketu po wiedzmina by sie z niego nie smieli na forumku i w oczach niektorych wybielic sie z hipokryzji, pyszny dzien w cw

Opublikowano

Na moje kolana nie zapraszam ale mogę udostępnić taboret abyś zobaczył płynnego wieśka

A bb to nie mainstream już. Nawet fanek i masorz przeszli

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Wyszło na to, że kolejna gra platformowa pokazuje, że FHD na ps4 to baja, bo działa gorzej od xa. Wolałbym te 900p wraz ze zwiększeniem framerate'u o 8-10 klatek.

No nie wiem czy byś chciał grać w ~ 40 FPS. MH na WiiU chodzi praktycznie w stałych 40-43 FPS i wrażenie jest takie jakby dropiło poniżej 30 FPS :P

Opublikowano

Czekamy na gify Bansai, gdy będziesz studzić konsolę po graniu w Wieśka.

Opublikowano

Biedna kobieta, potraktować jak psa, z Polska dżentelmeńska kultura tez sie pokłóciłes i wolisz jakies odmienno kulturalne wykorzystywanie kobiet bulduper?

Opublikowano

Obstawiam, że już pękło drogi Ficklapie. Teraz będziesz się tłumaczył adminom co zrobiłeś Bartoszkowi. :/

Dziecko drogie moge iść teraz i kupić tego wiesmina i grać a ty nadal możesz sobie marzyć o kieszonkowym od mamy żeby pograć w to wiec kto tutaj ma bóldupy?

Ja też chce jak bluber.

Bluber ty możesz sobie co najwyżej pomarzyć o tej ilości gier na platformy od pc po wii u w które ja grałem. Kieszonkowe starczyło na ps4 i bb. Dobre i to.

Ja grałem w dark souls 1 i 2 na ps3 x360 i pc. Wiesz gdzie było najlepsze? 60 stałych fps!

Grałem w bb na premierę gram i w wiedzmina. W3 >= dark souls 1 >>>> dark souls 2 >>>>>>>>>>>> bb.

W3 najlepiej działa na pc jak większość gier. Bb to za(pipi)ista gra ale technicznie na premierze leżała.

Pozdrawiam I ciekawe jak obalisz moje argumenty osoby co to wszystko widziała na własne oczy a nie jak ty przez szybę youtuba:)

Aż mi gil nosem poszedł xd

Opublikowano

No, ale nie działa gorzej, wersja na PS4 ma po prostu ustawiony lock na 30 fps, wersja na X'a ma unlocked framerate. Zresztą DF chyba już napisał artykuł i porównanie.

Opublikowano

zeby specjalnie wysylac laske do marketu po wiedzmina by sie z niego nie smieli na forumku i w oczach niektorych wybielic sie z hipokryzji, pyszny dzien w cw

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.