Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wszystko sie zgadza, na kompach wszyscy kradna i gdyby nie konsole nie byloby tej gry

Gdyby nie PC to nie bylo by zadnej gry, chyba ze pisali by je na maszynie do pisania :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No bo pc są do pracy nad grami a nie żeby w nie grać na tych urządzeniach śmiesznych  :reggie:

Opublikowano

jedni do czytania newsow używają telegazety inni do grania w gry używają komputera, co zrobisz bożenko

Opublikowano

I do tego 60fps. Jak ja się cieszę, że mam to śmieszne urządzenie

Opublikowano

Czemu nikt nigdy nie da pod spodem screena z konsoli z tego samego miejsca o tej samej godzinie.

Opublikowano

moje fotki z ps4

eFi7R9G.jpg

TJRhW1Q.jpg

jBgYPq4.jpg

1hLiDWB.jpg

mWoGZSL.jpg

6qZXq0K.jpg

dYrTufG.jpg

KjCVGes.jpg

Opublikowano

Chętnie bym to zrobił, ale nie mam. Jak ktoś dojdzie do tego miejsca to niech wrzuci. Ja sobie porównywałem na kompie bez moda i z tym dodatkiem gra wygląda o niebo lepiej

Opublikowano

Ficek leci raport za spoilery. Miłego urlopu od forumka. :lapka:

Opublikowano

No ale serio trzeba tu tracić czas na pisanie rzeczy oczywistych? Już dawno wielu twórców i wydawców mówiło o tym, że konsole są priorytetem bo ciągną ten rynek i finansują w głównej mierze gry dla core gamerów. Mówił to CEO Cryteka w odniesieniu do Crysisa 2, mówi to teraz przedstawiciel Red'ów w odniesieniu do Wieśka. Mocny PC to folklor, dla którego nie opłaca się robić ładnych gier na wyłączność. Czasy Crysisa minęły.

Wiesiek musiałby być najlepiej p2w i być jakimś MOBA by sfinansować się na PC, i to też musiałby stanąć w kolejce po kiełbasę...

Opublikowano

sutek nie fikaj

Opublikowano

:problem:

Opublikowano

ej do tych drzew jeszcze nie doszedłem, DZIEKI

Opublikowano

Gdyby nie konsole nie byłoby Wieśmina, gdyby nie PC nie byłoby gdzie grać w tą grę w 60fps. Chyba jest po równo.

Swoją drogą mogłoby nie być konsol i nie być Wieśmina, wielka mi strata ;/

Opublikowano

Te kolory o fuj. Jak w jakimś mario.

Opublikowano

PC nikogo, ale moze komus sie przyda, bo gra jest tragicznie zoptymalizowana:

GTX 970 podkrecilem do 1460, a 4690k na 4ghz (a wiec spory zapas) i mam na ultra 59-61 podczas walki z kilkoma przeciwnikami i napyerdalajacym deszczem - the way it was meant to be played. HW OFF, ultra.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

Nie

Opublikowano

A to prawda, że w X1 pół opcji nie działa w naszym kraju?

Nie

don mówi jak jest, dx12 i chmura nie działają też w innych krajach

Opublikowano

Skrajności? Nie piszę, że jak ktoś nie czytał wszystkich książek i nie przeszedł każdej części nie będzie się dobrze bawił przy W3 bo będzie. To świetna gra i całkiem nieźle wprowadza osoby, które w poprzednie części nie grały. Natomiast jak ktoś nie ma ciśnienia to polecam poczytać/przejść wcześniejsze części bo będzie bawił się pewnie ciut lepiej.

pod tym sie podpisuje

mam jednak bede z tych co twierdza, ze W3 nie odpalac jak sie nie skonczylo poprzednich guier lub nie czytalo ksiazki

jezu kisne, juz ficuś oddychaj wiemy, że nie przeczytałeś ale nie musisz w każdym poscie tego podkreślać xd WIELKI POLAKU, kupilem obie poprzednie czesci na premiere a ty co? nic bo jestes zgniłym klapem 

Opublikowano

Zauważyliście, że media, politycy itp. podniecają się Wiedźminem (już od czasów W2), ale jakoś nikt nie zauważa Techlandu i ich gier, które popularnością biją serie Wiedźmina na świecie? Ostatnie DL - 4.5 mln sprzedanych kopii gry :)

Opublikowano

ficuś zagłosował portfelem, nie kupił archaicznej jedynki, poczekał na mega doyebaną trójkę

gdyby byli sami tacy jak bluber dalej gralibyśmy w gry jak pierwszy wiedźmin  :Coolface:

Opublikowano

wolalbym sie powiesic na kablu z zasilacza xone niz byc taki jak bluber

Opublikowano

Zauważyliście, że media, politycy itp. podniecają się Wiedźminem (już od czasów W2), ale jakoś nikt nie zauważa Techlandu i ich gier, które popularnością biją serie Wiedźmina na świecie? Ostatnie DL - 4.5 mln sprzedanych kopii gry :)

No nie, zagrało 4,5 mln graczy, a to nie znaczy, że tyle kopii sprzedali. :)

Opublikowano

na ps4 pewnie sprzedali pół bańki a zagrało 3 mln

Opublikowano

No nie, zagrało 4,5 mln graczy, a to nie znaczy, że tyle kopii sprzedali. :)

Nawet jak tyle do konsumentów nie trafiło, to do dystrybucji już na 90% tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.